Golfen

Stroeve start nekt Heren 1

EMMEN - Zondagmiddag kregen Bedrocks Heren 1 het Groninger Caribe op bezoek. Ook deze middag beloofde gezien de stand in de competitie weer een moeilijke pot te worden. In de wedstrijd onder leiding van de scheidsrechters Devi Seijkens en Erik Eilering (foto onder) kreeg startend werper Ruben van Wieren moeilijk grip op de slagmannen uit Groningen.
Reageer!

Freek Gielen nieuwe trainer Oosting E&O

EMMEN - E&O is blij dat het Freek Gielen kan presenteren als nieuwe trainer voor de herenselecties van E&O. De 30-jarige Gielen tekent een 2-jarig contract bij de club uit Emmen. In de zomer van 2015 maakte hij als speler de overstap van Achilles Apeldoorn naar E&O. De geboren en getogen Limburger speelde daarvoor bij Bevo Panningen en Swift Arnhem. Na één seizoen maakt hij de switch van speler naar coach van het 2e herenteam en de A-jeugd.
Reageer!

Naamloos bericht

BARGER OOSTERVELD - Het is inmiddels een pinkstertraditie geworden! Op zondag 20 mei, 1e pinksterdag, treden The Fortunate Sons voor het 11e opéénvolgende jaar op zalencentrum Melody aan de Splitting 45 in Barger Oosterveld. The Fortunate Sons, ook wel de beste CCR Tribute Band van Nederland, speelt een avond lang alle hits van John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival.
Reageer!

Lineke Bekkema is iedereen de baas tijdens Schutrups Golf Open

EXLOO – Lineke Bekkema, was zondag de stralende winnares van het Schutrups Open Golf in Exloo. Samen met het perfecte weer en maar liefst zestig deelnemers was het Schutrups Golf Open afgelopen zondag een meer dan geslaagd evenement.
Reageer!

Golfbaan in Erica best gewaardeerde 9 holes baan van Nederland

ERICA - Vandaag is bij de Golfers’ Choice Award van Leadingcourses bekend gemaakt dat Golfbaan Zuid-Drenthe is uitgeroepen tot best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. De golfbaan neemt de leiding over van Golfclub Landgoed Nieuwkerk.Leadingcourses.com is de grootste golfbaanvergelijker van Europa en heeft daarnaast nog veel grotere ambities: iedere golfer gaat met behulp van beoordelingen en data laten bepalen waar hij/zij gaat golfen.
Reageer!

Golfbaan in Erica best gewaardeerde 9 holes baan van Nederland

ERICA - Vandaag is bij de Golfers’ Choice Award van Leadingcourses bekend gemaakt dat Golfbaan Zuid-Drenthe is uitgeroepen tot best gewaardeerde 9 holes golfbaan van Nederland. De golfbaan neemt de koppositie over van Golfclub Landgoed Nieuwkerk.
Reageer!

Judoka’s Vos sluiten jaar goed af.

HOOGEVEEN - Het laatste judotoernooi van dit jaar was het kersttoernooi in Hoogeveen. Hier werden door een aantal judoka’s van Vos uitstekende resultaten behaald. In de seniorenklasse behaalde Dave van Lier de 1e plaats. Hij won zijn wedstrijden met grote overtuiging en ook de finale van Huibert Huisman uit Lelystad.
Reageer!

Burggolf heren senioren Emmen 1 kampioen

EMMEN - Met een alles zeggende 32-4 overwinning op Havelte, werd het eerste senioren team van Burggolf Emmen kampioen in de NGF-competitie Heren Senioren Dubbel Negen. Hoewel de vorige wedstrijden onder zeer aangename weersomstandigheden waren gespeeld, waren het nu de stormachtige wind, de regelmatig terugkerende stortbuien, striemende hagel en onweer die de mannen in de schuilhutten dreef, wel de grootste tegenstanders op deze dag.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda