Turnen

Emmer turners succesvol op NK turnen

WAALWIJK - Afgelopen weekend zijn de Nederlandse Kampioenschappen turnen 1e, 2e divisie en talentendivisie afgesloten met 3 titels, 3x zilver en 1x brons. Een zeer succesvol resultaat voor de Emmer turners.
Reageer!

Gym en jazzclub UNIDO in actie voor zieke Marion

EMMER COMPASCUUM - De gymafdeling van Unido organiseert, tijdens de normale gymlessen een sponsor-circuitloop, op dinsdag 7 en woensdag 8 juni. De leden komen deze week langs de deur met de sponsorvraag. Marlon is altijd lid geweest bij Unido totdat ze ziek werd.
Reageer!

Emmer turners op dreef bij voorronden NK turnen

AMSTERDAM - Afgelopen weekend zijn in Amsterdam de laatste kwalificatiewedstrijden voor het NK Turnen gehouden. Bij de senioren 1e divisie turnde Lars Boerrigter zich weer naar een podiumplek. Hij eindigde zondag als 3e met een totaal van 72.40 en laat zijn kansen op eremetaal op het NK wederom zien. Hoewel hij minder startte ging het later in de wedstrijd steeds beter.
Reageer!

Medailleregen voor de turnsters van Turnpunt Drenthe.

EMMEN - Het was 13 mei een druk turnweekend voor de turnsters van Turnpunt Drenthe. Annelie Brakels heeft zich geplaatst voor het NK voor turnsters in de derde divisie. Om 9 uur mocht ze starten met haar wedstijd bij de pupillen 2, N3.
Reageer!

Street- en Showdancer UNIDO succesvol

EMMER COMPASCUUM – Afgelopen zaterdag werden in Sneek NNKS voorronden gehouden en de dansselecties van UNIDO in Emmer Compascuum hebben daar weer goede resultaten mogen neerzetten. Streetdance selectie Infusion (categorie 13 t/m 15 selectie) heeft een mooie 7e plaats behaald.
Reageer!

UNIDO

EMMER COMPASCUUM - De slotdans van alle gymnasten van gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum in de sporthal. De uitvoering was erg geslaagd, volle zaal, 400 bezoekers en alle loten verkocht In totaal traden 3 afdelingen op: gym, turnen en acrogym. Het thema was de vier jaargetijden, verwerkt in het decor en in de oefeningen. Gymnasten met parapluutjes of op de slee, in de zon.
Reageer!

Vier Drentse Kampioenen bij Turnpunt Drenthe

HEERENVEEN - Op zaterdag 14 januari vonden in Turnstad Heerenveen de provinciale kampioenschappen plaats. In verschillende categorieën waren de turnsters van Turnpunt Drenthe vertegenwoordigd, en niet zonder succes. Maar liefst 4 turnsters van Turnpunt Drenthe mogen zich het komend jaar Drents Kampioen noemen. Nicolien Langes veroverde in de eerste divisie bij de senioren de titel. Shania Duinkerken werd bij Jeugd 1, N2 Drents Kampioen. Ook Nienke Arling, Jeugd 2, N3 turnde een goede wedstrijd die haar de eerste plek opleverde.
Reageer!

Sint en piet bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Ruim 80 jeugdleden van gym en dansvereniging UNIDO hebben veel plezier gehad bij het jaarlijkse Sintfeest. Behalve de Sint waren maar liesft4 zwarte Pieten aanwezig, die de kinderen een uur lekker bezig hielden. Juf Mariet Rolink uit Erica is al 30 jaar leidster bij UNIDO en kreeg van de sint een oorkonde, zijnde Lid van Verdienste. Elk kind kreeg een zakje pepernoten en een chocolade letter. Straks krijgen alle leden een chocoladeletter op de les.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda