Honkbal / Softbal

Honkbaltalent verlaat Bedrocks Emmen.

EMMEN - De Emmer junioren honkballer Scott Schulting vertrekt met ingang van november naar de gerenommeerde honkbalclub HCAW in Bussum. Schulting begon bij Bedrocks in Emmen op zevenjarige leeftijd bij de pupillen met honkbal. Gedurende 10 jaar heeft hij bij alle jeugdteams van Bedrocks zijn slag geslagen en sinds een jaar speelde hij met de Emmer junioren landelijk in de eerste klasse.
Reageer!

Junioren Bedrocks verliezen

DIEMEN - Het eerste juniorenteam speelde zondag in Diemen de returnwedstrijd tegen TIW-Survivors. Ondanks de vroege ochtendstond om reeds om 7.30 uit Emmen te vertrekken, had dit voor Bedrocks geen goud in de mond. In tegenstelling tot de wedstrijd van afgelopen weekend moesten de Emmenaren een flink verlies incasseren.
Reageer!

Heren Bedrocks verliezen in Deventer

DEVENTER - Zondag speelden de Emmer heren in Deventer hun voorlaatste wedstrijd van seizoen 2016 tegen The Eagles en verloren ruim met 14-7. Met Michel Kraayenveld op de heuvel als startend Bedrocks werper ontspon zich een rommelige wedstrijd die wegens regen moest worden onderbroken.
Reageer!

Winst voor de kleinste Emmer honkballers.

EMMEN - De voorlaatste wedstrijd van het seizoen ontvingen Emmer pupillen het 2e pupillenteam van de Blokes uit Veendam. In de 2e inning werd een schitterende 'diving catch' gemaakt door 2e honkman Pim Bekkering waarna de Emmenaren in de aanval gingen. Een solohomerun van Dariën Vinke bracht het eerste punt Bedrocks gevolgd door een prachtige 2-honkslag van Maikel Bonkestoter die binnen kwam door een honkslag van Vincent Ester en een verre klap in het buitenveld van Vlin Rietema,3-0.
Reageer!

Winst Bedrocks junioren 2.

EMMEN - Zaterdag kregen Bedrocks junioren 2 de Drachten Diamonds op bezoek. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Het duel in Drachten werd immers maar met 1 punt verschil verloren. Bij winst dit weekend zouden de Emmenaren de Drachtster Diamonds kunnen passeren op de ranglijst van de 2e klasse. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd en lang ging de strijd gelijk op. Aanvallend werd er door de Emmer junioren goed slagwerk geleverd. Een aantal mooie vangballen van outfielders Yorben Rooij en Stefan Mol en infielder Stein Rietema kwamen precies op het goede moment. Pitcher Melvin Brandjes leverde uitstekend werk en werd de laatste inning vervangen door Teun Efftink. Door uitstekend spel werd er uiteindelijk met 6-5 gewonnen en toonde coach Arjan Koreman zich zeer tevreden over de teamprestatie.
Reageer!

Winst Bedrocks junioren 2.

EMMEN - Zaterdag kregen Bedrocks junioren 2 de Drachten Diamonds op bezoek. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Het duel in Drachten werd immers maar met 1 punt verschil verloren. Bij winst dit weekend zouden de Emmenaren de Drachtster Diamonds kunnen passeren op de ranglijst van de 2e klasse. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd en lang ging de strijd gelijk op.
Reageer!

Duidelijke nederlaag voor Bedrocks

EMMEN - De Emmer heren slaagden er zondag niet in om punten te snoepen van koploper The Blokes uit Veendam. Nadat op de Meerdijk eerste ballen werden gegooid door de pupillen Pim Bekkering en Thijmen Derks, gingen de Bedrocks van start met Kevin Vording op de heuvel, die na een harde geslagen bal op zijn been vervangen moest worden door achtereenvolgens Melvin Brandjes en Marijn Mast.
Reageer!

Winst Bedrocks Junioren.

EMMEN - Het 1e juniorenteam van Bedrocks ontving RCH Pinguns uit Heemstede en wist in een 5 inningen durende wedstrijd overtuigend te winnen met 20-8. De Emmer junioren waren dominant aan slag. In 5 inningen behaalden ze 12 honkslagen! 13 punten werden gescoord in de eerste 3 inningen.
Reageer!

Geslaagde Beeballdag Bedrocks.

EMMEN - Zaterdag organiseerde Bedrocks Honk-en Softbalclub Emmen een open Beeballdag voor kinderen in de bassischoolleeftijd. Bijna alle noordelijke honkbalclubs waren vertegenwoordigd met een Beeballteam, aangemeld voor de Rookie Beeball klasse (5 tot 8 jaar) en het Major League Beeball (8 tot 12 jaar).
Reageer!

Bedrocks begonnen aan deel twee van competitie 2016.

EMMEN - Afgelopen weekend zijn een aantal honkbalteams van Bedrocks na de zomerstop begonnen aan deel twee van competitie 2016. Het eerste juniorenteam nam het zaterdag op de Meerdijk onder leiding van scheidsrechter Robbin Vording op tegen het Haarlemse Kinheim.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda