Turnen

Eervolle vijfde plek dames UNIDO bij NK streetdance

ROTTERDAM - Het is de moeite waard geweest voor UNIDO om met een bus naar Ahoy te vertrekken voor de NK-streetdance afgelopen zondag. Het team van UNIDO uit Emmer-Compascuum met de naam Divergent behaalde een eervolle vijfde plek, dus net geen podiumplek.
Reageer!

Volle maand juni voor UNIDO uit Emmercompascuum

EMMER COMPASCUUM - Voor veel sportclubs loopt het seizoen ten einde, maar niet voor gym en jazzclub UNIDO uit Emmercompascuum. De lessen lopen door tot aan de vakantie in juli.
Reageer!

Succesvolle toestelfinale voor Turnpunt Drenthe

VRIES - In Vries vonden 23 mei de toestelfinales Turnen voor de eerste en tweede divisie plaats. Voor Nicolien Langes, senior 1edivisie, was het vier maal prijs. Op alle toestellen wist zij een tweede plek te behalen. Bij de senioren 2edivisie turnde ook Lotte Wolbers een prima wedstrijd.
Reageer!

Gratis Lessen bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - De gym en jazzvereniging UNIDO merkt dat de animo voor gym en jazz groeiende is. Onlangs is een nieuwe jazzgroep gestart voor dames gevorderden op donderdagavond en voor de jeugd op zaterdagmorgen. De gymafdeling bereidt zich voor op de uitvoering op 27 juni in de sporthal. De jazzafdeling toont haar kunnen in oktober, een druk programma dus.
Reageer!

Turncompetitie meisjes Emmen-Borger

BORGER - Op zaterdag 11 april aanstaande wordt in sporthal De Koel in Borger de 2e turncompetitie meisjes RWS B van district Noord, regio Drenthe gehouden. De organisatie is in handen van de gym. ver. E. en O. uit Emmen en gym. ver. Volhouden Borger in samenwerking met de KNGU, regio Drenthe.
Reageer!

Meisjes/dames acrogym UNIDO net naast podium

MEPPEL - Tijdens de plaatsing wedstrijden acrogym in Meppel voor de Drentse kampioenschappen greep het damestrio Annelies, Lotte en Dionne net naast het podium met een vierde plek, maar kunnen nog opgeroepen en hebben dus nog een kans voor de finale en voor de district kampioenschappen.
Reageer!

Goed jaar voor UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Op de ledenvergadering in april worden de jaargegevens gepresenteerd maar nu al kan gesteld worden dat 2014 bepaald geen slecht jaar was voor de club. Volgens de KNGU was het ledental met 341 het hoogste sinds jaren. In totaal zijn er 32 lessen verdeeld over De Runde, De Kavels, Barger-Oosterveld en Roswinkel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda