Handbal

Pals groep E&O pakt bonuspunten tegen Lions

GELEEN - De heren van Pals groep E&O hebben voor een daverende verrassing gezorgd door in Geleen met 25 -30 te winnen van Vos Investment Lions. Na het verlies, twee weken geleden uit tegen Aalsmeer, was het plan van de Lions duidelijk. E&O zou en moest het slachtoffer worden van de vergeldingsdrang van de Limburgers. Die richting leek het in de beginfase ook op te gaan toen E&O op een 5 ? 1 achterstand werd gezet.

HandbalAcademie door naar halve finale Challenge Cup

PISEK, TSJECHIE ? Het team van de HandbalAcademie speelde vandaag de tweede wedstrijd tegen het Tsjechische Sokol Pisek om een ticket in de halve finale van de Challenge Cup. Na het gelijkspel van vorige week (26-26) was alles nog mogelijk voor de handbaltalenten van Monique Tijsterman. In de eerste helft ging de strijd redelijk gelijk op. Tot een paar minuten voor rust, toen rust wist de HandbalAcademie een gaatje te slaan. Bij het rustsignaal was de stand 14-18. In de tweede helft bleef de talentenploeg aan de goede kant van de score en kwam de halve finaleplaats niet meer in gevaar. Na 60 minuten was de eindstand 27-35. Daarmee plaats de HandbalAcademie zich voor de halve finale van de Challenge Cup. Een unieke prestatie!

Voorverkoop Kremer Hurry Up - Pals Groep E&O

EMMEN/ZWARTEMEER - terdag 26 maart spelen de heren van Pals groep E&O in Sporthal De Eendracht in Zwartemeer de nacompetitie kraker tegen Kremer Hurry Up. Net als in de reguliere competitie zijn de toegangskaarten in de voorverkoop verkrijgbaar. De voorverkoop is aanstaande zondag 20 maart van 14.15 tot 15.15 uur bij de kassa van de Ben Kwijt Arena. De dames van Huyser E&O spelen die middag om 15.15 uur tegen Hellas. Verder bestaat er de mogelijkheid om tot een half uur na de wedstrijd van de dames kaarten te kopen. Dinsdag 22 maart van 19.00 tot 19.30 uur is er nog een extra voorverkoop in de kantine van E&O. De prijs per kaart is ? 7,-.

Handbalnieuws E&O

EMMEN - Het laatste nieuws van handbalvereniging E&O uit Emmen.

HandbalAcademie ?vergeet? te winnen tegen Sokol Pisek

De handbalsters van de HandbalAcademie hebben de eerste wedstrijd in de kwartfinale van de Europese Challenge Cup met 26-26 gelijkgespeeld tegen het Tsjechische Sokol Pisek. Bij de pauze keek de Nederlandse ploeg tegen een 11-15 achterstand aan. De talentenploeg begon onnodig nerveus tegen de huidige nummer negen van de Tsjechisch/Slowaakse competitie. Roxanne Bovenberg opende nog wel de score maar zag daarna de bezoekers uitlopen naar 1-3. Na twee treffers van Lotte Prak waren beide ploegen weer in evenwicht. Vervolgens volgde een fase met rommelig spel. De HandbalAcademie speelde slordig en verzuimde de kansen te benutten: 3-7. Het was aan het prima keeperswerk van Larissa van Dorst te danken dat de achterstand niet hoger opliep.