Tafeltennis / Tennis

TTC Emmen kiest voor plezier in de tafeltennissport

EMMEN - De keuze van de TTC Emmen om vooral voor plezier in de sport te kiezen, betekent dat ook in de training daarop het accent wordt gelegd. Tafeltennis goeroe Jan Vlieg heeft aangegeven een ander keuze te maken en heeft –in onderling overleg- zijn activiteiten voor de club beëindigd.
Reageer!

Emmense tafeltennissers succesvol in Noordelijke tafeltennis-samenwerking

UTRECHT - Het systeem om Emmense tafeltennissters door samen te werken met Groningse op een goed niveau competitie te laten spelen, werkt. Emmense jeugdtalenten Fleur Hoogeveen en Janine Grootjans maakten hun debuut in de 2e divisie dames. In Utrecht wonnen ze van het plaatselijke team met de maximale score 10-0.
Reageer!

Itass DTK’70 grijpt naast de beker

DEN BOSCH – Zondagmiddag hebben de tafeltennissers van Itass DTK’70 naast de nationale beker gegrepen. In de finale werd met 3-1 verloren van regerend landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo. Anders dan de uitslag doet vermoeden hadden de heren uit Klazienaveen wel kansen tegen het sterke Taverzo.
Reageer!

Campingtafeltennis kent alleen winnaars

EMMEN - Op de woensdagavond is de zaal van de TTV Emmen tegenwoordig bezet met “ouderwets” tafeltennis. Tafeltennis zoals dat vroeger gespeeld werd met houten batjes met daarop rubberen nopjes. Dit keer werden de finales gespeeld, waarin de poulewinnaars tegen elkaar uitkwamen.
Reageer!

Sterk optreden tafeltennisheren Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – De tafeltennissers van Itass DTK’70 hebben de thuiswedstrijd tegen Westa uit Wessum met 6-0 gewonnen. Namens Itass DTK’70 speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee.
Reageer!

Damestafeltennissers Emmen naar de 1e divisie

EMMEN - De tafeltennisvereniging Emmen timmert aan de weg. De nog jonge dames van het eerste team zijn in de 2e divisie dames kampioen geworden en zijn nu nog één klasse verwijderd van de absolute Nederlandse top.
Reageer!

Itass DTK’70 pakt koppositie in de eredivisie

HATTEM – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben een uitstekende 2-4 uitzege geboekt op concurrent Van Wijnen/Smash’70 uit Hattem. Beide teams traden op volle sterkte aan.
Reageer!

Jonge tafeltennissers ervaring rijker op ranglijsttoernooi

EMMEN - De jonge tafeltennissers van de ttv Emmen deden mee aan het A-ranglijsttoernooi in Tilburg. Om goed voorbereid te zijn was de Emmer delegatie al een dag tevoren afgereisd. Immers, als je om 9.00 uur fris aan de start aanwezig wilt zijn in de sporthal â
Reageer!

Itass DTK’70 thuis tegen Salamanders

KLAZIENAVEEN – Tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen speelt aanstaande zondag 6 november thuis tegen Salamanders uit Wateringen. De Klazienaveners staan gedeeld eerste in de eredivisie en zijn uitstekend aan het seizoen begonnen. Tegenstander Salamanders is gepromoveerd uit de eerste divisie, maar staat inmiddels op de vierde plaats op de ranglijst.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda