Turnen

Koffie en cake bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - De groep moeder en kind tot 4 jaar is enkele weken gestart en is nog bescheiden klein. Elke maandagmorgen van 9.30 tot 10.30 uur is er les in de zaal aan de Runde met een speels karakter. Als verrassing is er maandag 1 december koffie, thee en cake voor de moeders of omaâ
Reageer!

Thom Klok vindt gym leuker dan snoep

EMMER COMPASCUUM - Thom is 5 jaar en gaat naar De Bente. Hij zitook op jongensgym en gaat met veel plezier elke dinsdag van 15.30-16.15 uur naar de zaal aan de Runde bij juf Mariet. In zijn groep zitten ook nog vier andere jongens van de Bente. Elke dinsdag is hij enthousiast in de weer. Het leukst vindt hij het klimmen en zwaaien in de touwen.
Reageer!

Bijzondere training voor de trainers en turnsters van Turnpunt Drenthe.

KLAZIENAVEEN - De turnsters van Turnpunt Drenthe krijgen op 1 november een bijzondere training. Deze keer wordt de training niet alleen door de eigen trainers van de vereniging verzorgd. Ook Vincent Wevers, die samen met zijn dochter, de turnster Sanne Wevers naar Klazienaveen komt, leveren een bijdrage.
Reageer!

UNIDO trots op leiding

EMMER COMPASCUUM 0 UNIDO is trots op haar twee leidsters Inge Einhaus-Santing en Ellen Weinans die dit weekeinde hebben meegedaan aan de Caveman Challenge in Exloo. Het was niet enkel alleen maar lopen maar ook kruipen, klimmen en allerlei obstakels overwinnen. .
Reageer!

Start lessen UNIDO

EMMER-COMPASCUUM - Tezamen met het schoolbegin zijn ook de lessen van jazz en gumvereniging UNIDO uit Emmercompascuum weer begonnen Om half vier maandagmiddag begon de jazz les voor kids gevorderden onder leiding van Iris Boers. Dertien jonge dames worden opgeleid om de kneepjes van jazzgym te leren. De volgende les was jazz voor jonge talenten. In totaal geeft UNIDO 35 lessen gym, jazz, streetdance, freestyle, acrogym en turnen
Reageer!

UNIDO: vol beweging, energie en activiteiten

EMMER COMPASCUUM - De jazz en gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum heeft weer een druk seizoen achter de rug. De lessen zijn gestopt en starten na de vakantie weer op 18 augustus.
Reageer!

Carlijn Blekking Nederlandse Kampioenschappen Trampolinespringen

ROTTERDAM - Het Fantastic Gymnastics was afgelopen weekend het platform voor de Nederlandse Kampioenschappen Trampolinespringen. Carlijn Blekkink, 19 jaar, uit Weerdinge, lid van TSH Heerenveen, haalde met haar partner Romana Schuring, 19 jaar uit Haarlem op prachtige wijze de titel Nederlands Kampioen Synchroonspringen binnen.
Reageer!

Carlijn Blekkink succesvol bij Trampolinespringen in Ostseepokal

SATRUP(D) - Tijdens de 23e editie van de Ostseepokal in Satrup, Duitsland behaalde Carlijn Blekkink aansprekende resultaten op drie verschillende onderdelen. Na een matige voorronde in de individuele wedstrijd ging het in de finale stukken beter. Carlijn sprong een nieuw PR en behaalde hiermee de tweede plaats.
Reageer!

Medailles voor Turnteam Drenthe

EMMEN - Het afgelopen weekend vonden de finales plaats voor de 1e, 2e en 3e divisie van het NK heren turnen in Utrecht. De turners van het Turnteam Drenthe wisten zich te plaatsen voor de meerkamp- en de toestelfinale. Sandro Middag (instap) en Yannick Reij (junior II) hadden de meerkamp geturnd op de zaterdag Het was een sterke comp[etitie Voor een medaille maar debutant Sandro Middag eindigde op een 8ste plaats wat zeer verdienstelijjk was en Yannick Reij eindigde als 12e.
Reageer!

Gymvereniging UNIDO trots op haar leidsters

Gymvereniging UNIDO trots op haar leidsters Emmer - Compascuum - Tweee leidsters van de gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum hebben meegedaan aan de samenloop voor hoop in Borger dit!!!!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda