Sjoelen

Sjoelers Jaquelien en Jonas Klunder in reclamespots op TV.

KLAZIENAVEEN – De 15-jarige Jacquelien Klunder uit Nieuw Dordrecht en lid van sjoelvereniging de Brikkenmikkers in Klazienaveen speelt een rol in tv reclame. Het gaat om een reclamespot van A.S.R. waarin aandacht wordt gevraagd voor minder bekende sporten zoals sjoelen.
Reageer!

Bargeres uit beker bij Oranje Zwart na strafschoppen

WANNERPERVEEN - Met een 1–3 ruststand leek er geen vuiltje aan de lucht in Wanneperveen. De 5e klasser leek niet opgewassen tegen de 3e klasser uit Emmen. Maar zoals zo vaak stroopte de thuisclub in de tweede helft nog even de mouwen op en in een tijdsbestek van 8! minuten was de wedstrijd gekanteld naar 4–3 voor de thuisclub.
Reageer!

Koppeltoernooi Sjoelvereniging De Brikkenmikkers

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 29 november organiseert sjoelvereniging De Brikkemikkers uit Klazienaveen hun Koppeltoernooi. Het zal plaatsvinden in het clubgebouw aan de Horizon 76 in Klazienaveen . Meer invormatie vindt u op de volgende poster.
Reageer!

Elly Mensen en Louise Klunder Nederlands kampioen sjoelen

BARNEVELD - Op de zaterdag in Barneveld gehouden finale sjoelen 2014 is Elly Mensen erin geslaagd haar titel te prolongeren in de hoofdklasse dames. Na de eerste ronde wist Elly de leiding te nemen met een ruime voorsprong van meer als 20 punten. In de 2e ronde ging het een stuk slechter wat de score betreft voor Elly maar ook de andere dames lieten een steekje vallen Dus kon de beker met de grote oren voor de 2e achtereenvolgende keer mee naar Klazienaveen Proficiat Elly met deze fantastische prestatie.
Reageer!

Open toernooi in Hardenberg levert de 100ste prijs op voor de Brikkenmikkers

HARDENBERG - Tijdens het open toernooi in Hardenberg van 28 december hebben de Brikkenmikkers weer drie prijzen gewonnen, waardoor de prijzenkast van de Brikkenmikkers voor 2014 op 100 is gekomen! Er waren van onze vereniging negen leden actief in Hardenberg. Jonas Klunder gooide bij de Jeugd 1359 punten en dat was goed voor de eerste plaats. Met een totaal van 1289 punten werd Jacquelien Klunder tweede in de Jeugdklasse, waar dit keer tien jeugdspelers aan meededen. Het leuke van s.v. de Kleppersjoelers was dat alle jeugdspelers na afloop werden beloond met een prijsje en gingen ook samen nog eventjes op de foto.
Reageer!

De Brikkenmikkers sjoelen in Voorthuizen op het NK TEAMS 3 prijzen bijelkaar.

VOORTHUIZEN - Het toernooi in Voorthuizen zat met 60 teams uit heel Nederland helemaal vol geboekt. Van de 5 Brikkenmikker-teams die aan dit Nederlands Kampioenschap mee deden, zijn er maar liefst 3 in de prijzen gevallen ! Het Hoofdklasse-team speelde redelijk vandaag, ze gooiden boven de 140 gemiddeld. Maar het podium zat er helaas niet in voor Elly mensen, Eric Mensen, Tienus de Vries en Sjaak de Vries. Het Hoofdklasse-team van de Brikkenmikkers is op de 6e plaats geëindigd. De teamkampioenschappen zijn gewonnen door de Kemphanen uit Veldhoven.
Reageer!

Jubileumdag Sjoelvereniging de Brikkenmikkers Klazienaveen zeer succesvol verlopen

KLAZIENAVEEN - Zaterdag was het groot feest bij de Klazienaveense sjoelvereniging want toen werd het 30-jarig jubileum feest gevierd met diverse wedstrijden huldigingen en een open dag. Er was trainingsessie door de topsjoelers van de Brikkenmikkers en een koppeltoernooi die werd gewonnen door Herman Depenbrock en Jacob Wolgen uit Ter Apel. Daarna nam wethouder Bouke Arends het woord om wereldkampioen Elly Mensen te huldigen.
Reageer!

Jubileumdag Sjoelvereniging de Brikkenmikkers Klazienaveen zeer succesvol verlopen

KLAZIENAVEEN - Zaterdag was het groot feest bij de Klazienaveense sjoelvereniging want toen werd het 30 jarig jubileum feest gevierd met diverse wedstrijden huldigingen en een open dag. S’morgens werd begonnen met een trainingsessie door de topsjoelers van de Brikkenmikkers, waar gretig gebruik werd gemaakt door de sjoelers die van heinde en verre naar Klazienaveen waren gekomen.
Reageer!

30-jarig bestaan De Brikkenmikkers

KLAZIENAVEEN - Sjoelvereniging De Brikkenmikkers viert op zaterdag 14 september het 30-jarig bestaan met een opendag. Op deze dag wordt ook wereldkampioene Elly Mensen gehuldigd om 13.30 uur door wethouder Bouke Arends. Na de opening vanaf 10.00 uur is er een en demonstratie door Elly Mensen. Tevens rondleiding (koffie en cake). Verder training voor beginners, gekke bakken sjoelen (voor iedereen) met leuke prijzen en een luchtkussen voor de kids aan de Horizon 76 in Klazienaveen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda