Handbal

Uitslagen Handbal Dames & Heren E&O

EMMEN - Hier volgt een overzicht van de uitslagen van Hanbalverniging E&O uit Emmen voor zaterdag 5 en zondah 6 december.
Reageer!

Handbaluitslagen 5/6 december

ROLDE - De uitslagen van de handbalcompetitie landelijk en district noord ziet er als volgt uit:
Reageer!

DOS wint ook slechte wedstrijd

EMMER COMPASCUUM - Een slechte wedstrijd winnend afsluiten is ook een kunst en die kunst beheerste DOS in de thuiswedstrijd tegen Kwiek 2 uit Raalte. Voor rust was het nog een gelijkopgaande strijd getuige de ruststand van 10-11 in het voordeel van de gasten. Na de rust was het spelbeeld weinig beter maar zorgde vooral Gerike Mulder met haar goals (11 in totaal) ervoor dat DOS het jonge tweede team van Kwiek op afstand wist te houden. Eindstand 26-24. De doelpunten voor DOS werden gescoord door Fragette Jagt 4x, Jenny Leutscher 3x, Alet van Veen 3x, Sharon Husers 3x en Patricia Bos 2 keer.
Reageer!

Programma Handbalvereniging E&O

EMMEN - Hier volgt een overzicht van het programma van Handbalvereniging E&O in de Ben Kwijthal in Angelslo(Vervolg).
Reageer!

Pals groep E&O zet HARO simpel op zij

EMMEN - Tot de zesde minuut van de wedstrijd, bij een 2 ? 2 stand, mocht HARO in Emmen tegen Pals groep E&O hopen op een goed resultaat. Vervolgens wat het over en uit voor de Rotterdamers. De Emmenaren liepen in de eigen Ben Kwijt Arena vervolgens uit naar een 9 ? 2 voorsprong. Tot aan de rust speelde E&O haar spelletje en HARO was niet bij machte om daar ook maar iets tegen te doen. De rust werd bereikt met een 15 ? 9 voorsprong voor Pals groep E&O.
Reageer!

Heren Pals Groep E&O thuis tegen HARO

EMMEN - Na de confrontatie op donderdag wacht op zaterdag 5 december het thuisduel tegen HARO Rotterdam. In de havenstad wonnen de heren eerder dit seizoen in een lastige partij ternauwernood met 27 ? 30.
Reageer!

Punt voelt als overwinning voor Pals groep E&O

VOLENDAM/EMMEN- De heren van Pals groep E&O hebben donderdagavond in en tegen Volendam een prima prestatie neergezet door met 29-29 gelijk te spelen tegen de koploper van de ere divisie. De krachtmeting in het sportcomplex Opperdam was er ??n tussen twee ploegen die beiden tot op heden nog geen punt verloren hadden. Het was E&O die brutaal het initiatief nam en Volendam niet in de wedstrijd liet komen. Vooral Joeri Verjans deed het goed in de beginfase wat resulteerde in een maximale voorsprong van drie punten na 18 minuten, 9 ? 11. Maar Volendam staat natuurlijk niet voor niets bovenaan. De ploeg van trainer Martin Vlijm profiteerde maximaal een slappe periode van de Emmenaren. De achterstand van drie punten werd omgezet in een 19 ? 15 voorsprong bij rust.
Reageer!

Twee wedstrijden voor Pals groep E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O spelen vanavond de topper in Volendam tegen Kras Volendam. Het is de wedstrijd tussen de twee nog ongeslagen ploegen in de ere divisie.
Reageer!

Huyser E&O verstevigt koppositie

EMMEN - De dames van Huyser E&O doen vol mee in de strijd om de landstitel. Na de mooie 29 ? 22 overwinning afgelopen zaterdag tegen Hellas was de formatie woensdagavond te sterk voor de Handbalacademie. In het topsportcentrum in Almere won de formatie van trainer/coach Joop Fiege na een 16 ? 15 achterstand bij rust uiteindelijk met 31 ? 32.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda