Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 grijpt naast de beker

DEN BOSCH – Zondagmiddag hebben de tafeltennissers van Itass DTK’70 naast de nationale beker gegrepen. In de finale werd met 3-1 verloren van regerend landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo. Anders dan de uitslag doet vermoeden hadden de heren uit Klazienaveen wel kansen tegen het sterke Taverzo.
Reageer!

Campingtafeltennis kent alleen winnaars

EMMEN - Op de woensdagavond is de zaal van de TTV Emmen tegenwoordig bezet met “ouderwets” tafeltennis. Tafeltennis zoals dat vroeger gespeeld werd met houten batjes met daarop rubberen nopjes. Dit keer werden de finales gespeeld, waarin de poulewinnaars tegen elkaar uitkwamen.
Reageer!

Sterk optreden tafeltennisheren Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – De tafeltennissers van Itass DTK’70 hebben de thuiswedstrijd tegen Westa uit Wessum met 6-0 gewonnen. Namens Itass DTK’70 speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee.
Reageer!

Damestafeltennissers Emmen naar de 1e divisie

EMMEN - De tafeltennisvereniging Emmen timmert aan de weg. De nog jonge dames van het eerste team zijn in de 2e divisie dames kampioen geworden en zijn nu nog één klasse verwijderd van de absolute Nederlandse top.
Reageer!

Itass DTK’70 pakt koppositie in de eredivisie

HATTEM – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben een uitstekende 2-4 uitzege geboekt op concurrent Van Wijnen/Smash’70 uit Hattem. Beide teams traden op volle sterkte aan.
Reageer!

Jonge tafeltennissers ervaring rijker op ranglijsttoernooi

EMMEN - De jonge tafeltennissers van de ttv Emmen deden mee aan het A-ranglijsttoernooi in Tilburg. Om goed voorbereid te zijn was de Emmer delegatie al een dag tevoren afgereisd. Immers, als je om 9.00 uur fris aan de start aanwezig wilt zijn in de sporthal â
Reageer!

Itass DTK’70 thuis tegen Salamanders

KLAZIENAVEEN – Tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen speelt aanstaande zondag 6 november thuis tegen Salamanders uit Wateringen. De Klazienaveners staan gedeeld eerste in de eredivisie en zijn uitstekend aan het seizoen begonnen. Tegenstander Salamanders is gepromoveerd uit de eerste divisie, maar staat inmiddels op de vierde plaats op de ranglijst.
Reageer!

Itass DTK’70 wint overtuigend

LEIDEN – Tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen heeft de uitwedstrijd tegen Scylla uit Leiden overtuigend met 1-5 gewonnen. Het team uit Klazienaveen staat op een gedeelde eerste plaats in de eredivisie. Vorige week werd er nog fors verloren tegen de regerend landskampioen Enjoy & Deploy, maar tegen Scylla liet de ploeg zien over de nodige veerkracht te beschikken. Itass DTK’70 speelde met Barry Wijers, Koen Hageraats en Patrick Oeij.
Reageer!

Campingtafeltennis als “serieuze” sport ?!

EMMEN - Elke woensdagavond is de zaal van de TTV Emmen tegenwoordig druk bezet. Initiatiefnemer Harrie Hoogeveen heeft het “ouderwetse”tafeltennis teruggebracht naar Emmen. Vroeger speelde men namelijk tafeltennis met houten batjes met daarop rubberen nopjes.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda