Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 pakt koppositie in de eredivisie

HATTEM – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben een uitstekende 2-4 uitzege geboekt op concurrent Van Wijnen/Smash’70 uit Hattem. Beide teams traden op volle sterkte aan.
Reageer!

Jonge tafeltennissers ervaring rijker op ranglijsttoernooi

EMMEN - De jonge tafeltennissers van de ttv Emmen deden mee aan het A-ranglijsttoernooi in Tilburg. Om goed voorbereid te zijn was de Emmer delegatie al een dag tevoren afgereisd. Immers, als je om 9.00 uur fris aan de start aanwezig wilt zijn in de sporthal â
Reageer!

Itass DTK’70 thuis tegen Salamanders

KLAZIENAVEEN – Tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen speelt aanstaande zondag 6 november thuis tegen Salamanders uit Wateringen. De Klazienaveners staan gedeeld eerste in de eredivisie en zijn uitstekend aan het seizoen begonnen. Tegenstander Salamanders is gepromoveerd uit de eerste divisie, maar staat inmiddels op de vierde plaats op de ranglijst.
Reageer!

Itass DTK’70 wint overtuigend

LEIDEN – Tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen heeft de uitwedstrijd tegen Scylla uit Leiden overtuigend met 1-5 gewonnen. Het team uit Klazienaveen staat op een gedeelde eerste plaats in de eredivisie. Vorige week werd er nog fors verloren tegen de regerend landskampioen Enjoy & Deploy, maar tegen Scylla liet de ploeg zien over de nodige veerkracht te beschikken. Itass DTK’70 speelde met Barry Wijers, Koen Hageraats en Patrick Oeij.
Reageer!

Campingtafeltennis als “serieuze” sport ?!

EMMEN - Elke woensdagavond is de zaal van de TTV Emmen tegenwoordig druk bezet. Initiatiefnemer Harrie Hoogeveen heeft het “ouderwetse”tafeltennis teruggebracht naar Emmen. Vroeger speelde men namelijk tafeltennis met houten batjes met daarop rubberen nopjes.
Reageer!

Itass DTK’70 ontvangt landskampioen

KLAZIENAVEEN – Tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen ontvangt aanstaande zondag landskampioen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer. Het team uit Klazienaveen is uitstekend aan de competitie begonnen. Na een tweetal uitoverwinningen tegen Hilversum en Westa werd afgelopen zondag knap met 5-1 thuis gewonnen van concurrent Smash’70.
Reageer!

Emmer pingpongers spelen attractief spelletje

EMMEN - De eerste thuiswedstrijd van het gecombineerde team Emmen/Midstars dat wordt gesponsord door Klimaatgroep Holland, zorgde voor een aardige en boeiende wedstrijd in de sporthal aan de Heckningecamp. Het viertal nam het op tegen het drietal van de TTC De Toekomst uit Lochem.
Reageer!

Itass DTK’70 overtuigend naar de finale

KLAZIENAVEEN – Zondagmiddag hebben de heren van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 zich met een historische zege geplaatst voor de finale om het landskampioenschap. In het verleden werden veel halve finale plaatsen behaald, maar nimmer de finale.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda