Honkbal / Softbal

Opnieuw winst voor Emmer heren honkballers.

EMMEN - Na de pupillen en aspiranten op zaterdag was het zondag de beurt aan de heren om een thuiswedstrijd te spelen tegen een team van het Groninger Caribe.
Reageer!

Opnieuw winst voor Emmer heren honkballers.

EMMEN - Na de pupillen en aspiranten op zaterdag was het zondag de beurt aan de heren om een thuiswedstrijd te spelen tegen een team van het Groninger Caribe.
Reageer!

Goed herstel Bedrocks Heren

ASSEN - Zondag speelden de Emmer honkballers in Assen op het prachtig gerenoveerde honkbalcomplex van The Pioneers aan het Dijkveldpad. Na het verlies van de Emmenaren de afgelopen week in Winschoten, waren de mannen van coach Marco Mast er op gebrand een beter resultaat neer te zetten.
Reageer!

Teleurstellend weekend Bedrocks.

WINSCHOTEN - De Emmer honkballers speelde zondag in Winschoten tegen WHSC. Op papier leek het een spannende pot honkbal te kunnen opleveren, aangezien beide teams tot dan gewonnen hadden in de nog redelijk verse competitie.
Reageer!

Zege Bedrocks heren en Junioren.

EMMEN - Op 1e Paasdag stond de eerste thuiswedstrijd van de heren tegen CAPS-1 uit Hoogeveen op het programma. In een wedstrijd die werd afgewisseld door zon en regen namen de CAPS een 1-0 voorsprong. In de gelijkmakende slagbeurt kwamen de Emmenaren sterk terug. Door onder meer een 3-honkslag van Luc van Brero (junioren 1) en een 2-honkslag van catcher Simon Welter kwamen er 7 man over de thuisplaat. De verdediging van de Bedrocks onder leiding van pitcher Kevin Vording (7 keer 3-slag) deed het op een paar kleine foutjes na uitstekend. In het verloop van de wedstrijd kwamen er nog maar 3 CAPS honklopers over thuisplaat. De slagmensen van de thuisploeg bleven geconcentreerd en sloegen nog 10 honkslagen w.o. een 2-honkslag door Michel Kraayenveld en Marijn Mast. Een ander hoogtepunt was â
Reageer!

Zege Bedrocks heren en Junioren.

EMMEN - Op 1e Paasdag stond de eerste thuiswedstrijd van de heren tegen CAPS-1 uit Hoogeveen op het programma. In een wedstrijd die werd afgewisseld door zon en regen namen de CAPS een 1-0 voorsprong. In de gelijkmakende slagbeurt kwamen de Emmenaren sterk terug.
Reageer!

Honkbal competitie Bedrocks van start.

EMMEN - De Bedrocks heren kenden in de 4e klasse een bliksemstart. Zondag werd er onder leiding van scheidsrechter Leffert Meijer in Drachten gespeeld tegen de Diamonds. In de eerste inning namen de Emmer honkballers onmiddellijk de leiding met 2-5. De Diamonds pitchers hadden zowel moeite met de controle als ook met de Bedrocks slagmannen en in de 3e inning was het reeds 3-14.
Reageer!

Recreanten Bedrocks toernooiwinnaar.

EMMEN - Terwijl zondag op de Meerdijk in Emmen de eerste buitentrainingen weer van start gingen, speelden Bedrocks recreanten een zaaltoernooi in de Eextahal te Scheemda.
Reageer!

Geslaagde honkbalclinic bij Bedrocks.

Bij Bedrocks werd afgelopen zondag een honkbalclinic gehouden voor bijna alle teams door Stijn van der Meer samen met zijn broer Bob. Stijn is speler van het team Kingdom of the Netherlands en heeft afgelopen zomer het EK gewonnen waar hij ook tot meest waardevolle speler is gekozen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda