Handbal

Erik Huizing weer terug bij E&O

EMMEN - De eerste versterking voor de heren selectie van Pals groep E&O voor het komende seizoen is vastgelegd. Erik Huizing keert terug in Emmen. De oud speler van E&O en international komt over van het Duitse HSV Hannover dat uitkomt in de tweede bundesliga. Huizing maakte in de zomer van 2006 de overstap van E&O naar het Deense Tvis Holstebro om vervolgens een jaar later de overstap te maken naar Hannover. Pals groep E&O is blij en trots dat Erik Huizing het komende seizoen weer in het groen/wit te bewonderen is. Met de komst van de alleskunner en aanjager is er een eerste (grote) stap op weg naar een selectie die zich het komende seizoen nog meer moet mengen in de strijd om de prijzen.
Reageer!

Groot machtsvertoon Pals groep E&O

EMMEN - De heren van Pals groep E&O hebben zaterdagavond in de eigen Ben Kwijt Arena de Limburg Lions met groot machtsvertoon op zij gezet. Na een 17 ? 10 ruststand werd het 31 ? 24 in het voordeel van de formatie van trainer/coach Peter Portengen.
Reageer!

Huyser E&O doet goede zaken

BEEK TEGEN HOEVE DE HAAR -Door met 29 ? 29 gelijk te spelen in Beek tegen Hoeve De Aar B.F.C. hebben de dames van Huyser E&O goede zaken gedaan op weg naar een langer verblijf in de eredivisie. Met maar negen speelsters ging het zaterdag vanuit Emmen op weg naar Limburg. De rest van de selectie kwam later op de dag rechtstreeks vanuit het NK voor Junioren uit Amsterdam. Heeft geeft maar weer eens te meer aan hoe jong de selectie van trainer/coach Joop Fiege is en hoe groot de prestatie is nu het erop begint te lijken dat de ploeg zich gaat handhaven in de ere divisie.
Reageer!

Een oproep aan alle Pas Groep E&O supporters

OPROEP VAN 'DE TOUKIEKER' Laive meensen, ik ken het nait laoten Ik mout evenpies mit het publiek praoten Zaoterdagaovend dan mot het gebeuren Daorover huiven wie nait over te zeuren Dit wordt ?in van de belangriekste wedstrieden dit jaor En daorom motten wie der staon mit mekaor Naor ik heurd heb wordt de zaol weer optuugd Dat helpt de jongens, daor ben ?k van overtuugd Het gevuil dat ze nait allennig bennen En wie ze steunen, waor wie maor kennen Trek zaoterdag ains wat gruins uut de kast En gooi dat ains lekker om joen bast Dei Limburgers kieken dan aan tegen ?in gruine zee Dan is het snel daon mit heur poejee En wees op de tribune nait stil om deie dei naost joe zit, Geleuf mie, dan dut dei op het lest vanz?lf ook mit En dan onder aanvoering van de trommelluu Mit mitwarken van aal oons jongeluu Dei kommen wel in de juuste gruine kleren Dat huif ik heur heuilemaol nait te anreklemeren Dei bennen a! altied wel bewust van heur taok Om allemaol mit te doun, dat is dit keer de zaok Misschain kennen oonze jongens het allent wel of Mor zie maggen zeggen kennen achterof Wie hebben het haost allennig daon Joe hebben nait vol achter oons staon As wie ze helpen kennen, als is het mor een paor percenten Laoten wie zain dat we van hetz?lfde cluppie bennen En waiten je wat het allermooiste is Hurry Up komt ook, dat is al gewis Joe zeggen netuurlijk, hou waist doe dat nou Dei zongen oons toch dizze weke uut de kraante al tou Mit grode koppen : ?we gaon naar Emmen tou? Nou kennen ze der dus nait meer umtou zai joe weer, de toukieker
Reageer!

Hurry Up na 2 jaar terug naar het hoogste niveau

ARNHEM ? De oranjehemden uit Zwartemeer hebben gisteravond in Sporthal Eldersveld te Arnhem na een zinderde finale tegen Loreal uit Venlo de weg terug naar de eredivisie veilig gesteld. Via een 12-12 rustand was de ploeg uiteindelijk met 32-30 de sterkste.
Reageer!

PALS GROEP E&O - LIMBURG LIONS

Zaterdag moet het gebeuren EMMEN - De jacht is geopend en wel op de Limburg Lions. Zaterdag is het voor Pals groep E&O erop of eronder. Met nog twee wedstrijden (thuis Limburg Lions en uit Hellas) hebben de mannen van trainer/coach Peter Portengen een plaats in de halve finales om de landstitel nog steeds in eigen hand. Volendam staat eerste in de poule met 10 punten uit 4 wedstrijden. Daarna volgen de Limburg Lions met 8 uit 4. Pals groep E&O staat derde met 6 uit 4 (met een beter doelsaldo als de Lions) en Hellas sluit de rij met 2 punten. De steun van het publiek kan zaterdag de doorslag geven. Kom dus allemaal (het liefst in groen/wit) naar de Ben Kwijt Arena en moedig onze jongens aan. De wedstrijd begint om 20.00 uur.
Reageer!

Dames Huyser E&O uit naar BFC

EMMEN - De dames van Huyser E&O spelen zaterdagavond de uitwedstrijd in Beek tegen Hoeve De Aar B.F.C. Voor beide ploegen is het een cruciaal duel. In de degradatiegroep hebben beide ploegen evenveel punten, drie. Dat is twee punten meer dan Wings, de nummer vier in de poule. De thuiswedstrijd eindigde in een 23 ? 23 gelijkspel. B.F.C. leek daar het gelukkigste mee te zijn maar na het onverwachtse thuisverlies van de Limburgse dames tegen Wings was de vreugde snel weer verdwenen. Huyser E&O heeft haar blik weer naar boven gericht. Na de ruime uitnederlaag tegen Kwiek (31 ? 22) werd er vervolgens knap gewonnen uit bij Wings (16 ? 22).
Reageer!

Gaat Hurry Up opnieuw naar de Eredivisie?

ZWARTMEER - Vanavond kunnen de heren van handbalvereniging Hurry Up uit Zwartmeer promotie naar de Eredivisie veilig stellen. In Sporthal Elderveld in Arnhem wordt vanavond de beslissingswedstrijd gespeeld om het kampioenschap van de Eerste Divisie A. De tegenstander van de handbaltopper uit Zwartemeer is het Limburgse Loreal. De ploeg uit Venlo die 2 wedstrijden voor het einde van de competitie nog met 4 punten voorstond, verloor de laatste twee wedstrijden waardoor Hurry Up op de valreep op gelijke hoogte wist te komen.
Reageer!

Heren 2 Pals Groep E&O weer in voor een stunt?

HEREN 2 PALS GROEP E&O WEER IN VOOR STUNT? EMMEN - De heren van Pals groep E&O 2 spelen vanavond (donderdag) in Aalsmeer tegen Fiqas Aalsmeer 2 voor een plaats in de halve finale van het bekertoernooi. Is de ploeg van coach Edwin Boxem tegen de nummer 4 van de Eerste divisie, net als tegen Hurry Up en vd. Voort Quintus, weer in staat om voor een stunt te zorgen? De wedstrijd in Sporthal De Bloemhof begint om 20.00 uur. Pals groep E&O doet nog op twee fronten mee in het bekertoernooi. Volgende week donderdag (16 april) speelt heren 1 in en tegen Volendam. Pikant detail, net als afgelopen zaterdag tegen Volendam staat ook deze wedstrijd onder leiding van het arbitrale duo Bol & van Eck. Het aanvangstijdstip in Sporthal De Seinpaal is 20.00 uur.
Reageer!

Jan Seubring verenigingsmanager E&O

EMMEN - Jan Seubring krijgt een nieuwe functie binnen de vereniging. Jan neemt de taak van verenigingsmanager op zich. In deze nieuwe rol wordt Jan de spil van de vereniging die zich bezig gaat houden op nagenoeg alle terreinen zoals commercie, technisch, jeugd, horeca en accommodatie. De functie gaat per direct in. Jan blijft naast zijn functie als verenigingsmanager ook gewoon lid van de commerci?le commissie.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda