Turnen

Vier Drentse Kampioenen bij Turnpunt Drenthe

HEERENVEEN - Op zaterdag 14 januari vonden in Turnstad Heerenveen de provinciale kampioenschappen plaats. In verschillende categorieën waren de turnsters van Turnpunt Drenthe vertegenwoordigd, en niet zonder succes. Maar liefst 4 turnsters van Turnpunt Drenthe mogen zich het komend jaar Drents Kampioen noemen. Nicolien Langes veroverde in de eerste divisie bij de senioren de titel. Shania Duinkerken werd bij Jeugd 1, N2 Drents Kampioen. Ook Nienke Arling, Jeugd 2, N3 turnde een goede wedstrijd die haar de eerste plek opleverde.
Reageer!

Sint en piet bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Ruim 80 jeugdleden van gym en dansvereniging UNIDO hebben veel plezier gehad bij het jaarlijkse Sintfeest. Behalve de Sint waren maar liesft4 zwarte Pieten aanwezig, die de kinderen een uur lekker bezig hielden. Juf Mariet Rolink uit Erica is al 30 jaar leidster bij UNIDO en kreeg van de sint een oorkonde, zijnde Lid van Verdienste. Elk kind kreeg een zakje pepernoten en een chocolade letter. Straks krijgen alle leden een chocoladeletter op de les.
Reageer!

Gym en jazzvereniging UNIDO is een bedrijf

EMMER COMPASCUUM - Gym en jazzvereniging UNIDO is een sportclub in Emmercompascuum en bestaat sinds 1 januari 1986. Toen fuseerden de katholieke gymvereniging TEC en de gymvereniging SSS tot UNIDO, wat Spaans is voor verenigd.
Reageer!

Joanie Schuurman wint eerste maandprijs UNIDO

EMMER-COMPASCUUM - Gym en jazzvereniging UNIDO uit Emmer-Compascuum doet maandelijks een trekking uit het ledenbestand en de gelukkige ontvangt een waardebon van 10 euro. Deze bon is te besteden in het dorp.
Reageer!

Tien sportverenigingen in Zo-Drenthe door de Rabobank geselecteerd om mee te doen aan de actie “Steun in de rug”:

EMMEN - “Sportvereniging Steenwijksmoer, Twirl United, Svo BDE, v.v. Raptim, VV Schoonebeek, Stichting SVBO Jeugdtoernooi, Jazz en gymvereniging UNIDO, HVE2000, Stichting Walid Racing, CZ&PC de Plons. Iedereen kan via de website www.rabobank.nl/emmen-coevorden een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete club gedurende de periode 30 september -31oktober.
Reageer!

Sport voor senioren bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Sinds december 2013 bestaat er een beweeggroep in Emmer-Compascuum, opgericht door Sport Drenthe en onze inwoonster Yvonne Sterkenburgh. Enige maanden later heeft gymvereniging UNIDO de groep overgenomen van 9 personen. In de loop der tijd is de groep gegroeid tot 17 personen waaronder vijf met een rolstoel. Door ziekte en verhuizing is het aantal geslonken tot 11 deelnemers. Het is altijd erg gezellig donderdagmorgen in de sporthal van 9.30-10.30 uur met allerlei oefeningen en spelletjes. Daarna gezamenlijk koffiedrinken en af en toe een verjaardag koekje.
Reageer!

UNIDO doet aan ledenbinding

EMMER-COMPASCUUM - Gym en jazzvereniging UNIDO bestaat dertig jaar en biedt nieuwe leden gratis lessen aan in augustus en september. Kom dus rustig kijken en doe mee op de lessen.
Reageer!

Veel applaus bij uitvoering UNIDO-dansgroepen

EMMER COMPASCUUM - Het applaus van het publiek klonk telkens weer na een optreden van een dansgroep tijdens de jubileumuitvoering van het 30-jarige UNIDO uit Emmercompascuum afgelopen zaterdag. De dansuitvoering was verspreid over de middag en avond in de sporthal in Emmer-Compascuum vanwege het grote aantal van 20 groepen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda