In deze categorie

Wielrennen

Schrijf je nu in voor de Steven Rooks Challenge zaterdag 29 april!

VALKENBURG - Op zaterdag 29 april vindt de 6e editie van de Steven Rooks Challenge plaats. Ook dit jaar zijn de start en finish weer bij het mooie Parkhotel in Valkenburg. Een unieke gelegenheid om een uitdagende toertocht te rijden in de Zuid-Limburgse heuvels. Deelnemen kan individueel, maar ook als bedrijf. Dit biedt voor bedrijven ook kansen om te netwerken in een ontspannen ambiance.
Reageer!

Yvet Schoonewille op het podium

ZWEVEZELE (B)- Bij gebrek aan wedstrijden in Nederland zochten twee meiden van WSV Emmen hun toevlucht in België, waar ze dit weekend volop “aan de bak” konden.
Reageer!

Goeie resultaten A jeugd de Treffers

DEN HAAG – Afgelopen zondag was er in Den Haag een ranglijst toernooi voor spelers met een A licentie. Voor de Treffers 70 uit Klazienaveen deden Brent Ronde, Kaj Ronde en Merlijn Brands mee.
Reageer!

Yvet Schoonewille op het podium

ZWEVEZELE - Bij gebrek aan wedstrijden in Nederland zochten twee meiden van WSV Emmen hun toevlucht in België, waar ze dit weekend volop “aan de bak” konden. Zaterdag reden Yvet Schoonewille en Rose Kloese in Zwevezele om de Grote Prijs van de provincie West-Vlaanderen en zondag stond er een wedstrijd in Mol-Sluis op het programma.
Reageer!

Lieke Nooijen wint openingsklassieker

STRIJEN - In het afgelopen weekend is het nieuwe wegseizoen in Nederland vol op gang gekomen. Uiteraard ging de meeste aandacht uit naar de Ronde van Drenthe en de bijbehorende Acht van Westerveld, maar ook elders in het land werd gekoerst.
Reageer!

Lieke Nooijen wint openingsklassieker

In het afgelopen weekend is het nieuwe wegseizoen in Nederland vol op gang gekomen. Uiteraard ging de meeste aandacht uit naar de Ronde van Drenthe en de bijbehorende Acht van Westerveld, maar ook elders in het land werd gekoerst.
Reageer!

Serie trainingsritten op Meerdijk afgesloten

EMMEN - Onder gunstige weersomstandigheden is zaterdag de laatste trainingsrit op de Meerdijk gereden. De nieuwelingenwedstrijd kende weliswaar een aantal uitlooppogingen, maar toen puntje bij paaltje kwam resulteerde dat gewoon in een â
Reageer!

Wie wint eerste editie Kleintje Parijs -Roubaix?

Wie neemt deze Keien-trofee mee naar huis? VALTHE - Zaterdag 11 maart is de dag die u absoluut in uw agenda moet noteren! De eerste editie van Kleintje Parijs-Roubaix. De Nederlandse versie van De Hel van het Noorden. Maar liefst 4 kilometer stoempen over de Drentse kasseien! Wie durft de uitdaging aan?
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda