In deze categorie

Wielrennen

Arianna Pruischer sprint naar derde plek

STRIJEN - Wielrenster Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht tenslotte, was succesvol in de Omloop van Strijen. Zij werd 3e door de sprint van het peloton te winnen. De zege ging naar de Belgische Nathalie Bex uit Sint Truiden, die samen met Claudia Jongerius (Hoogerheide) een kleine voorsprong had opgebouwd.
Reageer!

Elmar Reinders op het podium

UITHUIZERMEEDEN - Wielrenner Elmar Reinders uit Emmerschans heeft beslag gelegd op een podiumplaats in de Ronde van Groningen. Deze klassieker, die de renners door het Noorden van de provincie voerde, ging over een afstand van 176 km.
Reageer!

Tijmen Eising 2e in Portugal

Tijmen Eising rijdt met de Metec-ploeg momenteel een rittenkoers in Portugal. In de beide eerste etappes kwamen de Nederlanders er niet aan te pas, maar in de 3e etappe (vrijdag) was het raak.
Reageer!

Arianna Pruisscher 3e in Strijen

STRIJEN - Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht tenslotte, was succesvol in de Omloop van Strijen. Zij werd 3e door de sprint van het peloton te winnen. De zege ging naar de Belgische Nathalie Bex uit Sint Truiden, die samen met Claudia Jongerius (Hoogerheide) een kleine voorsprong had opgebouwd.
Reageer!

Veeldeelnemers op de Meerdijk

EMMEN – Ruim honderd renners namen zaterdag deel aan de trainingsritten op de Meerdijk.
Reageer!

Justin Kloese en Joost Freriks snel op de Meerdijk

EMMEN – Op het clubparcours van WSV Emmen is zaterdag de eerstetrainingsrit van het nieuwewegseizoengereden. De opkomst van de rennersvielniettegen, al zijnernogal wat, die net hunveldritseizoenhebbenafgesloten en die nu eersteenrustperiodeinbouwen. Ookzijner nog steeds diverse wielrennersactief op het ijs.
Reageer!

Jesse Dijkstra wint in Annen

ANNEN – In Annen is een begin gemaakt met de voorjaarstrainingsritten, die worden georganiseerd door de wielervereniging Meteoor Assen/Roden.
Reageer!

Floor Weerink op het podium

RUCPHEN – In het West-Brabantse Rucphen heeft Floor Weerink haar veldritseizoen afgesloten met een mooie podiumplaats bij de junior-vrouwen. Zij eindigde als 2e achter de Rotterdamse Ceylin Alvarado, die in de laatste weken bijzonder sterk voor de dag komt. Voor Floor zit het veldrijden er nu op.
Reageer!

PWZ Zuidenveldtour krijgt nieuw parcours

NIEUW AMSTERDAM- De 25e editie PWZ Zuidenveldtour start op zaterdag 30 april in Dalen. Het startschot klinkt om 12.00 uur.Voor het eerst is het centrum van Emmen in het parcours opgenomen. Negental kasseienstroken maken de klassieker extra zwaar. Ook is een groot gedeelte van het parcours NK voor de profs 2015 in het parcours opgenomen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda