Turnen

Medailleregen voor de turnsters van Turnpunt Drenthe.

EMMEN - Het was 13 mei een druk turnweekend voor de turnsters van Turnpunt Drenthe. Annelie Brakels heeft zich geplaatst voor het NK voor turnsters in de derde divisie. Om 9 uur mocht ze starten met haar wedstijd bij de pupillen 2, N3.
Reageer!

Street- en Showdancer UNIDO succesvol

EMMER COMPASCUUM – Afgelopen zaterdag werden in Sneek NNKS voorronden gehouden en de dansselecties van UNIDO in Emmer Compascuum hebben daar weer goede resultaten mogen neerzetten. Streetdance selectie Infusion (categorie 13 t/m 15 selectie) heeft een mooie 7e plaats behaald.
Reageer!

UNIDO

EMMER COMPASCUUM - De slotdans van alle gymnasten van gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum in de sporthal. De uitvoering was erg geslaagd, volle zaal, 400 bezoekers en alle loten verkocht In totaal traden 3 afdelingen op: gym, turnen en acrogym. Het thema was de vier jaargetijden, verwerkt in het decor en in de oefeningen. Gymnasten met parapluutjes of op de slee, in de zon.
Reageer!

Vier Drentse Kampioenen bij Turnpunt Drenthe

HEERENVEEN - Op zaterdag 14 januari vonden in Turnstad Heerenveen de provinciale kampioenschappen plaats. In verschillende categorieën waren de turnsters van Turnpunt Drenthe vertegenwoordigd, en niet zonder succes. Maar liefst 4 turnsters van Turnpunt Drenthe mogen zich het komend jaar Drents Kampioen noemen. Nicolien Langes veroverde in de eerste divisie bij de senioren de titel. Shania Duinkerken werd bij Jeugd 1, N2 Drents Kampioen. Ook Nienke Arling, Jeugd 2, N3 turnde een goede wedstrijd die haar de eerste plek opleverde.
Reageer!

Sint en piet bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Ruim 80 jeugdleden van gym en dansvereniging UNIDO hebben veel plezier gehad bij het jaarlijkse Sintfeest. Behalve de Sint waren maar liesft4 zwarte Pieten aanwezig, die de kinderen een uur lekker bezig hielden. Juf Mariet Rolink uit Erica is al 30 jaar leidster bij UNIDO en kreeg van de sint een oorkonde, zijnde Lid van Verdienste. Elk kind kreeg een zakje pepernoten en een chocolade letter. Straks krijgen alle leden een chocoladeletter op de les.
Reageer!

Gym en jazzvereniging UNIDO is een bedrijf

EMMER COMPASCUUM - Gym en jazzvereniging UNIDO is een sportclub in Emmercompascuum en bestaat sinds 1 januari 1986. Toen fuseerden de katholieke gymvereniging TEC en de gymvereniging SSS tot UNIDO, wat Spaans is voor verenigd.
Reageer!

Joanie Schuurman wint eerste maandprijs UNIDO

EMMER-COMPASCUUM - Gym en jazzvereniging UNIDO uit Emmer-Compascuum doet maandelijks een trekking uit het ledenbestand en de gelukkige ontvangt een waardebon van 10 euro. Deze bon is te besteden in het dorp.
Reageer!

Tien sportverenigingen in Zo-Drenthe door de Rabobank geselecteerd om mee te doen aan de actie “Steun in de rug”:

EMMEN - “Sportvereniging Steenwijksmoer, Twirl United, Svo BDE, v.v. Raptim, VV Schoonebeek, Stichting SVBO Jeugdtoernooi, Jazz en gymvereniging UNIDO, HVE2000, Stichting Walid Racing, CZ&PC de Plons. Iedereen kan via de website www.rabobank.nl/emmen-coevorden een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete club gedurende de periode 30 september -31oktober.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda