Turnen

Carlijn Blekkink succesvol bij Trampolinespringen in Ostseepokal

SATRUP(D) - Tijdens de 23e editie van de Ostseepokal in Satrup, Duitsland behaalde Carlijn Blekkink aansprekende resultaten op drie verschillende onderdelen. Na een matige voorronde in de individuele wedstrijd ging het in de finale stukken beter. Carlijn sprong een nieuw PR en behaalde hiermee de tweede plaats.
Reageer!

Medailles voor Turnteam Drenthe

EMMEN - Het afgelopen weekend vonden de finales plaats voor de 1e, 2e en 3e divisie van het NK heren turnen in Utrecht. De turners van het Turnteam Drenthe wisten zich te plaatsen voor de meerkamp- en de toestelfinale. Sandro Middag (instap) en Yannick Reij (junior II) hadden de meerkamp geturnd op de zaterdag Het was een sterke comp[etitie Voor een medaille maar debutant Sandro Middag eindigde op een 8ste plaats wat zeer verdienstelijjk was en Yannick Reij eindigde als 12e.
Reageer!

Gymvereniging UNIDO trots op haar leidsters

Gymvereniging UNIDO trots op haar leidsters Emmer - Compascuum - Tweee leidsters van de gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum hebben meegedaan aan de samenloop voor hoop in Borger dit!!!!
Reageer!

UNIDO in de lift

EMMER COMPASCUUM - Jazz en gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum zit in de lift. Momenteel zijn er 340 leden, zo’n 40 meer dan een jaar terug. Het aantal lessen is uitgebreid en bedraagt momenteel 37. Er worden nu ook drie lessen gegeven in Barger-Oosterveld, waar de plaatselijke gymclub is gestopt Enige maanden terug is gestart met een nieuw onderdeel, namelijk “bewegen voor mensen met een beperking” in de sporthal.
Reageer!

6 turnsters van Turnpunt Drenthe geplaatst voor het nationaal kampioenschap turnen.

EMMEN - Afgelopen weekenden moesten de turnsters van Turnpunt Drenthe flink aan de bak. In verschillende voorrondes hebben turnsters zich geplaatst voor de halve finale voor het Nationaal kampioenschap. Maar liefst 6 turnster hebben zich tijdens deze wedstijden weten te plaatsen voor het Nationaal Kampioenschap Turnen.
Reageer!

Turnwedstrijd 22 maart in sporthal

EMMEN - De GTV-Emmen ( gym en turnvereniging Emmen) organiseert voor de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymanstiek Unie) op zaterdag 22 maart a.s.(morgen dus) een RWS-B turnwedstrijd in sporthal de Meerdijk . Aan deze wedstrijd doen niet alleen de selectie leden van GTV- Emmen mee die in de klasse RWS-B uitkomen maar ook turnsters uit geheel Drenthe. De 1ste wedstrijd begint om 08.30 uur. Er vinden meerdere wedstrijd rondes plaats op deze dag. Belangstellenden zijn van harte welkom.
Reageer!

Succesvol weekend tijdens de Drentse kampioenschappen voor Turnpunt Drenthe.

HEERENVEEN - Twee gouden, twee zilveren en 3 bronzen medailles, dat is de score dit weekend voor Turnpunt Drenthe. Tijdens de Drentse kampioenschappen damesturnen in Heerenveen hebben de turnsters zich van hun beste kant laten zien. Voor zowel de eerste als de tweede divisie vielen er prijzen te behalen. Maud Buursma uit Nieuw Schoonebeek, als jongste uitkomend in de Instap N2 haalde een derde plaats evenals Joyce Veenema uit Emmer Compascuum die uitkomt in de Pupil 2 N2. Anouk Spang uit Kalzienaveen en Lola Moes uit Emmen, beiden jeugd 1, turnden een prima wedstrijd die goed was voor twee gouden medailles.
Reageer!

Derde-divisie turnsters van Turnpunt Drenthe in de prijzen.

ZUIDLAREN - Op 11 januari werd in Zuidlaren de eerste competitie wedstrijd voor de derde divisie turnen gehouden. Voor Turnpunt Drenthe kwamen in verschillende leeftijdscategorieën turnsters in actie. Dit leverde een aantal mooie podiumplaatsen op. In de categorie N3, pupil 2 haalde Laura Heyblom de eerste plaats, gevolgd door Femke Nijboer op de tweede plaats. Van de eerste 7 plaatsen werden er totaal 5 ingenomen door de Turnpunt turnsters. Ashley Greven eindigde op de vierde plaats, op 0,005 punten gevolgd door Kira Hendriks op plaats 5. Lotte Wessels tenslotte, sloot de rij met een 7e plek.
Reageer!

Turnpunt Drenthe ook in de tweede competitiewedstrijd succesvol.

DOKKUM - Afgelopen zaterdag 14 december vonden in Dokkum de 2e wedstrijden van de turncompetitie van de eerste en tweede divisie en de N2 en Jeugd N3 plaats. Wederom een succesvolle dag voor Turnpunt Drenthe, met als resultaat 3x een bronzen medaille in de meerkamp van de tweede wedstrijd en ook 3x een 3e plaats in de competitie (totaal uitslag van de eerste en tweede competitie samen)! Alle deelnemers lieten een goede wedstrijd zien.
Reageer!

Gymvereniging UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Van alle kanten is met lof gereageerd op het Sinterklaasfeest en vier Pieten op de lessen bij UNIDO. Volgend jaar weer dus!. Foto’s staan op de website. Zaterdag 14 december doen een zestal groepen van UNIDO mee aan een sportdemonstratie in het centrum van Emmen. Het festijn vindt plaats bij de grote kerk en wel van 10 tot 16 uur in het kader van het jaarlijkse Serious Request
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda