Turnen

Gymvereniging UNIDO trots op haar leidsters

Gymvereniging UNIDO trots op haar leidsters Emmer - Compascuum - Tweee leidsters van de gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum hebben meegedaan aan de samenloop voor hoop in Borger dit!!!!
Reageer!

UNIDO in de lift

EMMER COMPASCUUM - Jazz en gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum zit in de lift. Momenteel zijn er 340 leden, zo’n 40 meer dan een jaar terug. Het aantal lessen is uitgebreid en bedraagt momenteel 37. Er worden nu ook drie lessen gegeven in Barger-Oosterveld, waar de plaatselijke gymclub is gestopt Enige maanden terug is gestart met een nieuw onderdeel, namelijk “bewegen voor mensen met een beperking” in de sporthal.
Reageer!

6 turnsters van Turnpunt Drenthe geplaatst voor het nationaal kampioenschap turnen.

EMMEN - Afgelopen weekenden moesten de turnsters van Turnpunt Drenthe flink aan de bak. In verschillende voorrondes hebben turnsters zich geplaatst voor de halve finale voor het Nationaal kampioenschap. Maar liefst 6 turnster hebben zich tijdens deze wedstijden weten te plaatsen voor het Nationaal Kampioenschap Turnen.
Reageer!

Turnwedstrijd 22 maart in sporthal

EMMEN - De GTV-Emmen ( gym en turnvereniging Emmen) organiseert voor de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymanstiek Unie) op zaterdag 22 maart a.s.(morgen dus) een RWS-B turnwedstrijd in sporthal de Meerdijk . Aan deze wedstrijd doen niet alleen de selectie leden van GTV- Emmen mee die in de klasse RWS-B uitkomen maar ook turnsters uit geheel Drenthe. De 1ste wedstrijd begint om 08.30 uur. Er vinden meerdere wedstrijd rondes plaats op deze dag. Belangstellenden zijn van harte welkom.
Reageer!

Succesvol weekend tijdens de Drentse kampioenschappen voor Turnpunt Drenthe.

HEERENVEEN - Twee gouden, twee zilveren en 3 bronzen medailles, dat is de score dit weekend voor Turnpunt Drenthe. Tijdens de Drentse kampioenschappen damesturnen in Heerenveen hebben de turnsters zich van hun beste kant laten zien. Voor zowel de eerste als de tweede divisie vielen er prijzen te behalen. Maud Buursma uit Nieuw Schoonebeek, als jongste uitkomend in de Instap N2 haalde een derde plaats evenals Joyce Veenema uit Emmer Compascuum die uitkomt in de Pupil 2 N2. Anouk Spang uit Kalzienaveen en Lola Moes uit Emmen, beiden jeugd 1, turnden een prima wedstrijd die goed was voor twee gouden medailles.
Reageer!

Derde-divisie turnsters van Turnpunt Drenthe in de prijzen.

ZUIDLAREN - Op 11 januari werd in Zuidlaren de eerste competitie wedstrijd voor de derde divisie turnen gehouden. Voor Turnpunt Drenthe kwamen in verschillende leeftijdscategorieën turnsters in actie. Dit leverde een aantal mooie podiumplaatsen op. In de categorie N3, pupil 2 haalde Laura Heyblom de eerste plaats, gevolgd door Femke Nijboer op de tweede plaats. Van de eerste 7 plaatsen werden er totaal 5 ingenomen door de Turnpunt turnsters. Ashley Greven eindigde op de vierde plaats, op 0,005 punten gevolgd door Kira Hendriks op plaats 5. Lotte Wessels tenslotte, sloot de rij met een 7e plek.
Reageer!

Turnpunt Drenthe ook in de tweede competitiewedstrijd succesvol.

DOKKUM - Afgelopen zaterdag 14 december vonden in Dokkum de 2e wedstrijden van de turncompetitie van de eerste en tweede divisie en de N2 en Jeugd N3 plaats. Wederom een succesvolle dag voor Turnpunt Drenthe, met als resultaat 3x een bronzen medaille in de meerkamp van de tweede wedstrijd en ook 3x een 3e plaats in de competitie (totaal uitslag van de eerste en tweede competitie samen)! Alle deelnemers lieten een goede wedstrijd zien.
Reageer!

Gymvereniging UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Van alle kanten is met lof gereageerd op het Sinterklaasfeest en vier Pieten op de lessen bij UNIDO. Volgend jaar weer dus!. Foto’s staan op de website. Zaterdag 14 december doen een zestal groepen van UNIDO mee aan een sportdemonstratie in het centrum van Emmen. Het festijn vindt plaats bij de grote kerk en wel van 10 tot 16 uur in het kader van het jaarlijkse Serious Request
Reageer!

Trampolinespringster Carlijn Blekkink wint goud in Duitsland

EMMEN - Het wedstrijdseizoen voor trampolinespringster Carlijn Blekkink uit Emmen is deze maand gestart. Aan 2 wedstrijden heeft ze deelgenomen: de WK kwalificatie in Alkmaar en de wedstrijd om de Kiepenkerl Cup in Nottuln. In oktober wordt deelgenomen met het team van TSH Heerenveen aan de strijd om de Golden River Cup in Beveren, België. Begin november zijn er de nationale teamwedstrijden in Alkmaar en Zoetermeer. Dit alles ter voorbereiding op de Junioren WK 14-17 november 2013 in Sofia, Bulgarije. Het is het laatste jaar dat ze aan de junioren WK mag deelnemen. Ze zal zowel individueel als synchroon met Romana Schuring, Haarlem, voor Nederland uitkomen.
Reageer!

Medailleregen voor turnsters van Turnpunt Drenthe

EMMEN - Afgelopen twee weekenden vonden de provinciale toestelfinales derde divisie en toestelfinales van de eerste en tweede divisie plaats. In eerdere wedstrijden konden de dames zich voor verschillende toestellen plaatsen. In Dalen waren de turnsters van de derde divisie aan de beurt. In de verschillende leeftijdsklassen werden de nodige medailles behaald. Marit Hoogeveen, die lang sukkelde met een enkelblessure haalde een keurige zilveren medaille op de vloer. Evelien Lautenbach behaalde eveneens een zilveren medaille bij de junioren op balk. Laura Heyblom veroverde in de klasse ?pupil 1? met een prachtige balk oefening de gouden plak. Zilver haalde ze op de vloer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda