Honkbal / Softbal

Nieuwe trainers eerste honkbalteam Bedrocks Emmen

EMMEN - Het eerste honkbalteam van de Bedrocks uit Emmen staat het komende seizoen onder de leiding van Roland Roborgh en Keith Bortz. Beide heren nemen het stokje over van Ralph Seijkens die na 5 jaar succesvol de leiding te hebben gehad, in ieder geval een jaar rustiger aan wil doen. Onder leiding van Seykens bereikte zijn team de lang gewenste promotie naar de 2e klasse en tijdens de voorlaatste sportverkiezingen in Emmen was het honkbalteam genomineerd als sportploeg van het jaar 2009.
Reageer!

Voorlaatste winterschool voor Noordelijk Honk en Softbal jeugd

LEEK - Zaterdag werd in Leek de voorlaatste winterschool voor pitching/catching/hitting/fielding voor Noordelijk Honk en Softbal jeugd van dit seizoen gehouden. De door Cluster Noord van de Koninklijke Nederlandse Soft en Honkbalbond aangestelde instructeurs Dick Reyneveld (pitching) , Matthijs Nijhof (catching) en Peter de Haan (hitting) en Monique Odijk fielding,wisten de ruim 20 jongens en meisjes te boeien met hun specifieke trainingen, waar de noordelijke verenigingen het komende seizoen weer van hopen te profiteren. Volgens Cluster Co?rdinator Christina Haak was de belangstelling dit keer in tegenstelling tot vorig jaar aanzienlijk verbeterd.
Reageer!

Honkbal Coach en Trainers clinic in Emmen.

EMMEN - Zaterdag organiseerde het Cluster Noord van de Koninklijke Nederlandse Soft en Honkbalbond een Coach Clinic in Emmen. Jaarlijks worden deze trainingen voor Honk en Softbal coaches in Veenendaal gegeven, maar dit jaar was de Cluster Co?rdinator Christina Haak er in geslaagd om deze dag ook in Emmen op de kalender te krijgen. Een goede zaak zo bleek, want maar liefst 33 noordelijk coaches vonden de weg naar sporthal Bargeres, waar drie instructeurs van de KNBSB hun kennis enthousiast overbrachten aan de leergierige deelnemers.
Reageer!

Bedrocks feliciteert Giants.

EMMEN - Zondag ontvingen de Emmer softbalsters The Blokes uit Veendam. In de reguliere competitie was Bedrocks niet in staat om van Blokes te winnen en dat bleek ook uit de eindstand, waar Blokes als tweede en Bedrocks als 4e eindigde. De nacompetitie voor promotie gaf echter een ander beeld en beide clubs stonden tot zondag op een gedeelde tweede plaats. Bij aanvang van de wedstrijd was het nog flink mistig op de Meerdijk en het leek wel of de Emmer dames elkaar niet konden vinden. Einde eerste inning werd het Bedrocks met een 0-7 achterstand helemaal wazig voor de ogen. Dat werd de Emmer supporters te gortig.
Reageer!

Heren Bedrocks

VEENDAM - Met goede moed togen de Bedrocks honkballers zondag naar het honkbalveld van The Blokes in Veendam. Winst van de Emmenaren zou immers handhaving in de 2e klasse betekenen. De Emmer honkballers gingen goed van start met Pitcher Jop Strick op de heuvel. In de eerste inning scoorden Bedrocks 1 keer. De eerste 3 Blokes slagmannen werden direct met 3 slag aan de kant gezet in de gelijkmakende slagbeurt. Eind 2e inning was het 2-5. Blokes begon echter langzaam in te lopen en eind 4e inning was het 5-7.
Reageer!

Dubbel winst voor Emmer junioren honkballers.

EMMEN - De Junioren van Bedrocks behaalden het afgelopen weekend een dubbele zege. Zaterdag werd er op de Meerdijk tegen de nummer twee Drachten een felle strijd gestreden, welke door de Emmer honkballers met 10-5 werd gewonnen. De uitstekend leidende scheidsrechter Verhoog moest de wedstrijd helaas een aantal keren onderbreken om de kritische noten van een heftig gebarende Drachtster coach aan te horen, wat de man uiteindelijk op een offici?le waarschuwing kwam te staan
Reageer!

Winst voor Bedrocks

EMMEN - Na de nodige vakantie perikelen is het laatste deel van de honkbalcompetitie dit weekend weer volop van start gegaan. Zo ook in Emmen waar zaterdag beide Bedrocks pupillenteams aan op de Meerdijk aan de slag gingen. De aller jongste honkballetjes die op de voorlaatste plaats staan in de 3e klasse, deden dat tegen koploper Caribe uit Groningen. Aanvankelijk kwamen de Bedrocks op achterstand maar in de laatste inning werd alles bijna rechtgezet. Bedrocks, met de gehele wedstrijd Teun Efftink(foto onder) op de heuvel kwam uiteindelijk 2 punten te kort voor de overwinning en eindigden met 8-9. Een groot compliment voor het team en de coaches Mike Ward en Dirk Winkel.
Reageer!

Winst voor dames en heren Bedrocks.

APELDOORN - De Bedrocks heren 1 honkballers moesten zondagmorgen reeds om 10.00 aantreden in Apeldoorn, waar de mannen het moesten opnemen tegen mede degradatie kandidaat Robur 58. De eerste twee confrontaties werden weliswaar door de Emmenaren in winst omgezet, maar toen wel met een volledige heren 1 bezetting. Het Emmer team wordt nog immer geplaagd door vakantie perikelen en deze keer maakte 2e team speler Jos Meijer zijn opwachting om de negenmansformatie te completeren. Er stond flink druk op de ketel, want bij verlies in Apeldoorn zou de kans om te overleven in de 2e klasse A, voor Bedrocks bijna tot het nulpunt gedaald zijn
Reageer!

Winst voor Emmer softbalsters.

EMMEN - De Bedrocks softbalsters speelden zondag in Leeuwarden tegen Northern Stars. De wedstrijd die tot in de laatste inning spannend was, werd met een fraaie 9-11 eindstand besloten. Een overwinning waarmee de Emmer dames thuis konden komen. Zondag a.s. ontvangen de Emmer dames om 11.00 Pioneers uit Assen op de Meerdijk.
Reageer!

Bedrocks start slecht.

EMMEN - Na slechts drie weken zomerstop ging Bedrocks 1 zondag weer van start op de Meerdijk, waar het the Blokes uit Veendam ontving. Beide clubs hebben een plaats diep in de kelder van de 2e klasse A en onder normale omstandigheden zou Bedrocks toch een overwinning op Blokes moeten kunnen behalen. Helaas trok de vakantieperiode een zware wissel op het Bedrocks honkbalteam. Een groot aantal spelers liet wegens vakantie ?verplichtingen? verstek gaan en zo nam Emmer Coach Ralph Seijkens positie op het eerste honk en moest hij een beroep doen op een aantal spelers uit het tweede team.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda