Handbal

Nederland fysiek niet opgewassen tegen Tsjechi

ALMERE ? In het Topsportcentrum Almere speelde Nederland vanavond de tweede kwalificatiewedstrijd voor het EK 2012. Na het krappe verlies tegen Noorwegen van afgelopen woensdag (35-30), stond vandaag de zware thuiswedstrijd tegen Tsjechi? op het programma. Tsjechi? bleek duidelijk een maatje te groot. De Tsjechen zijn groot en fysiek sterk, met Filip Jicha als absolute sterspeler in het team. In de eerste helft wist Oranje het verschil te beperken, bij rust was de stand 14-18. Direct na rust liep Tsjechi? verder uit, Nederland kwam nog wat terug, maar de Tsjechen kwamen nimmer in gevaar. Nederland verliest met 25-33.
Reageer!

Nederland speelt een goede EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen

BERGEN (NOR) ? Nederland speelde vanavond in Noorwegen de eerste EK-kwalificatiewedstrijd voor het EK 2012. Nederland speelde tegen Noorwegen een goede wedstrijd. Noorwegen, ??n van de toplanden binnen het handbal was weliswaar te sterk, toch kijkt bondscoach Harrie Weerman met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd. Na een 17-15 stand bij rust, verloor Nederland uiteindelijk met 35-30.
Reageer!

Pals groep E&O hard onderuit tegen Hurry Up

ZWARTEMEER - De heren van Pals groep E&O hebben in de derby tegen Kremer Hurry Up een gevoelige nederlaag geleden. In Sporthal De Eendracht in Zwartemeer kwam de ploeg van trainer Arthur Langedijk er eigenlijk geen moment aan te pas. Na een 15 ? 8 achterstand bij rust werd het uiteindelijk 30 ? 19 voor de ploeg van coach Joop Fiege. De oud trainer van E&O had zijn team prima afgesteld op het gevaarlijke team Huizing/van Schie van E&O. Daarnaast stond de dekking van Hurry Up als een huis en werd die al eens gepasseerd dan was er altijd nog keeper Guido Rink waar ze zo langzamerhand in Zwartemeer wel een standbeeld voor op mogen richten.
Reageer!

EXTRA VOORVERKOOP KREMER HURRY UP ? PALS GROEP E&O

EMMEN - Morgenavond (dinsdag 19 oktober) is er in de kantine van de Ben Kwijt Arena een extra voorverkoopavond voor de handbalkraker van komende zaterdag tussen Kremer Hurry Up en Pals groep E&O (aanvang 20.30 uur). Wilt u zeker zijn van een plaats in Sporthal De Eendracht koop dan morgenavond tussen 19.30 en 20.00 uur een toegangskaart voor het duel. Prijs per kaart is ? 6,00.
Reageer!

Belangrijke winst Pals groep E&O tegen Quintus

EMMEN - Een week na de smadelijke nederlaag in Venlo tegen Loreal heeft Pals groep E&O in eigen huis laten zien dat de ploeg toch over karakter beschikt. Quintus werd na een 14 ? 13 ruststand met 31 ? 28 verslagen. Gemakkelijk ging het niet tegen de ploeg van oud E&Oer Remco Hagen. Maar dat was van tevoren ook niet de verwacht. E&O begon moeizaam, kwam op een 0 ? 3 achterstand en liet pas in de zevende minuut via Niek Bezoen haar eerste treffer noteren. Tot aan de gelijkmaker van Erik Huizing in de 27ste minuut (11 ? 11) hadden de gasten het betere van het spel. Dat E&O met een voorsprong (14 ? 13) de rust in kon gaan was te danken aan cirkelspeler Leon van Schie die in de slotseconde nog een strafworp benutte.
Reageer!

Sterk herstel Huyser E&O tegen Kwiek

RAALTE - De dames van Huyser E&O hebben zich prima hersteld van de nederlaag donderdag in Amsterdam om de supercup tegen VOC. In Raalte kreeg Kwiek een flink pak slaag, 19 ? 32. Interim coach Diana Abbingh was zeer tevreden met het resultaat. ?Als team hebben we geconcentreerd gespeeld, daarnaast was de balans goed. Het accent lag vandaag op de dekking. Doelstelling was om onder de 20 tegentreffers te blijven, dat is gelukt.?. Traditiegetrouw begint E&O sterk aan een wedstrijd. Tegen Kwiek was dat geen uitzondering. Na 7 minuten spelen stond het 1 ? 6.
Reageer!

Sterk herstel Huyser E&O tegen Kwiek

RAALTE - De dames van Huyser E&O hebben zich prima hersteld van de nederlaag donderdag in Amsterdam om de supercup tegen VOC. In Raalte kreeg Kwiek een flink pak slaag, 19 ? 32. Interim coach Diana Abbingh was zeer tevreden met het resultaat. ?Als team hebben we geconcentreerd gespeeld, daarnaast was de balans goed. Het accent lag vandaag op de dekking. Doelstelling was om onder de 20 tegentreffers te blijven, dat is gelukt.?.
Reageer!

Belangrijke winst Pals groep E&O tegen Quintus

EMMEN - Een week na de smadelijke nederlaag in Venlo tegen Loreal heeft Pals groep E&O in eigen huis laten zien dat de ploeg toch over karakter beschikt. Quintus werd na een 14 ? 13 ruststand met 31 ? 28 verslagen. Gemakkelijk ging het niet tegen de ploeg van oud E&Oer Remco Hagen. Maar dat was van tevoren ook niet de verwacht. E&O begon moeizaam, kwam op een 0 ? 3 achterstand en liet pas in de zevende minuut via Niek Bezoen haar eerste treffer noteren. Tot aan de gelijkmaker van Erik Huizing in de 27ste minuut (11 ? 11) hadden de gasten het betere van het spel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda