Honkbal / Softbal

Wethouder Arends werpt eerste competitiebal Bedrocks

EMMEN - Zaterdag 10 april wierp kersverse wethouder Arends van de gemeente Emmen de eerste bal voor de competitiestart bij het honkballen. Nota bene op zijn verjaardag kwam de wethouder graag naar het sportpark Meerdijk om bij de pupillen van de Soft- en Honkbalclub Bedrocks deze symbolische bal te werpen. De ervaring van Arends met honkbal was beperkt tot de middelbare school, maar de geworpen bal was prima en werd goed verwerkt door de pupillen van Bedrocks en tegenstander Tex Town Tigers uit Enschede.
Reageer!

Bedrocks zoekt nog jeugdspelers.

EMMEN - Afgelopen weekend waren de softbalsters van Centrals uit de Bilt op bezoek bij Bedrocks in Emmen. De dames die op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie spelen maakten zaterdag gebruik van het Bedrocks softbalveld om daar ter voorbereiding van de competitie de gehele dag te trainen. Na een overnachting in Grolloo waren de hoofdklasse speelsters Zondag in Emmen om de Emmer dames en een aantal jeugdleden een clinic te geven. Het weekend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch in het Bedrocks honk.
Reageer!

Bedrocks zoekt nog jeugdspelers.

EMMEN - Afgelopen weekend waren de softbalsters van Centrals uit de Bilt op bezoek bij Bedrocks in Emmen. De dames die op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie spelen maakten zaterdag gebruik van het Bedrocks softbalveld om daar ter voorbereiding van de competitie de gehele dag te trainen. Na een overnachting in Grolloo waren de hoofdklasse speelsters Zondag in Emmen om de Emmer dames en een aantal jeugdleden een clinic te geven. Het weekend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch in het Bedrocks honk. Het trainingsweekend in Emmen is beide clubs goed bevallen en er word over gedacht om dit het volgende jaar in 3 dagen te doen, waarbij op de zondag een wedstrijd gespeeld kan worden.
Reageer!

Succes Bedrocks in Duistland.

EMMEN - De heren van Soft en Honkbalvereniging Bedrocks te Emmen hebben het eerste seizoenssucces geboekt. Dat soft en honkbal zomersporten zijn is algemeen bekend, maar dat er gedurende de winterperiode in de zaal wordt getraind, zal niet ieder weten. Ook onder de spelers zelf is de wintertraining niet altijd even populair, aangezien gravel, gras en vooral ruimte belangrijke elementen zijn die in een zaal ontbreken. In Nederland worden in de zaal nog wel enkele jeugdtoernooien gehouden, maar voor seniorenteams is dit een ontbrekend fenomeen. Bij onze oosterburen is dit is dit toch anders. Al enige jaren organiseert de L?ningen Tigers een internationaal zaalhonkbaltoernooi in een grote sporthal.
Reageer!

Bedrocks 100 leden.

EMMEN - Afgelopen zaterdag heeft voorzitter Wim Boonstra van Soft en Honkbalvereniging Bedrocks het 100e lid Kilian Folkerstma voorzien van een prachtige Bedrocks honkbaljas. De in 1981 opgerichte club heeft voor het eerst in zijn bestaan 100 leden. .
Reageer!

Gedegen overwinning Bedrocks

EMMEN - Zondag speelde het eerste team van Bedrocks zijn voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen. Te gast waren The Pioneers uit Assen. Op papier een eenvoudige wedstrijd voor de Emmenaren aangezien kampioenschap een week eerder al was behaald. Desondanks deden de Emmer honkballers wat er van hun werd verwacht en speelde een gedegen wedstrijd die enigszins moeizaam op gang kwam. In de eerste helft van de 3e inning stond het verrassend 0-1. Dat werd door Bedrocks in de gelijk makende slagbeurt recht gezet, mede door een 2-honkslag van Roeland v/d Toom kwamen 5 mannen over de thuisplaat.
Reageer!

Promotie voor Bedrocks

HARDENBERG - Afgelopen zondag werd in Hardenberg de beslissingswedstrijd in de 4e klasse A gespeeld tussen de plaatselijke Cubs en Bedrocks uit Emmen. Een voor het noordelijke honkbal relatief grote supportersschare was vanuit Emmen meegereisd om de Emmer heren aan te moedigen. Dat de Bedrocks de verdediging onderleiding van het pitcher / catcher duo Strick en v/d Toom goed op orde hadden, bleek wel uit het feit dat de Emmenaren slechts 2 punten tegen kregen. De eerste bal die werd geworpen door Cubs pitcher van Dijken, werd door Franklin Rodriguez Gonzalez prachtig verwerkt door een 3-honkslag te slaan.
Reageer!

Bedrocks 2 sterk ondanks verlies.

EMMEN - Het tweede honkbalteam van Bedrocks was zondag op weg naar een goede prestatie in Winschoten. Bij een 4-2 stand en 2 honken bezet was Bedrocks 2 goed in de richting om op gelijke hoogte te komen met WHSC. Helaas was een moment van onoplettendheid bij een van de Emmer honklopers de oorzaak dat hij werd uitgetikt tussen de honken. In de laatste inning kwam WHSC nog twee maal tot scoren door 2 ongecontroleerde worpen van de overigens sterk werpende Bedrocks pitcher Jos Meijer(met pet), waardoor de eindstand op 6-2 kwam.
Reageer!

Bedrocks declasseert Drachten

EMMEN - Nadat honkbalvereniging Drachten voorzitter en recreatief softbalspeler Wim Eilering maandag in Drachten met zijn team werd verslagen door het recreanten team van Bedrocks, moest hij zondag in Emmen opnieuw in het stof bijten. Het Drachten herenteam moest zondag op de Meerdijk aantreden tegen het eerste team van Bedrocks, maar had een speler te weinig waarna die zelfde voorzitter het team completeerde als eerste honkman.
Reageer!

Bedrocks zonder moeite langs Knights

EMMEN - Het eerste honkbalteam van Bedrocks had zondag weinig moeite met het inmiddels op de 6e plaats belande Knights uit Leek. Onder uitstekende leiding van plaatscheidsrechter Erik Vos en veldscheidsrechter Kevin Vording werd de wedstrijd in 7 inningen besloten met een 14-3 eindstand. Dat Startend Bedrocks Pitcher Jop Strick weinig moeite had met de Leekster slagmannen, bleek wel uit het feit dat hij maar liefst 9 slagmannen met een strike-out naar de dug-out wist te verwijzen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda