Honkbal / Softbal

Succes voor Bedrocks jeugd.

EMMEN - De Bedrocks aspiranten ontvingen zaterdagochtend Zuidvogels uit Huizen voor een zogenaamde dubbelwedstrijd. Bedrocks stond op een 4e plaats en Zuidvogels nog ongeslagen op de 2e, maar virtueel op de eerste plaats. De eerste wedstrijd werd gewonnen door de Zuidvogels met 0-5. Een fraaie driehonkslag van Jeffrey Brandjes mocht niet baten tegen de sterke pitching van de Zuidvogels.
Reageer!

Junioren Bedrocks pakken koppositie.

EMMEN - De junioren speelden afgelopen zaterdag twee thuiswedstrijden tegen Caribe uit Groningen. Het werden twee totaal verschillende wedstrijden. De eerste wedstrijd werd, onder leiding van pitcher Barney van den Berg en de bij de junioren als catcher debuterende Jeffrey Brandjes, een eenvoudige overwinning voor de Bedrocks. Met 14 honkslagen voor en maar 4 tegen werd de eindstand op 12-5 bepaald.
Reageer!

Honkbal en statistieken.

VEEDAM - In Veendam leed het eerste team van Bedrocks zondag een flinke nederlaag tegen gedeeld koploper The Blokes. De broers van der Toom hadden een hele goede dag aan slag. Bart-Jan sloeg 3 uit 4 met 2 runs en zijn oudere broer Roeland sloeg 2 honkslagen uit 5. Devi Seijkens 2 uit 3, Barney v d Berg maakte 3 rbis (binnengeslagen punten) , Jop Strick en Dennis Wang beide 2 rbis. Op één slagman na maakten alle Bedrockers tenminste één honkslag. Die cijfers zijn voorbeelden van hitting (slaan) statistieken.
Reageer!

Jeugdspelers Bedrocks in Noordelijke selectie.

EMMEN - Maar liefst 22 Bedrocks jeugdspelers namen afgelopen weekend deel aan het Little League jeugd honk en softbaltoernooi in Haarlem. De Bedrockers waren door het Cluster Noord van de KNBSB geselecteerd en namen al maanden aan centrale trainingen deel. Dit alles om meer te leren, ervaring op te doen en uiteindelijk aan het landelijke toernooi mee te doen, waar voor de winnaars een plaats bij het Europees toernooi is weggelegd.
Reageer!

Veldverlichting zit Bedrocks tegen.

UTRECHT - Misschien spelen de Bedrocks heren beter als het weer slechter is. Afgelopen zaterdagavond in Vleuten / Utrecht speelden de Emmense mannen tegen UVV-2 in winderige en koude condities. De opkomst van het publiek was niet groot maar ze kregen veel respect van de spelers omdat ze in winterjassen en of onder dekens moesten zitten te kijken. Op het veld zag het er veel “warmer” uit en het was een spannende wedstrijd tegen twee redelijk gelijkwaardige teams.
Reageer!

Bedrocks junioren pakken koppositie

EMMEN - De Emmer junioren doen het tot nu toe uitstekend dit seizoen. Afgelopen zaterdag werd de leiding in de 2e klasse A overgenomen van de Drachten Diamonds dat gelijkspeelde tegen de nummer 3 op de ranglijst, de Blue Hawks uit Zwolle. De Bedrocks wonnen, in hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen, van de Asser Pioneers met 12-11. Het winnende punt werd binnengelopen door Bram Nijhof na een "walk-off hit" van Harry Boonstra.
Reageer!

Dubbelslag aspiranten Bedrocks

EMMEN - Zaterdag werden door het Cluster Noord van de KNBSB de Noordelijke Bekerkampioenschap honkbal voor aspiranten georganiseerd. Het Winschoter WHSC trad op als gastheer voor dit evenement . De beide aspirantenteams van Bedrocks uit Emmen waren het best op dreef. De eerste plaats werd bezet door Bedrocks 1, tweede werd Bedrocks 2 en WHSC behaalde de 3e plaats. De Bedrocks coaches Robin Vording, Johan Krol, Naida de Beuse en Mike Ward waren zeer content met de prestaties van beide teams.
Reageer!

Druk weekend Bedrocks

EMMEN - Emmer soft en honkbalvereniging Bedrocks heeft een druk weekend achter de rug. Vrijdag werden de velden op de Meerdijk bevolkt door ca. 240 kinderen van OBS de Lisdodde die deelnamen aan een clinic Soft en Honkbal die werd gegeven door een groot aantal vrijwilligers van Bedrocks. De combinatie van de school die het voorjaar in Emmen werd verkozen tot sportteam van het jaar met de Bedrocks als sportvereniging van het jaar bleek een succes.
Reageer!

Bedrocks 1 laat winst lopen.

EMMEN - Op Moederdag speelden Bedrocks Heren-1 voor de eerste keer op hun eigen veld sinds afgelopen september. Met een compleet nieuw binnenveld zag het veld er prachtig uit en de wedstrijd tegen Domstad Dodgers-2 uit Utrecht werd gespeeld voor een groot Bedrocks publiek. Met 3 runs in de 2e inning en nog 5 runs in de 4e inning hadden de Dodgers een 8 ? 0 voorsprong voordat de Bedrocks hun eerste honkslag hadden. De eerste 3 innings waren de knuppels van de Bedrocks ijskoud en startende pitcher N. Ziermans van de Dodgers was 3 innings perfect. Na 5 innings was het 8 ? 1.
Reageer!

Honk en Softbaltoernooi bij Bedrocks

EMMEN - Het pinksterweekend wordt er weer het Bedrocks internationale pinkstertoernooi gehouden. Vanaf zaterdagmorgen spelen er dames softbalteams en heren honkbalteams uit Duitsland en Nederland. Voor zaterdagavond staat er een feestavond op het programma waarna zondag opnieuw wordt gespeeld en de finales rond 15.00 uur zijn gepland. De toegang op sportpark de Meerdijk is gratis.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda