Turnen

Succesvolle toestelfinale voor Turnpunt Drenthe

VRIES - In Vries vonden 23 mei de toestelfinales Turnen voor de eerste en tweede divisie plaats. Voor Nicolien Langes, senior 1edivisie, was het vier maal prijs. Op alle toestellen wist zij een tweede plek te behalen. Bij de senioren 2edivisie turnde ook Lotte Wolbers een prima wedstrijd.
Reageer!

Gratis Lessen bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - De gym en jazzvereniging UNIDO merkt dat de animo voor gym en jazz groeiende is. Onlangs is een nieuwe jazzgroep gestart voor dames gevorderden op donderdagavond en voor de jeugd op zaterdagmorgen. De gymafdeling bereidt zich voor op de uitvoering op 27 juni in de sporthal. De jazzafdeling toont haar kunnen in oktober, een druk programma dus.
Reageer!

Turncompetitie meisjes Emmen-Borger

BORGER - Op zaterdag 11 april aanstaande wordt in sporthal De Koel in Borger de 2e turncompetitie meisjes RWS B van district Noord, regio Drenthe gehouden. De organisatie is in handen van de gym. ver. E. en O. uit Emmen en gym. ver. Volhouden Borger in samenwerking met de KNGU, regio Drenthe.
Reageer!

Meisjes/dames acrogym UNIDO net naast podium

MEPPEL - Tijdens de plaatsing wedstrijden acrogym in Meppel voor de Drentse kampioenschappen greep het damestrio Annelies, Lotte en Dionne net naast het podium met een vierde plek, maar kunnen nog opgeroepen en hebben dus nog een kans voor de finale en voor de district kampioenschappen.
Reageer!

Goed jaar voor UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Op de ledenvergadering in april worden de jaargegevens gepresenteerd maar nu al kan gesteld worden dat 2014 bepaald geen slecht jaar was voor de club. Volgens de KNGU was het ledental met 341 het hoogste sinds jaren. In totaal zijn er 32 lessen verdeeld over De Runde, De Kavels, Barger-Oosterveld en Roswinkel.
Reageer!

Tessa Boers en Renée Been geslaagd

EMMER COMPASCUUM - Tessa en Renée geven les op maandag aan de kidsgevorderden voor jazz. Ze volgen ook nog cursus voor dansles geven en zijn beiden onlangs geslaagd voor diploma jazzdans assistent leidster-2. Proficiat! UNIDO heeft ze een cadeaubon Kruidvat aangeboden plus letter D van diploma. Tessa komt uit een typisch dansgezin. Haar moeder Femie geeft al jaren jazz les bij UNIDO. Ook haar dochters Iris en Kim zijn volop actief bij Unido en ook bij ander gymclubs.
Reageer!

Tweede competiewedstrijd voor turnsters Turnpunt Drenthe succesvolverlopen

EMMER COMPASCUUM - Op 13 december kwamen turnsters uit de drie noordelijke provincies naar Assen voor de tweede competitiewedstrijd voor de eerste, tweede divisie en niveau N1, N2 en N3. Tijdens de competitiewedstrijden kunnen de turnsters zich plaatsen voor de landelijke wedstrijden. Voor Turnpunt Drenthe kwamen turnsters in verschillende leeftijdsklassen en niveaus uit.
Reageer!

Funturnen voor basisschool jeugd in de Rietlanden

EMMEN - Op zaterdag 13 december organiseert onze vereniging (G.T.V.-Emmen) het zogenaamde Fun-kampioenschap, in de Rietlandenzalen van 09.30 tot 11.30 uur. Dit is een activiteit in de recreatieve sfeer voor de "basisschooljeugd". De deelnemers doen een aantal oefeningen/activiteiten die ook worden beoordeeld door "jury-leden" omdat het toch een wedstrijd is. Het is de eerste keer dat we dit doen aan de hand van nieuw ontwikkelde oefenstof om daarmee de recreanten iets te bieden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda