In deze categorie

Wielrennen

Lieke Nooijen wint openingsklassieker

In het afgelopen weekend is het nieuwe wegseizoen in Nederland vol op gang gekomen. Uiteraard ging de meeste aandacht uit naar de Ronde van Drenthe en de bijbehorende Acht van Westerveld, maar ook elders in het land werd gekoerst.
Reageer!

Serie trainingsritten op Meerdijk afgesloten

EMMEN - Onder gunstige weersomstandigheden is zaterdag de laatste trainingsrit op de Meerdijk gereden. De nieuwelingenwedstrijd kende weliswaar een aantal uitlooppogingen, maar toen puntje bij paaltje kwam resulteerde dat gewoon in een â
Reageer!

Wie wint eerste editie Kleintje Parijs -Roubaix?

Wie neemt deze Keien-trofee mee naar huis? VALTHE - Zaterdag 11 maart is de dag die u absoluut in uw agenda moet noteren! De eerste editie van Kleintje Parijs-Roubaix. De Nederlandse versie van De Hel van het Noorden. Maar liefst 4 kilometer stoempen over de Drentse kasseien! Wie durft de uitdaging aan?
Reageer!

Zware trainingsklassieker in Sleen

SLEEN - Windkracht vier, soms zelfs vijf in het open veld. Dan weet je als wielrenner wel hoe laat het is. Dat wordt waaierrijden. Een fantastisch mooie discipline, behalve voor degenen die het niet (goed) beheersen. Voor hen is de waaierkoers een lijdensweg, waar ze zelf meestal snel een eind aan maken.
Reageer!

Laatste trainingsrit Meerdijk trok (te) weinig deelnemers

EMMEN - Na een week onderbreking vanwege de weersomstandigheden, werd zaterdag op de Meerdijk weer een trainingsrit gereden door de wielrenners, die bezig zijn zich voor te bereiden op het nieuwe wegseizoen. Velen doen dat tegenwoordig overigens in het buitenland, want nu er een vakantieweek is begonnen, was de belangstelling op de Meerdijk niet erg groot. Een flinke domper voor de organisatie.
Reageer!

Wie wint eerste editie Kleintje Parijs -Roubaix?

VALTHE - Zaterdag 11 maart is de dag die u absoluut in uw agenda moet noteren! De eerste editie van Kleintje Parijs-Roubaix. De Nederlandse versie van De Hel van het Noorden.
Reageer!

Wielrenners reden trainingswedstrijd in Emmen

EMMEN – Op het clubparcours van WSV Emmen is zaterdag onder ideale weersomstandigheden de eerste trainingswedstrijd (uit een serie van drie) gereden als voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen op de weg.
Reageer!

Gert Jan Bosman winnaar veldrit Zwartemeer

ZWARTEMEER – In Zwartemeer organiseerde Wim Jansen van Jansen Event-Sportmanagement voor de tweede keer een nationale veldrit op het prachtige Sportlandgoed, waar parcoursbouwer Tijmen Eising een mooi, maar ook zwaar traject had uitgezet.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda