Turnen

Tien sportverenigingen in Zo-Drenthe door de Rabobank geselecteerd om mee te doen aan de actie “Steun in de rug”:

EMMEN - “Sportvereniging Steenwijksmoer, Twirl United, Svo BDE, v.v. Raptim, VV Schoonebeek, Stichting SVBO Jeugdtoernooi, Jazz en gymvereniging UNIDO, HVE2000, Stichting Walid Racing, CZ&PC de Plons. Iedereen kan via de website www.rabobank.nl/emmen-coevorden een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete club gedurende de periode 30 september -31oktober.
Reageer!

Sport voor senioren bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Sinds december 2013 bestaat er een beweeggroep in Emmer-Compascuum, opgericht door Sport Drenthe en onze inwoonster Yvonne Sterkenburgh. Enige maanden later heeft gymvereniging UNIDO de groep overgenomen van 9 personen. In de loop der tijd is de groep gegroeid tot 17 personen waaronder vijf met een rolstoel. Door ziekte en verhuizing is het aantal geslonken tot 11 deelnemers. Het is altijd erg gezellig donderdagmorgen in de sporthal van 9.30-10.30 uur met allerlei oefeningen en spelletjes. Daarna gezamenlijk koffiedrinken en af en toe een verjaardag koekje.
Reageer!

UNIDO doet aan ledenbinding

EMMER-COMPASCUUM - Gym en jazzvereniging UNIDO bestaat dertig jaar en biedt nieuwe leden gratis lessen aan in augustus en september. Kom dus rustig kijken en doe mee op de lessen.
Reageer!

Veel applaus bij uitvoering UNIDO-dansgroepen

EMMER COMPASCUUM - Het applaus van het publiek klonk telkens weer na een optreden van een dansgroep tijdens de jubileumuitvoering van het 30-jarige UNIDO uit Emmercompascuum afgelopen zaterdag. De dansuitvoering was verspreid over de middag en avond in de sporthal in Emmer-Compascuum vanwege het grote aantal van 20 groepen.
Reageer!

Uitreiking Nijntje Beweegdiploma Unido.

Zaterdag 2 juli was het zover. De eerste uitreiking van het Beweegdiploma bij Unido. Blije gezichten bij de gymnasten. 31 kinderen ( in 2 groepen) namen het felbegeerde Nijntje Beweegdiploma mee naar huis en van het Unido bestuur kregen ze nog een leuke attentie.
Reageer!

Vier teams UNIDO op NK in de prijzen

ROTTERDAM - Alle 4 teams van UNIDO die vandaag hebben meegedaan aan NK Streetdance en Showdance In Rotterdam zijn bij de eerste 10 geeindigd. Revolution werd mooi derde en JongTalent vijfde bij NK Showdance in de morgensessie.
Reageer!

Broers Lars en Jorn Boerrigter gouddelvers op NK Turnen

ALPHEN A/D RIJN - Een regen van medailles namen de turners van TurnTeamDrenthe mee naar huis. Het NK 1e en 2e divisie leverde van de 12 medailles zelfs 7x een Nederlands Kampioen op . Zaterdag werden de meerkampfinales geturnd en zondag de strijd bij de toestelfinales. Lars (21)en Jorn (19) Boerrigter waren in de categorie senioren 1e divisie voor het eerst elkaars concurenten. Na de ½ finale 2 week geleden was Lars de te kloppen man. Hij maakte zijn favorietrol meer dan waar en werd voor de 1e keer in zijn carrière Nederlands Kampioen op de meerkamp met een zeer hoog puntenaantal van 74.20.
Reageer!

Vier teams van UNIDO naar Finale Streetdance in Ahoy

EMMER COMPAASCUUM - Het team Jong Talent van gymvereniging UNIDO, onder leiding van Iris Boers, dat onlangs 1 mei een 2e plek behaalde tijdens de voorronden NK Streetdance in Emmercompascuum heeft zich geplaatst voor de finale. Deze finale vindt plaats in Ahoy te Amsterdam op 26 juni en betreft Nederlandse kampioenschap showdance t/m 13 jaar. Drie andere teams van UNIDO : Infusion, Divergent en Preselectie hebben zich ook geplaatst voor de finale in Ahoy.
Reageer!

UNIDO sterk gegroeid

EMMER COMPASCUUM - Medio 1999 bedroeg het ledental van gym en jazzvereniging 181. Hiervan waren maar 17 jongens en 164 meisjes/dames. Nu in 2016, het 30-jarig jubileumjaar, is het ledental gegroeid naar ruim 280. Momenteel zijn er 51 jongens/mannen lid, een stijging van maar liefst 200 %.
Reageer!

2e plaats voor Turnteam Drenthe

ALPHEN AAN DE RIJN/KLAZIENVEEN – Afgelopen zondag 15 november is Turnteam Drenthe 2e geworden bij de Nationale Team Cup (NTC) heren turnen in Alphen aan de Rijn.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda