Honkbal / Softbal

Zege Bedrocks heren en Junioren.

EMMEN - Op 1e Paasdag stond de eerste thuiswedstrijd van de heren tegen CAPS-1 uit Hoogeveen op het programma. In een wedstrijd die werd afgewisseld door zon en regen namen de CAPS een 1-0 voorsprong. In de gelijkmakende slagbeurt kwamen de Emmenaren sterk terug. Door onder meer een 3-honkslag van Luc van Brero (junioren 1) en een 2-honkslag van catcher Simon Welter kwamen er 7 man over de thuisplaat. De verdediging van de Bedrocks onder leiding van pitcher Kevin Vording (7 keer 3-slag) deed het op een paar kleine foutjes na uitstekend. In het verloop van de wedstrijd kwamen er nog maar 3 CAPS honklopers over thuisplaat. De slagmensen van de thuisploeg bleven geconcentreerd en sloegen nog 10 honkslagen w.o. een 2-honkslag door Michel Kraayenveld en Marijn Mast. Een ander hoogtepunt was â
Reageer!

Zege Bedrocks heren en Junioren.

EMMEN - Op 1e Paasdag stond de eerste thuiswedstrijd van de heren tegen CAPS-1 uit Hoogeveen op het programma. In een wedstrijd die werd afgewisseld door zon en regen namen de CAPS een 1-0 voorsprong. In de gelijkmakende slagbeurt kwamen de Emmenaren sterk terug.
Reageer!

Honkbal competitie Bedrocks van start.

EMMEN - De Bedrocks heren kenden in de 4e klasse een bliksemstart. Zondag werd er onder leiding van scheidsrechter Leffert Meijer in Drachten gespeeld tegen de Diamonds. In de eerste inning namen de Emmer honkballers onmiddellijk de leiding met 2-5. De Diamonds pitchers hadden zowel moeite met de controle als ook met de Bedrocks slagmannen en in de 3e inning was het reeds 3-14.
Reageer!

Recreanten Bedrocks toernooiwinnaar.

EMMEN - Terwijl zondag op de Meerdijk in Emmen de eerste buitentrainingen weer van start gingen, speelden Bedrocks recreanten een zaaltoernooi in de Eextahal te Scheemda.
Reageer!

Geslaagde honkbalclinic bij Bedrocks.

Bij Bedrocks werd afgelopen zondag een honkbalclinic gehouden voor bijna alle teams door Stijn van der Meer samen met zijn broer Bob. Stijn is speler van het team Kingdom of the Netherlands en heeft afgelopen zomer het EK gewonnen waar hij ook tot meest waardevolle speler is gekozen.
Reageer!

Nieuwe website Bedrocks live

EMMEN - Onlangs was de najaarsvergadering van de Bedrocks Emmen. Tijdens deze vergadering van de plaatselijke Soft- en Honkbalvereniging werd naast de gebruikelijke zaken ook de nieuwe www.bedrocks.nl gepresenteerd. De website richt zich vooral op belangstellenden in de sport en in de vereniging.
Reageer!

Honkbaltalent verlaat Bedrocks Emmen.

EMMEN - De Emmer junioren honkballer Scott Schulting vertrekt met ingang van november naar de gerenommeerde honkbalclub HCAW in Bussum. Schulting begon bij Bedrocks in Emmen op zevenjarige leeftijd bij de pupillen met honkbal. Gedurende 10 jaar heeft hij bij alle jeugdteams van Bedrocks zijn slag geslagen en sinds een jaar speelde hij met de Emmer junioren landelijk in de eerste klasse.
Reageer!

Junioren Bedrocks verliezen

DIEMEN - Het eerste juniorenteam speelde zondag in Diemen de returnwedstrijd tegen TIW-Survivors. Ondanks de vroege ochtendstond om reeds om 7.30 uit Emmen te vertrekken, had dit voor Bedrocks geen goud in de mond. In tegenstelling tot de wedstrijd van afgelopen weekend moesten de Emmenaren een flink verlies incasseren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda