Turnen

Al 19 nieuwe proefleden

EMMER - COMPASCUUM - De eerste gymlessen na de vakantie waren een succes voor juffrouw Mariet, leidster bij UNIDO Bij de jongensgroep van groep 3 en 4 waren maar liefst 21 aanwezig, met vijf nieuwe leden De meisjesgroep scoorde 19 aanwezige jeugdleden, vier meer dan voor de vakantie.
Reageer!

Goede start gymvereniging UNIDO na vakantie

EMMER COMAPSCUUM - De eerste gymlessen na de vakantie waren een succes voor juffrouw Mariet, leidster bij UNIDO Bij de jongensgroep van groep 3 en 4 waren maar liefst 21 aanwezig, met vijf nieuwe leden De meisjesgroep scoorde 19 aanwezige jeugdleden, vier meer dan voor de vakantie.
Reageer!

UNIDO tevreden over afgelopen seizoen

EMMEN - Tijdens de laatste bestuursvergadering van gym en jazz vereniging UNIDO is het seizoen 2014/2015 geëvalueerd. Het ledental is duidelijk boven de 300 gestegen tot 318 en het aantal lessen is toegenomen van 32 naar 35 per week.UNIDO heeft meegedaan aan diverse wedstrijden maar ook demonstraties.
Reageer!

Eervolle vijfde plek dames UNIDO bij NK streetdance

ROTTERDAM - Het is de moeite waard geweest voor UNIDO om met een bus naar Ahoy te vertrekken voor de NK-streetdance afgelopen zondag. Het team van UNIDO uit Emmer-Compascuum met de naam Divergent behaalde een eervolle vijfde plek, dus net geen podiumplek.
Reageer!

Volle maand juni voor UNIDO uit Emmercompascuum

EMMER COMPASCUUM - Voor veel sportclubs loopt het seizoen ten einde, maar niet voor gym en jazzclub UNIDO uit Emmercompascuum. De lessen lopen door tot aan de vakantie in juli.
Reageer!

Succesvolle toestelfinale voor Turnpunt Drenthe

VRIES - In Vries vonden 23 mei de toestelfinales Turnen voor de eerste en tweede divisie plaats. Voor Nicolien Langes, senior 1edivisie, was het vier maal prijs. Op alle toestellen wist zij een tweede plek te behalen. Bij de senioren 2edivisie turnde ook Lotte Wolbers een prima wedstrijd.
Reageer!

Gratis Lessen bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - De gym en jazzvereniging UNIDO merkt dat de animo voor gym en jazz groeiende is. Onlangs is een nieuwe jazzgroep gestart voor dames gevorderden op donderdagavond en voor de jeugd op zaterdagmorgen. De gymafdeling bereidt zich voor op de uitvoering op 27 juni in de sporthal. De jazzafdeling toont haar kunnen in oktober, een druk programma dus.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda