Vechtsporten

Zussen scoren op internationaal Pencak Silat-toernooi

EMMEN - De zussen Celine en Naomi Feijen hebben afgelopen weekend beide een 3e plaats behaald op een groot internationaal Pencak Silat-toernooi in België. Aan dit toernooi namen maar liefst 150 strijders deel uit 13 landen. Hierbij waren ook de nationale teams van Maleisië, Singapore en Indonesië aanwezig, waar deze sport net zo belangrijk is als het voetbal in Nederland.
Reageer!

Bjorn Bernsen vecht 2 keer finale WK kickboksen.

SAN MARINO - In het weekend van 30 April werden de wereldkampioenschappen kickboksen gehouden in San Marino Italië. De 15 jarige Bjorn Bernsen uit Zwartemeer reisde samen met Sensei Berry Blauw en trainer Robert Schepers af om deel te nemen aan dit WK. Bjorn die al Nederlands kampioen is droomde ervan om deel te nemen aan een WK.
Reageer!

Goed begin Pencak Silat Panca Asas

AMERSFOORT - Zeer goed begin Pencak Silat Panca Asas Emmen en Hoogeveen. Een buit van 2 maal goud en 4 maal zilver en 1 brons voor Pencak Silat Panca Asas op de Nederlandse selectie wedstrijden in Amersfoort. Dit is de eerste wedstrijd van de Nederlandse Pencak Silat Bond van dit jaar.
Reageer!

Bintang Lima gaat nieuwe competitie goed van start

HOOFDDORP - Afgelopen zaterdag is pencak silat vereniging Bintang Lima uit Emmen het nieuwe competitieseizoen goed van start gegaan. Van de 5 deelnemers dit aan dit toernooi in Hoofddorp deelnamen, gingen er maar liefst 4 met een beker naar huis.
Reageer!

Emmen een Nederlands kampioen rijker

EMMEN - Afgelopen zaterdag 15-10 was er een toernooi in Leeuwarden dat werd georganiseerd door de NPSB (met erkenning van NOC * NSF) waarbij de tanding-kampioenen (de vechtsport) bij de senioren bekend werden gemaakt.
Reageer!

Strijders Bintang Lima erg succesvol in Krommenie

KROMMENIE - Afgelopen zaterdag togen in alle vroegte 6 strijders van Pencak Silat-vereniging Bintang Lima uit Emmen naar Krommenie voor een tandingwedstrijd welke was georganiseerd door Nederlandse Pencak Silat Federatie (NPSF).
Reageer!

Henk Kuipers(51) gaat nog één keer in de ring

KLAZIENAVEEN/ MEPPEN(D) - Zondag 8 november aanstaande is er weer een editie van "It's hardcore time again" vanuit Discotheque Update te Meppen (net over de grens in Duitsland ter hoogte van Klazienaveen onder Emmen). De promotors zijn er weer in geslaagd om mooie partijen te bieden. Uiteraard belooft de mainfight een mooie te worden:
Reageer!

THAI-BOXING GALA ZATERDAG 10 OKTOBER HAMPSHIRE HOTEL EMMEN

EMMEN - Op zaterdag 10 oktober vindt het jaarlijks terugkerend Thai-Boxing Gala weer plaats in het Hampshire Hotel te Emmen. Promotor en trainer Marc Hobers is namens Garuda Gym, gevestigd in Emmen, de organisator. Dit goed georganiseerde vechtsportgala mag zich weer prijzen met spectaculaire gevechten.
Reageer!

Judoka Lois Klein wint in Veendam.

VEENDAM - Een groep wedstrijdjeugd van vereniging Vos kwam in Veendam op de judomat voor de eerste wedstrijden van dit seizoen. Dit werd een heel goed resultaat en de trainers zien gelijdelijk aan de resultaten van de vele extra trainingen. Nick Langerijs werd eerste met mooie werptechnieken. Broer Jay liet zich in de finale verrassen maar werd wel knap tweede. Dit deed ook Yrsa Wessel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda