Zaalvoetbaltoernooien

Programma tussenronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - Woensdag 7 januari aanstaande wordt in sporthal Angelslo een tussenronde gespeeld voor het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi met als inzet ??n plaats in de finale die zaterdag10 januari ook in sporthal Angelslo zal worden gespeeld.
Reageer!

Veel verrassingen in kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER ? De kwartfinales van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben heel wat verrassingen opgeleverd. Verrassende halve finalisten zijn Hollandscheveld, OZC, Dedemsvaart, Grenzland, ZZVV, CEC, Borger zat, Zwartemeerse Boys, Angelslo en Fit Boys. De gevestigde namen van het populaire toernooi maakten geen fout. Verrassend was wel dat Germanicus, HODO en Bergentheim met de hakken over de sloot als beste derden naar de halve finale gaan.
Reageer!

HZVV met moeite naar halve finale Protos Weering

DALEN ? HZVV heeft de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi bereikt door in Dalen als tweede te eindigen achter het verrassende Raptim uit Coevorden. Het ging voor HZVV niet zonder slag of stoot en HZVV leed de eerste nederlaag van het toernooi van Raptim en was gedwongen de overige wedstrijden te winnen en dat lukte. HZVV had moeite met DZOH en Bruchterveld en behaalde minieme overwinningen. Tegen CSVC werd een overtuigender zege behaald.
Reageer!

Indeling halve finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - Het programma in de verschillende poules voor de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi die zaterdag 3 januari in vijf sporthallen zal worden afgewerkt ziet er als volgt uit:
Reageer!

Uitslagen poule C Jan Bralten zaalvoetbaltoernooi

HOOGEVEEN - Gosteravond werd poule C van het Jan Bralten zaalvoetbaltoernooi afgewerkt en FC Meppel wist ongelsagen de eerste plaats voor zich op te eisen. FC Meppel en Dio Groningen werden samen met een score van 12 treffers ook nog de produktiefste ploeg van de avond. Topscorer werd Freddy de Groot van Dio Groningen. Bareveld is helaas niet opgekomen. Vanvond wordt de finale afgewerkt.
Reageer!

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een groot voetbalfeest

STEENWIJKSMOER ? De voorronde van de 32ste editie van het ongekend populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is een groot succes geworden. Onder grote publieke belangstelling was het in alle twintig hallen een groot feest en verliepen de wedstrijden vlekkeloos. Verrassend was de eerste plaats van ZBC en het feit dat Titan vrij moeizaam de eerste plaats haalde. Verder maakten de favorieten geen fout en de meeste voormalige finalisten voldeden aan de verwachtingen. De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de voorronde, die uitstekend werd bezocht en kijkt al weer verlangend uit naar de kwartfinale op dinsdag 30 december, die om 18.00 uur begint.
Reageer!

PWZ: Sporthal Erica eindstation Sp. Zweeloo

ERICA - De jonge zaalselectie van Sportclub Zweeloo is er niet in geslaagd de kwartfinale te bereiken op het roemruchte Protos Weering Zaaltoernooi. In de volle Sporthal Erica gingen drie van de vier duels verloren. In wellicht de meest enerverende wedstrijd van de avond werd het enige punt behaald. Jongeling Rick Manting (2), Julian Manting en Rick Hagenauw scoorden zaterdag voor Sp. Zweeloo. Het ongenaakbare SC Erica en ook VV KSC gaan door naar de kwartfinale.
Reageer!

NK Futsal voor COVS scheidsrechters

BEILEN - Op zaterdag 17 januari 2009 in Beilen in de Drenthe-hallen het NK Futsal voor COVS scheidsrechters wordt gehouden. De Drentse scheidsrechtersgroepen Hondsrug e.o. ,Hoogeveen, Meppel en Zuid Oost Drenthe hebben de handen ineen geslagen om onze zustervereniging Centraal Drenthe bij te staan in de organisatie voor NK futsal.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda