Tafeltennis / Tennis

Roemruchte Dr. van Leeuwentoernooi heeft nieuwe toernooidirecteur

EMMEN – Van 30 mei tot en met 5 juni aanstaande wordt de 64e editie van het Dr. Van Leeuwentoernooi gespeeld op het tennispark van LTC Emmen. Het van Leeuwentoernooi is het hoogst genoteerdetennistoernooi van het Noorden. Nederlandse toptennissers komen graga naar Emmen voor dit uniek toernooi, zegt de kersverse toernooidirekteur Arjan Romp, die ditjaar na 15 jaar het stokje heeft overgenomen van Harry Lassche.
Reageer!

Bettine Vriesekoop komt naar Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Op maandag 8 mei houdt voormalig topspeelster Bettine Vriesekoop een lezing in de Witte Olifant in Klazienaveen. De lezing wordt mede mogelijk gemaakt door Itass DTK’70. Vriesekoop speelde een aantal jaren voor tafeltennisvereniging De Treffers’70 in Klazienaveen.
Reageer!

DR. VAN LEEUWENTOERNOOI HEEFT NIEUWE TOERNOOIDIRECTEUR

Toptennis rond Pinksteren in Emmen EMMEN - Van 30 mei tot en met 5 juni aanstaande wordt de 64e editie van het Dr. van Leeuwentoernooi gespeeld op het tennispark van LTC Emmen. Het Van Leeuwentoernooi is het hoogst genoteerde tennistoernooi van het Noorden.
Reageer!

The Classics op Artiesten Gala Emmer Compascuum

EMMER COMASCUUM - Het Artiesten Gala in Emmer Compascuum is ook dit jaar weer een ware feestweek van 24 t/m 27 mei 2017. Op het programma staat een darttoernooi voor de jeugd en senioren, een kindermiddag. een Compas Rocknight en aan piraten gala met o.a The Classic, Jannes, Dana Winner en Henk Wijngaard.
Reageer!

Nationale jeugdmeerkampen

PANNINGEN - Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen plaatsen zich wederom voor de finale in Panningen
Reageer!

Grootjans en Hoogeveen naar Nationale jeugdmeerkampen

EMMEN - Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen plaatsen zich wederom voor de finale in Panningen Ieder jaar worden er 3 voorronden gespeeld in de nationale jeugdmeerkampen, begin van seizoen wordt er een afdelingsronde gespeeld , wanneer je die doorkomt speel je de kwartfinale in Almere om je vervolgens te plaatsen voor de halve finale in Assen.
Reageer!

Fleur Hoogeveen winy zilver tijdens A ranglijst toernooi in Den Haag

EMMEN - Fleur Hoogeveen van tafeltennisclub ttc.Emmen won afgelopen zondag zilver bij de pupillen meisjes bij het A ranglijst toernooi in Den Haag . Ze verloor de finale van Anna Peters maar leverde met de 2e plek een topprestatie . Pim van Schaik was bij de jongens junioren goed voor de 10e plaats en Janine Grootjans behaalde bij meisjes kadetten een 9e plaats ,
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda