Honkbal / Softbal

Nieuwjaarsreceptie Bedrocks goed bezocht.

EMMEN - Zondag was er in de kantine van Soft en honkbalvereniging Bedrocks de nieuwjaarsbijeenkomst. Voorzitter Wim Boonstra ging tijdens zijn toespraak in op de heftige toestanden in de wereld en memoreerde daarbij onder meer de mistanden in Keulen en de herdenking van Charlie Hebdo.
Reageer!

Junioren 1 Bedrocks Kampioen.

EMMEN - Het eerste juniorenteam van Bedrocks speelde zaterdag op de Meerdijk een dubbel tegen hekkensluiter The Pioneers uit Assen. Het op en top gemotiveerde Emmer team liet er geen gras over groeien en won het eerste duel onder leiding van scheidsrechter Gert Moorman met 23-0, waarmee het kampioenschap al werd zeker gesteld.
Reageer!

De kop is er af.

EMMEN - Dit weekend begon de competitie weer voor Rugbyclub Emmen en De Cubs 13/14jr speelden een thuiswedstrijd tegen Friesland waar ze eerder al in de voorbereiding van het seizoen een oefenwedstrijd tegen hadden gespeeld en toen vrij kansloos waren.
Reageer!

Wederom winst voor Bedrocks heren.

LEEK - Het wisselvallige weer in Leek deed zondag niets af aan consequent werken door de Bedrocks mannen aan een overwinning op The Knights. Wegens afwezigheid van een aantal vaste bemanningsleden kwam er hulp van junior Robin Brandjes die het 2e honk uitstekend verdedigde en aan slag ook nog eens 2 honkslagen produceerde.
Reageer!

Verlies Bedrocks heren.

GRONINGEN - In een regenachtig Groningen gingen de Bedrocks heren van start met de 2e helft van het seizoen tegen Caribe. In de 1e inning kwam slechts 1 Bedrocks slagman op het honk met 4 wijd. Caribe maakte echter een vliegende start. Ook Caribeâ
Reageer!

Winst voor heren Bedrocks

EMMEN - De Bedrocks mannen ontvingen zondag op de Meerdijk de Blue Devils 2 uit Meppel. In mei werd in Meppel verloren met 22-16, dus weer een zware opgave voor de Emmenaren, geplaagd door blessures en een gebrek aan pitchers. Bedrocks ging van start met Kevin Vording op de heuvel en Simon Welter achter de thuisplaat. Na een honkslag van de eerste Devils slagman gooide Vording 2 stike-outs, vervolgd door een actie 6-3.
Reageer!

Laatste wedstrijd Alex ten Hoor bij Bedrocks.

EMMEN - Zondagmiddag speelde Alex ten Hoor op de Meerdijk zijn laatste wedstrijd met de Bedrocks heren tegen Caribe 2 uit Groningen. Ten Hoor, opsporingsambtenaar bij de Koninklijke Marechaussee heeft van zijn werkgever tijdelijk verlof gekregen en gaat een half jaar op reis naar Bali, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Amerika.
Reageer!

Jeugd Bedrocks weer goed.

Aspiranten De Bedrocks aspiranten moesten het zaterdag thuis opnemen tegen hekkensluiter WHSC . In de eerste inning kwamen de Winschoters door wat slordigheden aan Emmer kant op 0-2.
Reageer!

Verlies heren Bedrocks, ondanks goed spel.

MEPPEL - Zondag speelden Bedrocks heren tegen het tweede team van Blue Devils in een regenachtig Meppel. In de eerste inning ging Emmen goed van start, met een aantal geweldige honkslagen brachten zij maar liefst 7 honklopers over de thuisplaat.
Reageer!

Wederom zware nederlaag voor Heren Bedrocks

EMMEN - Zondag 19 april stonden de heren van Bedrocks Emmen tegenover The Blokes in Veendam Na de nederlaag van vorige week, waren de Emmenaren op zoek naar hun eerste overwinning van het seizoen. Bedrocks begon goed aan slag, met een aantal goede honkslagen brachten zij 5 man over de thuisplaat.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda