Golfen

Berend Oosting Drents kampioen Footgolf

EMMEN - Het Drents Kampioenschap Footgolf; Het Broekhuis Open is gewonnen door Berend Oosting van WKE. Tweede plaats was er voor Georgie Huisman van Berkum, aankomend seizoen spelend voor DIO Groningen! De score van Georgie was 55 schoten over 9 holes. De winnende score van Berend was 54 schoten over 9 holes!! Het winnende team was het All-Star team van Michel van Oostrum. De gemiddelde score van dit team was exact 60 schoten. Tweede werd het team Stadskanaal van Rene Nijgh met een score van 60,4 over 9 holes.
Reageer!

Team ING Bank wint golftoernooi Meerdijk Open

EMMEN - Het team van ING Bank i donderdag winnaar geworden van het golftoernooi Meerdijk Open. Het was weer een prachtige golfmiddag op de sportvelden van de Meerdijk en het stadion van FC Emmen. Het alternatief golftoernooi Meerdijk Open werd voor het eerst georganiseerd op 6 juni 2005, dus nu voor het 7e jaar met grote succes. Ook nu speelden 68 deelnemers en deelneemsters, van 17 deelnemende bedrijven en organisaties, het toernooi op deze bijzondere baan met werkwaardige hindernissen.
Reageer!

Alternatief Golftoernooi in en rond het Stadion van FC Emmen aan de Meerdijk

EMMEN - Donderdag 9 juni a.s. organiseert Rotary-club Emmen een alternatief Golftoernooi in en rond het Stadion van FC Emmen aan de Meerdijk. De opbrengst van deze fundraisingsdag komt ten goede van enkele goede doelen. E?n daarvan is de Stichting ShelterBox Nederland, deel van een internationale noodhulporganisatie die direct (binnen 48 tot 72 uur na een ramp) noodonderkomens biedt.
Reageer!

Michel van Oostrum organisator eerste editie Open Drents kampioenschap Footgolf

EMMEN - Golfbaan BurgGolf in Emmen is op zaterdag 25 juni het strijdtoneel voor de eerste editie van het Open Drents kampioenschap Footgolf. Amateurvoetballers gaan die dag met elkaar in de slag tijdens het Het Broekhuis Open Footgolf. Een groot aantal teams heeft zich hier al voor aangemeld, maar zegt organisator Michel van Oostrum: ?Er is plek voor nog meer teams. Per team kunnen zich maximaal zes spelers inschrijven. Er is ruimte voor ongeveer 150 deelnemers. We gaan op zoek naar het beste team en de beste individuele speler.?
Reageer!

Green Meet*s Golf lanceert nog dit jaar haar 9-hole Executive Cours!

ERICA - In het Amsterdamsche Veld in Zuidoost-Drenthe, goed bereikbaar vanaf de A37 (Nederland) en de A31 (Duitsland), ontwikkelt Griendtsveen Holding BV Green Meet*s Golf, een unieke golfbaan met een 18-hole Champions Cours en een 9-hole Executive Cours met uitgebreide oefenfaciliteiten. Green Meet*s Golf is gekoppeld aan Green Meet*s Resort. Green Meet*s staat voor ?duurzame ontmoetingen met gevoel?. De golfbaan wordt zeer uitdagend met boeiende hoogteverschillen en een open karakter, goed passend in de natuurlijke omgeving aan de rand van het internationale natuurpark Bargerveen. Er komen onregelmatige, visueel interessante fairways die een ultieme golfvariatie bieden, indrukwekkende bunkers en golvende greens in harmonie met hun als van nature gevormde omgeving.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda