Vechtsporten

Bintang Lima gaat nieuwe competitie goed van start

HOOFDDORP - Afgelopen zaterdag is pencak silat vereniging Bintang Lima uit Emmen het nieuwe competitieseizoen goed van start gegaan. Van de 5 deelnemers dit aan dit toernooi in Hoofddorp deelnamen, gingen er maar liefst 4 met een beker naar huis.
Reageer!

Emmen een Nederlands kampioen rijker

EMMEN - Afgelopen zaterdag 15-10 was er een toernooi in Leeuwarden dat werd georganiseerd door de NPSB (met erkenning van NOC * NSF) waarbij de tanding-kampioenen (de vechtsport) bij de senioren bekend werden gemaakt.
Reageer!

Strijders Bintang Lima erg succesvol in Krommenie

KROMMENIE - Afgelopen zaterdag togen in alle vroegte 6 strijders van Pencak Silat-vereniging Bintang Lima uit Emmen naar Krommenie voor een tandingwedstrijd welke was georganiseerd door Nederlandse Pencak Silat Federatie (NPSF).
Reageer!

Henk Kuipers(51) gaat nog één keer in de ring

KLAZIENAVEEN/ MEPPEN(D) - Zondag 8 november aanstaande is er weer een editie van "It's hardcore time again" vanuit Discotheque Update te Meppen (net over de grens in Duitsland ter hoogte van Klazienaveen onder Emmen). De promotors zijn er weer in geslaagd om mooie partijen te bieden. Uiteraard belooft de mainfight een mooie te worden:
Reageer!

THAI-BOXING GALA ZATERDAG 10 OKTOBER HAMPSHIRE HOTEL EMMEN

EMMEN - Op zaterdag 10 oktober vindt het jaarlijks terugkerend Thai-Boxing Gala weer plaats in het Hampshire Hotel te Emmen. Promotor en trainer Marc Hobers is namens Garuda Gym, gevestigd in Emmen, de organisator. Dit goed georganiseerde vechtsportgala mag zich weer prijzen met spectaculaire gevechten.
Reageer!

Judoka Lois Klein wint in Veendam.

VEENDAM - Een groep wedstrijdjeugd van vereniging Vos kwam in Veendam op de judomat voor de eerste wedstrijden van dit seizoen. Dit werd een heel goed resultaat en de trainers zien gelijdelijk aan de resultaten van de vele extra trainingen. Nick Langerijs werd eerste met mooie werptechnieken. Broer Jay liet zich in de finale verrassen maar werd wel knap tweede. Dit deed ook Yrsa Wessel.
Reageer!

Startende wedstrijdjudoka’s judovereniging Vos succesvol.

NIEUWE PEKELA - In Nieuwe Pekela werd zaterdag een zogenaamd opstap toernooi gehouden voor beginnende wedstrijdjudoka’s. Judovereniging Vos was weer bijzonder succesvol met de behaalde prestaties. Van de 17 deelnemende judoka’s kwamen er 14 op het erepodium.
Reageer!

Internationaal Thai-Boxing Gala in Hampshire Hotel Emmen

EMMEN - Op zaterdag 25 oktober vindt het jaarlijks terugkerend internationaal Thai-Boxing Gala weer plaats in het Hampshire Hotel te Emmen. Promotor en trainer Marc Hobers is namens Garuda Gym, gevestigd in Emmen, is de organiserende school.
Reageer!

Bintang Lima levert 5 Nederlands Kampioenen

EMMEN - Voor een groot publiek heeft Pencak Silat vereniging Bintang Lima zondag tijdens de Nederlandse Kampioenschappen wederom laten zien over veel talent te beschikken. Maar liefst 5 deelnemers gingen na afloop van het toernooi, dat deze keer een thuiswedstrijd was, met een gouden bokaal naar huis. Een prestatie van formaat!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda