Turnen

Start lessen UNIDO

EMMER-COMPASCUUM - Tezamen met het schoolbegin zijn ook de lessen van jazz en gumvereniging UNIDO uit Emmercompascuum weer begonnen Om half vier maandagmiddag begon de jazz les voor kids gevorderden onder leiding van Iris Boers. Dertien jonge dames worden opgeleid om de kneepjes van jazzgym te leren. De volgende les was jazz voor jonge talenten. In totaal geeft UNIDO 35 lessen gym, jazz, streetdance, freestyle, acrogym en turnen
Reageer!

UNIDO: vol beweging, energie en activiteiten

EMMER COMPASCUUM - De jazz en gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum heeft weer een druk seizoen achter de rug. De lessen zijn gestopt en starten na de vakantie weer op 18 augustus.
Reageer!

Carlijn Blekking Nederlandse Kampioenschappen Trampolinespringen

ROTTERDAM - Het Fantastic Gymnastics was afgelopen weekend het platform voor de Nederlandse Kampioenschappen Trampolinespringen. Carlijn Blekkink, 19 jaar, uit Weerdinge, lid van TSH Heerenveen, haalde met haar partner Romana Schuring, 19 jaar uit Haarlem op prachtige wijze de titel Nederlands Kampioen Synchroonspringen binnen.
Reageer!

Carlijn Blekkink succesvol bij Trampolinespringen in Ostseepokal

SATRUP(D) - Tijdens de 23e editie van de Ostseepokal in Satrup, Duitsland behaalde Carlijn Blekkink aansprekende resultaten op drie verschillende onderdelen. Na een matige voorronde in de individuele wedstrijd ging het in de finale stukken beter. Carlijn sprong een nieuw PR en behaalde hiermee de tweede plaats.
Reageer!

Medailles voor Turnteam Drenthe

EMMEN - Het afgelopen weekend vonden de finales plaats voor de 1e, 2e en 3e divisie van het NK heren turnen in Utrecht. De turners van het Turnteam Drenthe wisten zich te plaatsen voor de meerkamp- en de toestelfinale. Sandro Middag (instap) en Yannick Reij (junior II) hadden de meerkamp geturnd op de zaterdag Het was een sterke comp[etitie Voor een medaille maar debutant Sandro Middag eindigde op een 8ste plaats wat zeer verdienstelijjk was en Yannick Reij eindigde als 12e.
Reageer!

Gymvereniging UNIDO trots op haar leidsters

Gymvereniging UNIDO trots op haar leidsters Emmer - Compascuum - Tweee leidsters van de gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum hebben meegedaan aan de samenloop voor hoop in Borger dit!!!!
Reageer!

UNIDO in de lift

EMMER COMPASCUUM - Jazz en gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum zit in de lift. Momenteel zijn er 340 leden, zo’n 40 meer dan een jaar terug. Het aantal lessen is uitgebreid en bedraagt momenteel 37. Er worden nu ook drie lessen gegeven in Barger-Oosterveld, waar de plaatselijke gymclub is gestopt Enige maanden terug is gestart met een nieuw onderdeel, namelijk “bewegen voor mensen met een beperking” in de sporthal.
Reageer!

6 turnsters van Turnpunt Drenthe geplaatst voor het nationaal kampioenschap turnen.

EMMEN - Afgelopen weekenden moesten de turnsters van Turnpunt Drenthe flink aan de bak. In verschillende voorrondes hebben turnsters zich geplaatst voor de halve finale voor het Nationaal kampioenschap. Maar liefst 6 turnster hebben zich tijdens deze wedstijden weten te plaatsen voor het Nationaal Kampioenschap Turnen.
Reageer!

Turnwedstrijd 22 maart in sporthal

EMMEN - De GTV-Emmen ( gym en turnvereniging Emmen) organiseert voor de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymanstiek Unie) op zaterdag 22 maart a.s.(morgen dus) een RWS-B turnwedstrijd in sporthal de Meerdijk . Aan deze wedstrijd doen niet alleen de selectie leden van GTV- Emmen mee die in de klasse RWS-B uitkomen maar ook turnsters uit geheel Drenthe. De 1ste wedstrijd begint om 08.30 uur. Er vinden meerdere wedstrijd rondes plaats op deze dag. Belangstellenden zijn van harte welkom.
Reageer!

Succesvol weekend tijdens de Drentse kampioenschappen voor Turnpunt Drenthe.

HEERENVEEN - Twee gouden, twee zilveren en 3 bronzen medailles, dat is de score dit weekend voor Turnpunt Drenthe. Tijdens de Drentse kampioenschappen damesturnen in Heerenveen hebben de turnsters zich van hun beste kant laten zien. Voor zowel de eerste als de tweede divisie vielen er prijzen te behalen. Maud Buursma uit Nieuw Schoonebeek, als jongste uitkomend in de Instap N2 haalde een derde plaats evenals Joyce Veenema uit Emmer Compascuum die uitkomt in de Pupil 2 N2. Anouk Spang uit Kalzienaveen en Lola Moes uit Emmen, beiden jeugd 1, turnden een prima wedstrijd die goed was voor twee gouden medailles.
Reageer!