Wielrennen

Wielerwedstrijd PWZ Zuidenveldtour 2021 gaat door

NIEUW AMSTERDAM - Hoewel het in april nog onzeker was of de wedstrijd dit jaar wel verreden zou kunnen worden gaat de PWZ Zuidenveldtour op zaterdag 18 september van start. Daar vorig jaar de wedstrijd ook al niet door kon gaan vanwege corona, heeft het wieler comité alles op alles gezet om dit jaar toch de wedstrijd te kunnen houden. Op voorhand heeft de organisatie begin dit jaar al de datum in het najaar vastgelegd, hopend dat de corona maatregelen tegen die tijd voldoende versoepeld zouden zijn. Het vele extra werk is niet voor niets geweest en heeft geleid tot groen licht van zowel de KNWU als de internationale wielerbond UCI.
Reageer!

Slag om Norg moet nóg een jaar overslaan

WIELRENNEN - Voor het tweede jaar op rij gaat de Slag om Norg niet door. Opnieuw is de corona-pandemie de grote spelbreker. Het besluit is genomen in overleg met burgemeester Klaas Smid van de gemeente Noordenveld.
Reageer!

Velodroom en Gerard Kemkers zoeken 8 deelnemers voor fiets-uitdaging: Fit naar de Veldslag

NORG - Velodroom en Gerard Kemkers zoeken 4 mannen en 4 vrouwen die de sportieve strijd met zichzelf willen aangaan. Onder leiding van een team van professionals is hun ultieme doel om in 4 maanden zo fit te worden dat zij op 4 september 2021 de Velodroom Veldslag om Norg kunnen fietsen. De Veldslag is een mountainbiketocht van 100km in Drenthe. Velodroom ondersteunt met kleding en materiaal. Met de challenge wil Velodroom laten zien dat iedereen plezier kan krijgen in het fietsen, ook als je nu nog geen enkele ervaring met sportief fietsen hebt.
Reageer!

Gouden Pijl richt pijlen op 2021. Organisatie blikt vooruit

EMMEN - Wielrennen is misschien wel de sport waar de grillen der natuur het meest voelbaar zijn en vrijwel altijd getrotseerd worden. Maar dat de grillen van een onverwacht virus zouden komen en een stokje stak voor de 43ste editie in 2020 had niemand durven vermoeden. Voor de organisatie van de Gouden Pijl was het een hard gelag, maar het vizier staat alweer naar voren, naar de editie van 2021 op zondag 25 juli.
Reageer!

NK Tijdrijden in Emmen gaat niet door

WIELRENNEN - Het NK Tijdrijden, dat volgende week woensdag in Emmen verreden zou worden, gaat niet door. Dat heeft organisator Jansen Event Sportmanagement in overleg met de KNWU besloten. Door de verscherpte coronamaatregelen, die het kabinet gisteravond bekend maakte, vindt de organisatie het niet verantwoord om deelnemers vanuit heel Nederland naar Emmen te laten afreizen.
Reageer!

Datum PWZ Zuidenveldtour 2020 bekend

NIEUW AMSTERDAM / DALEN - De negenentwintigste PWZ Zuidenveldtour wielerwedstrijd wordt gehouden op zaterdag 25 april 2020. De start is om 12.00 uur in centrum van Dalen en de finish is even na half vijf aan de Vaart Noordzijde te Nieuw Amsterdam. Vorig jaar moest de wedstrijd uitgesteld worden vanwege het Koningsfeest, daardoor werd de wedstrijd pas op 11 mei verreden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda