Vechtsporten

Bintang Lima zet knappe prestaties neer op Belgium Open

SCHOTEN(BE) - Pencak Silat vereniging Bintang Lima is afgelopen weekend flink in de prijzen gevallen op het Belgium Open in het belgische Schoten. Aan dit Internationale toernooi namen 13 landen deel waaronder de nationale teams van Maleisië, Vietnam en Singapore. Ook Bintang Lima is met een afvaardiging van 7 deelnemers in de leeftijd van 14 tot 28 jaar de strijd aangegaan en zondagavond met maar liefst 6 bokalen huiswaarts gekeerd.
Reageer!

Bintang Lima gaat het nieuwe jaar goed van start

LEEUWARDEN - Pencak Silat-vereniging Bintang Lima uit Emmen heeft afgelopen zondag tijdens het eerste tanding toernooi van het jaar in Leeuwarden weer veel prijzen in de wacht gesleept. De vereniging was deze keer met een wedstrijdteam van maar liefst 20 pesilats naar Friesland afgereisd waarna het ’s avonds met 13 medailles huiswaarts keerde.
Reageer!

4 NEDERLANDS KAMPIOENEN VOOR BINTANG LIMA

AMSTERDAM - Afgelopen zondag heeft het Nederlands Kampioenschap Pencak Silat in Amsterdam vereniging Bintang Lima uit Emmen maar liefst 4 Nederlands Kampioenen opgeleverd, ieder in hun eigen gewichtsklasse. Na een dag strijden gingen de gouden medailles uiteindelijk naar Celine Feijen (vorig jaar ook Nederlands Kampioen)>>>
Reageer!

Brian Sok 2e plaats op het open NK in Breda

BREDA - Nederlands kampioen Brian Sok heeft weer een 2e plaats op het open NK in Breda en een eerste plaats op het Katsu gala in Winsum toe. Emma Heyen is 3e geworden op het open NK in Breda en Johan Langen heeft verdienstelijk gevochten tegen drievoudig Europees kampioen op het NK in Breda. Rogier Vergunst heeft in Winsum op het Katsu gala ook een geweldige partij neergezet maar helaas net verloren.
Reageer!

Bintang Lima Emmen / Hoogeveen scoort op Three Nations Championship

LEEUWARDEN - Tijdens een Pencak Silat-toernooi in Leeuwarden weer een groot aantal strijders van Bintang Lima in diverse gewichtsklassen in de prijzen gevallen. Het betrof ditmaal een internationaal toernooi waar naast verenigingen uit Nederland ook teams uit België en Duitsland acte de présence gaven. Dat de Drentse deelnemers hierin niet onder doen voor de andere strijders blijkt uit de uitslagen.
Reageer!

Judoka,s Vos goed bezig .

EINDHOVEN - In Eindhoven was Michelle Benjamins goed bezig tijdens het Nationaal Kwalificatie Toernooi. Voor de deelnemers was een plaats te behalen voor deelname aan het NK en dat lukte Benjamins. Voor het eerst uitkomende in de klasse tot 63 kg. en nog maar 17 jaar ging het voortreffelijk bij de senioren. De eerste ronde was een vrijloting en de tweede ging tegen Geke van den Berg uit Nijmegen die met een mooi ippon door een armklem werd gewonnen. Ook tegen Jelke Kuiper uit Rotterdam werd gewonnen. De semi finale tegen Jaime Leonora van Top Judo Kenamju werd helaas verloren. Met de kans om toch 3e te worden moest zij opnieuw tegen Geke van de Berg in de finale herkansing en die werd nu verloren met houdgreep. Een prima vijfde plaats voor de jonge Michelle Benjamins en heel belangrijk dat zij zich plaatst voor deelname aan het NK.
Reageer!

INTERNATIONAAL THAI-BOXING GALA IN HAMPSHIRE HOTEL EMMEN

EMMEN - Op zaterdag 12 oktober vindt het jaarlijks terugkerend internationaal Thai-Boxing Gala weer plaats in het Hampshire Hotel te Emmen. Garuda Gym, gevestigd in Emmen is de organiserende school. Het meest vooraanstaande internationale gala van Noord Nederland mag zich weer prijzen met een interland Thailand vs Nederland. Thailand is de bakermat van deze sport, dus het is een absoluut hoogtepunt om een vechter uit dit land in actie te zien. Een partij waarvoor 5 rondes van 3 minuten op Thaise regels staat genoteerd.
Reageer!

Chihiro Tanaka opent vernieuwde sportschool Extension

KLAZIENAVEEN ? De Japanse marathonloopster Chihiro Tanaka opent a.s. zaterdag 25 mei de totaal vernieuwde sportschool Extension aan het van Echtenskanaal nz 130 in Klazienaveen. De offici?le opening vindt plaats om 12.00 uur. De opening door de Japanse toploopster maakt onderdeel uit van de open dag op deze dag tussen 10.00 en 15.00 uur. Chihiro Tanaka is een dag later ??n van de grote sportattracties tijdens de marathon van het 30e Univ? Drenthe Loopfestijn. Ze behoort tot ??n van de populairste sportvrouwen van Japan en een aantal jaren stond het Japans marathon dames record met 2.29 op haar naam. Het is de 3e keer dat Chihiro Tanaka in Europa een marathon loopt, de laatste keer won ze de marathon van Kopenhagen.
Reageer!

Bintang Lima scoort Internationaal hoge ogen

SCHOTEN - Tijdens het Belgium Open in Schoten zijn afgelopen zondag alle deelnemers van Pencak Silat-Vereniging Bintang Lima uit Emmen in de prijzen gevallen. Onder toeziend oog van een groot aantal meegereisde supporters zijn gedurende 2 dagen bijna alle partijen in het voordeel van deze pesilats uitgevochten. Aan het toernooi namen naast verenigingen uit andere Europese landen ook nationale teams van Maleisi?, Indonesi? en Vietnam deel. In de klasse junioren wisten Rowan van der Laan (15) en Zefano Berhitu (14) het goud te veroveren. Zij mogen zich nu naast Nationaal kampioen ook Internationaal kampioen noemen. In de open klasse senioren heeft Nick Bos (21) de 2e plaats bemachtigd. Guru Nick Smith en pelatih Dennis D?rfel zijn zeer verguld met dit resultaat. "Hiermee hebben we ons team Internationaal goed op de kaart weten te zetten. Dit belooft nog wat voor de toekomst....".
Reageer!

Brian Sok Nederlands kampioen in Kyokushin full contact karate

EMMEN - Brian Sok en Emma Heijnen hebben zondag 18 maart meegedaan aan de op Nederlands kampioenschappen Kyokushin karate full contact. Emma Heijnen werd helaas na 1 ronde uitgeschakeld maar Brian Sok (16 jaar) werd in de leeftijd categorie t/m 18 jaar Nederlands Kampioen. Brian won zijn partijen door de eerste op punten te winnen en de rest met knock-out. Het heeft een tijdje geduurd maar sportschool Pollux timmert weer goed langs de weg. Dit alles is alleen te realiseren door de goede begeleiding van zijn coach en trainer Michel Vinke en niet te vergeten zijn mental coach Johan Langen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda