Honkbal / Softbal

Recreanten Bedrocks toernooiwinnaar.

EMMEN - Terwijl zondag op de Meerdijk in Emmen de eerste buitentrainingen weer van start gingen, speelden Bedrocks recreanten een zaaltoernooi in de Eextahal te Scheemda.
Reageer!

Geslaagde honkbalclinic bij Bedrocks.

Bij Bedrocks werd afgelopen zondag een honkbalclinic gehouden voor bijna alle teams door Stijn van der Meer samen met zijn broer Bob. Stijn is speler van het team Kingdom of the Netherlands en heeft afgelopen zomer het EK gewonnen waar hij ook tot meest waardevolle speler is gekozen.
Reageer!

Nieuwe website Bedrocks live

EMMEN - Onlangs was de najaarsvergadering van de Bedrocks Emmen. Tijdens deze vergadering van de plaatselijke Soft- en Honkbalvereniging werd naast de gebruikelijke zaken ook de nieuwe www.bedrocks.nl gepresenteerd. De website richt zich vooral op belangstellenden in de sport en in de vereniging.
Reageer!

Honkbaltalent verlaat Bedrocks Emmen.

EMMEN - De Emmer junioren honkballer Scott Schulting vertrekt met ingang van november naar de gerenommeerde honkbalclub HCAW in Bussum. Schulting begon bij Bedrocks in Emmen op zevenjarige leeftijd bij de pupillen met honkbal. Gedurende 10 jaar heeft hij bij alle jeugdteams van Bedrocks zijn slag geslagen en sinds een jaar speelde hij met de Emmer junioren landelijk in de eerste klasse.
Reageer!

Junioren Bedrocks verliezen

DIEMEN - Het eerste juniorenteam speelde zondag in Diemen de returnwedstrijd tegen TIW-Survivors. Ondanks de vroege ochtendstond om reeds om 7.30 uit Emmen te vertrekken, had dit voor Bedrocks geen goud in de mond. In tegenstelling tot de wedstrijd van afgelopen weekend moesten de Emmenaren een flink verlies incasseren.
Reageer!

Heren Bedrocks verliezen in Deventer

DEVENTER - Zondag speelden de Emmer heren in Deventer hun voorlaatste wedstrijd van seizoen 2016 tegen The Eagles en verloren ruim met 14-7. Met Michel Kraayenveld op de heuvel als startend Bedrocks werper ontspon zich een rommelige wedstrijd die wegens regen moest worden onderbroken.
Reageer!

Winst voor de kleinste Emmer honkballers.

EMMEN - De voorlaatste wedstrijd van het seizoen ontvingen Emmer pupillen het 2e pupillenteam van de Blokes uit Veendam. In de 2e inning werd een schitterende 'diving catch' gemaakt door 2e honkman Pim Bekkering waarna de Emmenaren in de aanval gingen. Een solohomerun van Dariën Vinke bracht het eerste punt Bedrocks gevolgd door een prachtige 2-honkslag van Maikel Bonkestoter die binnen kwam door een honkslag van Vincent Ester en een verre klap in het buitenveld van Vlin Rietema,3-0.
Reageer!

Winst Bedrocks junioren 2.

EMMEN - Zaterdag kregen Bedrocks junioren 2 de Drachten Diamonds op bezoek. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Het duel in Drachten werd immers maar met 1 punt verschil verloren. Bij winst dit weekend zouden de Emmenaren de Drachtster Diamonds kunnen passeren op de ranglijst van de 2e klasse. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd en lang ging de strijd gelijk op. Aanvallend werd er door de Emmer junioren goed slagwerk geleverd. Een aantal mooie vangballen van outfielders Yorben Rooij en Stefan Mol en infielder Stein Rietema kwamen precies op het goede moment. Pitcher Melvin Brandjes leverde uitstekend werk en werd de laatste inning vervangen door Teun Efftink. Door uitstekend spel werd er uiteindelijk met 6-5 gewonnen en toonde coach Arjan Koreman zich zeer tevreden over de teamprestatie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda