Tafeltennis / Tennis

Bjorn Bernsen 2e op WK kickboksen

Zwartemeer - De 15 jarige Bjorn Bernsen uit Zwartemeer is zaterdag 21 oktober 2de geworden op het WK Kickboksen in Hagen Dld. Bjorn plaatse zich voor dit kampioenschap in mei door Duits kampioen te worden. Een bijna onmogelijke missie vanwege de zware klasse. Bjorn is 15 jaar en daarmee knokt hij op internationaal niveau 14-15 jaar, maar op dit WK moest hij vechten in de klasse tot 18 jaar.
Reageer!

Opnieuw maximale winst voor dames Emmen

EMMEN - Ook in de tweede ronde van de landelijke competitie hebben de dames van Emmen hun wedstrijd met 10-0 gewonnen. Het ging niet allemaal van een leien dakje en in twee wedstrijden was vrouwe Fortuna duidelijk op de hand van de Emmenaren.
Reageer!

Vliegende start dames 1 TTC Emmen

EMMEN - Afgelopen zaterdag startte de landelijke tafeltenniscompetitie weer en voor de dames van Emmen 1 wachtte meteen al een, op papier, lastige tegenstander. Hutaf uit Huissen bleek echter tot grote verrassing haar kopvrouw Hilde Vermeulen te hebben thuisgelaten.
Reageer!

Dames TTV Emmen starten tegen Hutaf

EMMEN - Eindelijk gaat komend weekend de landelijke tafeltenniscompetitie weer van start. Vol verwachtingen zullen de meeste teams weer aan de nieuw(najaars-) competitie beginnen. Zo ook het gewijzigde damesteam van Emmen 1 dat uit zal komen in de 2e divisie.
Reageer!

Vostes in plaats van Toriola naar Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Niet Segun Toriola versterkt Itass DTK’70, maar Yannick Vostes. Enige tijd geleden heeft de tafeltennisclub uit Klazienaveen de komst van Segun Toriola bekend gemaakt, maar nu blijkt dat Toriola niet naar Klazienaveen komt.
Reageer!

Roemruchte Dr. van Leeuwentoernooi heeft nieuwe toernooidirecteur

EMMEN – Van 30 mei tot en met 5 juni aanstaande wordt de 64e editie van het Dr. Van Leeuwentoernooi gespeeld op het tennispark van LTC Emmen. Het van Leeuwentoernooi is het hoogst genoteerdetennistoernooi van het Noorden. Nederlandse toptennissers komen graga naar Emmen voor dit uniek toernooi, zegt de kersverse toernooidirekteur Arjan Romp, die ditjaar na 15 jaar het stokje heeft overgenomen van Harry Lassche.
Reageer!

Bettine Vriesekoop komt naar Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Op maandag 8 mei houdt voormalig topspeelster Bettine Vriesekoop een lezing in de Witte Olifant in Klazienaveen. De lezing wordt mede mogelijk gemaakt door Itass DTK’70. Vriesekoop speelde een aantal jaren voor tafeltennisvereniging De Treffers’70 in Klazienaveen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda