Honkbal / Softbal

Bedrocks recreanten winnen in Veendam.

EMMEN - Vrijdagavond speelden de recreanten in Veendam tegen The Blokes. Voor het eerst dit seizoen hoefden de Emmenaren geen beroep doen op gastspelers en bestond het team uit louter recreanten. De Emmer honk en softbalvereniging verheugd zich over de toename van het aantal leden in deze categorie, een groei die ook bestaat uit mensen zonder een honkbalachtergrond.
Reageer!

Bedrocks missen dubbelslag.

EMMEN/HENGELO - Woensdagavond speelden de Emmer heren honkballers op de Meerdijk tegen hekkensluiter The Knights uit Emmen.
Reageer!

Bedrocks heren, verloren maar niet verslagen.

VEENDAM - Het herenteam van Bedrocks Emmen vertrok zondagmiddag naar Veendam voor de wedstrijd tegen de ongeslagen koploper The Blokes. Het door blessures geplaagde team van Marco Mast dat voorlaatste in de 3e klasse staat, maar immer goed gemutst voelde mogelijk een flinke nederlaag opkomen maar gaf daar weinig blijk van.
Reageer!

Emmer junioren 1 redden Bedrocks eer.

EMMEN - Het herenteam van de Bedrocks speelde zondag tegen het 2e herenteam van het Groningse Caribe. Om diverse redenen kon een aantal vaste spelers niet aanwezig zijn en werd er een beroep gedaan op junior Marijn Krol en oudgediende Erik Eilering.
Reageer!

Junioren Bedrocks, net te kort.

EMMEN - Het 1e juniorenteam speelde zaterdag in Amsterdam met een krappe selectie tegen de Pirates. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en na 2 inningen stond Bedrocks met 0-2 voor, waarna een wat mindere fase voor de Emmenaren aanbrak.
Reageer!

Programma The Bedrocks 2015 /2018

EMMEN - Hier volgt het programma van honk en softbalvereniging de Bedrocks uit Emmen. Alle thuiswedstrijden worden gespeeld op sportpark Meerdijk in Emmen .
Reageer!

Mooie prestatie Bedrocks heren en junioren 1

DEVENTER - Het herenteam van trainer coach Marco Mast dat te kampen heeft met een groot aantal blessures, speelde zondagmiddag in Deventer tegen The Eagles. Met Kevin Vording als startend werper en Bart-Jan van der Toom achter de plaat, stond het na de eerste inning 4-4.
Reageer!

Bedrocks van slag.

EMMEN - Zondagmiddag namen de Bedrocks mannen het op de Meerdijk op tegen de kampioen van seizoen 2015, The Blokes uit Veendam. De gasten uit Groningen hadden vrijwillig verkozen niet te promoveren en aan de verwachte zware dobber wisten de Emmenaren dan ook niet te ontkomen. Met Marijn Mast als startend pitcher namen The Blokes in de 1e inning al een 0-2 voorsprong en bouwde deze gestaag uit. Aan slag maakten de Bedrocks weinig indruk en naarmate de wedstrijd vorderde namen ook de veldfouten toe en daarmee het aantal runs voor Blokes. Ook met Melvin Brandjes op de heuvel werd het slageweld van Blokes niet getopt. Catcher Simon Weter redde de Emmer eer door met een fraaie 3-honkslag Kevin Vording over de thuisplaat te brengen. Eindstand na 7 inningen 1-12.
Reageer!

Zware nederlaag voor de Bedrocks

EMMEN - Zondagmiddag namen de Bedrocks mannen het op de Meerdijk op tegen de kampioen van seizoen 2015, The Blokes uit Veendam. De gasten uit Groningen hadden vrijwillig verkozen niet te promoveren en aan de verwachte zware dobber wisten de Emmenaren dan ook niet te ontkomen. Met Marijn Mast als startend pitcher namen The Blokes in de 1e inning al een 0-2 voorsprong en bouwde deze gestaag uit.
Reageer!

Heren Bedrocks ondergesneeuwd.

EMMEN - De Bedrocks mannen ontvingen op een kil Meerdijk het 2e team van Caribe uit Groningen. De sportieve wedstrijd onder goede leiding van scheidsrechter Erik Vos werd geopend door het aangooien van de eerste ballen door de pupillen Alex Uiterwijk Winkel en Vlin Rietema op Bedrocks Catcher Simon Welter.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda