Vechtsporten

Startende wedstrijdjudoka’s judovereniging Vos succesvol.

NIEUWE PEKELA - In Nieuwe Pekela werd zaterdag een zogenaamd opstap toernooi gehouden voor beginnende wedstrijdjudoka’s. Judovereniging Vos was weer bijzonder succesvol met de behaalde prestaties. Van de 17 deelnemende judoka’s kwamen er 14 op het erepodium.
Reageer!

Internationaal Thai-Boxing Gala in Hampshire Hotel Emmen

EMMEN - Op zaterdag 25 oktober vindt het jaarlijks terugkerend internationaal Thai-Boxing Gala weer plaats in het Hampshire Hotel te Emmen. Promotor en trainer Marc Hobers is namens Garuda Gym, gevestigd in Emmen, is de organiserende school.
Reageer!

Bintang Lima levert 5 Nederlands Kampioenen

EMMEN - Voor een groot publiek heeft Pencak Silat vereniging Bintang Lima zondag tijdens de Nederlandse Kampioenschappen wederom laten zien over veel talent te beschikken. Maar liefst 5 deelnemers gingen na afloop van het toernooi, dat deze keer een thuiswedstrijd was, met een gouden bokaal naar huis. Een prestatie van formaat!
Reageer!

Bintang Lima zet knappe prestaties neer op Belgium Open

SCHOTEN(BE) - Pencak Silat vereniging Bintang Lima is afgelopen weekend flink in de prijzen gevallen op het Belgium Open in het belgische Schoten. Aan dit Internationale toernooi namen 13 landen deel waaronder de nationale teams van Maleisië, Vietnam en Singapore. Ook Bintang Lima is met een afvaardiging van 7 deelnemers in de leeftijd van 14 tot 28 jaar de strijd aangegaan en zondagavond met maar liefst 6 bokalen huiswaarts gekeerd.
Reageer!

Bintang Lima gaat het nieuwe jaar goed van start

LEEUWARDEN - Pencak Silat-vereniging Bintang Lima uit Emmen heeft afgelopen zondag tijdens het eerste tanding toernooi van het jaar in Leeuwarden weer veel prijzen in de wacht gesleept. De vereniging was deze keer met een wedstrijdteam van maar liefst 20 pesilats naar Friesland afgereisd waarna het ’s avonds met 13 medailles huiswaarts keerde.
Reageer!

4 NEDERLANDS KAMPIOENEN VOOR BINTANG LIMA

AMSTERDAM - Afgelopen zondag heeft het Nederlands Kampioenschap Pencak Silat in Amsterdam vereniging Bintang Lima uit Emmen maar liefst 4 Nederlands Kampioenen opgeleverd, ieder in hun eigen gewichtsklasse. Na een dag strijden gingen de gouden medailles uiteindelijk naar Celine Feijen (vorig jaar ook Nederlands Kampioen)>>>
Reageer!

Brian Sok 2e plaats op het open NK in Breda

BREDA - Nederlands kampioen Brian Sok heeft weer een 2e plaats op het open NK in Breda en een eerste plaats op het Katsu gala in Winsum toe. Emma Heyen is 3e geworden op het open NK in Breda en Johan Langen heeft verdienstelijk gevochten tegen drievoudig Europees kampioen op het NK in Breda. Rogier Vergunst heeft in Winsum op het Katsu gala ook een geweldige partij neergezet maar helaas net verloren.
Reageer!

Bintang Lima Emmen / Hoogeveen scoort op Three Nations Championship

LEEUWARDEN - Tijdens een Pencak Silat-toernooi in Leeuwarden weer een groot aantal strijders van Bintang Lima in diverse gewichtsklassen in de prijzen gevallen. Het betrof ditmaal een internationaal toernooi waar naast verenigingen uit Nederland ook teams uit België en Duitsland acte de présence gaven. Dat de Drentse deelnemers hierin niet onder doen voor de andere strijders blijkt uit de uitslagen.
Reageer!

Judoka,s Vos goed bezig .

EINDHOVEN - In Eindhoven was Michelle Benjamins goed bezig tijdens het Nationaal Kwalificatie Toernooi. Voor de deelnemers was een plaats te behalen voor deelname aan het NK en dat lukte Benjamins. Voor het eerst uitkomende in de klasse tot 63 kg. en nog maar 17 jaar ging het voortreffelijk bij de senioren. De eerste ronde was een vrijloting en de tweede ging tegen Geke van den Berg uit Nijmegen die met een mooi ippon door een armklem werd gewonnen. Ook tegen Jelke Kuiper uit Rotterdam werd gewonnen. De semi finale tegen Jaime Leonora van Top Judo Kenamju werd helaas verloren. Met de kans om toch 3e te worden moest zij opnieuw tegen Geke van de Berg in de finale herkansing en die werd nu verloren met houdgreep. Een prima vijfde plaats voor de jonge Michelle Benjamins en heel belangrijk dat zij zich plaatst voor deelname aan het NK.
Reageer!

INTERNATIONAAL THAI-BOXING GALA IN HAMPSHIRE HOTEL EMMEN

EMMEN - Op zaterdag 12 oktober vindt het jaarlijks terugkerend internationaal Thai-Boxing Gala weer plaats in het Hampshire Hotel te Emmen. Garuda Gym, gevestigd in Emmen is de organiserende school. Het meest vooraanstaande internationale gala van Noord Nederland mag zich weer prijzen met een interland Thailand vs Nederland. Thailand is de bakermat van deze sport, dus het is een absoluut hoogtepunt om een vechter uit dit land in actie te zien. Een partij waarvoor 5 rondes van 3 minuten op Thaise regels staat genoteerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda