Golfen

Burggolf heren senioren Emmen 1 kampioen

EMMEN - Met een alles zeggende 32-4 overwinning op Havelte, werd het eerste senioren team van Burggolf Emmen kampioen in de NGF-competitie Heren Senioren Dubbel Negen. Hoewel de vorige wedstrijden onder zeer aangename weersomstandigheden waren gespeeld, waren het nu de stormachtige wind, de regelmatig terugkerende stortbuien, striemende hagel en onweer die de mannen in de schuilhutten dreef, wel de grootste tegenstanders op deze dag.
Reageer!

Nationale Open Golfdag bij Golfbaan Green Meet*s in Erica

ERICA (NL), De Nationale Open Golfdagen komen er weer aan! Dit jaar vindt het evenement bij Golfbaan Green Meet*s in Erica plaats op zondag 13 april a.s. Een prachtige gelegenheid om gratis kennis te maken met de golfsport. Iedereen is van harte welkom. Hebt u altijd al eens willen golfen of bent u benieuwd of dit een sport voor u is? Kom dan met vrienden en of familie kennismaken met de golfsport en ervaar het gezellige clubleven op de golfbaan. De golfsport is zeer geschikt om te beoefenen met de hele familie en biedt voor elk wat wils.
Reageer!

Opening Golfbaan Green Meet*s, Erica

ERICA - Op zaterdag 21 en zondag 22 september jl. werd onder bijzonder goede weersomstandigheden de uitbreiding van de Golfbaan Green Meet*s te Erica geopend. Ook werden het nieuwe restaurant en brasserie van Hampshire Hotel Zuid Drenthe Erica in gebruik genomen. Beide faciliteiten behoren tot het Green Meet*s Resort. Door de uitbreiding van de golfbaan zijn er 9 onwaarschijnlijk mooie holes ontstaan, van de hand van architect Michiel van der Vaart. Zaterdag werd de baan geopend met een PRO-AM. Zowel de professionals als de amateurs waren heel verrast en lovend over de nieuwe baan. De PRO-AM werd gewonnen door het team dat onderleiding stond van Wiljan van Mook. Wiljan speelde de baan in 35 slagen dat gelijk is aan de par van de baan en daarmee is het eerste baanrecord door professionals neergezet.
Reageer!

Nationale Open Golfdagen 2013

Drentse Golfclub ?De Gelpenberg? neemt ook dit jaar weer deel aan de Nationale Open Golfdagen georganiseerd door de Nederlandse Golf Federatie in het kader van de Nationale Sportweek. Golf is een sport voor iedereen en kan van jong tot (zeer) oud beoefend worden. Golf is mogelijk de enige sport die door 3 of 4 generaties gezamenlijk beoefend kan worden. Ons jongste lid is 7 jaar ?oud? en ons oudste lid is 84 jaar ?jong?. Zowel de prestatie gerichte als de recreatieve golfer beleefd plezier en voldoening aan de golfsport, reden waarom wij de sport breed onder de aandacht van de inwoners van Drenthe willen brengen. Uw medewerking door plaatsing persbericht is daarbij van groot belang en wordt door ons zeer op prijs gesteld.
Reageer!

FC Emmen slaat slag op de golfbaan

EES - Na de vloedgolf aan doelpunten van afgelopen dinsdag kregen de spelers van FC Emmen woensdag als beloning een partijtje golf voor de kiezen. Op de baan van Country Golf Ees bleek het aanzienlijk moeilijker om de openingen te vinden. Hier een fotoverslag.
Reageer!

Nationale Open Golfdagen 2012

ERICA - De Nationale Open Golfdagen komen er weer aan! Dit jaar vindt het evenement bij Green Meet*s Golf in Erica plaats op zondag, 22 april 2012. Ruim 100 golfbanen openen hun deuren voor het publiek. Iedereen is van harte welkom. Hebt u altijd al een keer willen golfen of gewoon zin om het een keer te proberen? Kom dan gezellig met vrienden of familie kennismaken met de golfsport en ervaar het gezellige clubleven op de golfbaan. De golfsport is zeer geschikt om te beoefenen met de hele familie omdat er samen kan worden gespeeld ongeacht leeftijd of spelniveau.
Reageer!

?Emmen Golf Bokaal?

EMMEN- Golfclub BurgGolf Emmen tekent in het weekeinde van 30 juni en 1 juli voor een uniek evenement. Op de prachtige baan van het park aan de oevers van De Rietlanden speelt zich deze dagen het kampioenschap af voor alle golfers van de gemeente Emmen, om de zogenaamde Emmen Golf Bokaal. Niet de Emmer golfbokaal, want het evenement gaat niet uit van de gemeente Emmen, maar krijgt wel de meer dan hartelijke ondersteuning en erkenning van het gemeentebestuur. De wedstrijdcommissie van BurgGolf Emmen wil deze prestigieuze strijd in samenwerking met BurgGolf Nederland uit laten groeien tot een jaarlijks terugkerende golfbelevenis.
Reageer!

Griendtsveen bouwt het eerste gecertificeerde Passief Huis in Drenthe

ERICA -Griendtsveen heeft onder de noemer ?Beheerderswoning? een ontwerp voor een passieve woning gemaakt dat is goedgekeurd door de Stichting PassiefBouwen.nl volgens de normen van PassiefBouwen Keur. Met het concern Saint-Gobain is Griendtsveen op het gebied van glas en isolatiematerialen een partnerschap in duurzaamheid aangegaan. In deze samenwerking wordt binnen het Green Meet*s Resort met Saint-Gobain het eerste gecertificeerde Passief Huis in Drenthe volgens het keurmerk PassiefBouwen Keur gerealiseerd met een massieve bouwwijze (niet skeletbouw), waarbij de specifieke energievraag van de woning maximaal 15 kWh/(m2 jaar) mag zijn.
Reageer!

Alle achttien holes Golfpark Exloo in gebruyik bij Schutrups Open

EXLOO ? Alle achttien holes van het prachtig gelegen Golfpark Exloo worden voor het eerst in gebruik genomen tijdens de jaarlijkse Schutrups Golf Open. De golfclassic wordt dit jaar gehouden op zaterdag 17 september. Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen voor de 85 deelnemers. De hoofdprijs is een vierdaags golfarrangement naar Duitsland voor twee personen inclusief hotel en greenfees. De tweede prijs is een driedaagse reis in Nederland met voor de rest dezelfde condities. Tijdens de Schutrups Golf Open wordt gespeeld via het zogenoemde Strokeplay systeem met handicap. Alle deelnemers starten tegelijk. De deelnemer met de minste slagen is de winnaar.
Reageer!

Maak kennis met de golfsport in Emmen

EMMEN - Iedereen, die kennis wil maken met de golfsport, kan op zaterdag 27 augustus terecht op de golfbaan in Emmen. Dan organiseert BurgGolf namelijk de landelijke Open Golfdag. Bezoekers kunnen deelnemen aan een leuke clinic of spelen op de mooie baan. Deze dag staat in het teken van informatievoorziening. Zo is er voor de bezoekers geheel vrijblijvend informatie te verkrijgen over de golfsport, het GolfVaardigheidsBewijs, de baanregels, abonnementskosten en de cultuur van golf en club. In de golfshop is informatie over passende golfoutfits en golfclubs beschikbaar. Kinderen (onder begeleiding) zijn ook welkom om op speelse wijze kennis te maken met de golfsport.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda