Honkbal / Softbal

Bedrocks junioren sluiten af met winst

EMMEN - Voor de Bedrocks junioren stond op zondagmiddag hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Blue Hawks uit Zwolle op het programma.. Coaches Robbin en Kevin Vording kozen op de Meerdijk voor een bijzondere tactiek in deze laatste wedstrijd van het seizoen.
Reageer!

Bedrocks heren domineert met positiespel.

EMMEN - Zondag speelde het 1e van Bedrocks de laatste competitiewedstrijd op de Meerdijk tegen Caribe 2 uit Groningen De wedstrijd stond ook in teken van het afscheid van Robbin Vording, die na bijna 10 jaar als speler en vrijwilliger, de club gaat verlaten.
Reageer!

Emmer honkbal aspiranten kampioen.

EMMEN - De Bedrocks aspiranten, nummer 1 in de noordelijke competitie ontvingen afgelopen zaterdag nummer 2, Knights uit Leek. Bedrocks ging met Melvin Pijpker op de heuvel en goed verdedigend veld prima van start.
Reageer!

Uniek prestatie Junioren Bedrocks

EMMEN - De Emmer Junioren ontvingen zaterdag de Pioneers uit Assen. Vanaf het begin verliep de wedstrijd voor de Emmer honkballers erg stroef en kon Assen gemakkelijk het ene na de andere punt binnenlopen. Met maar één honkslag kwam Pioneers in de eerste inning tot een voorsprong van 0-7 en daaruit bleek dat er veel fouten werden gemaakt in de Bedrocks verdediging.
Reageer!

Goede start Bedrocks 2 seizoen 2014 deel 2.

EMMEN - De vakantie was nog maar net voorbij of de Heren 1 begonnen al weer met het 2e deel van de competitie en niet tegen de minste, maar tegen de koploper WHSC uit Winschoten. De wedstrijd werd thuis gespeeld op de Meerdijk onder perfecte leiding van scheidsrechter Ralph Seijkens.
Reageer!

Slecht weekend Bedrocks

EMMEN - Zondag 6 juli 2014, een dag na de sidderende kwartfinale in Salvador van het Nederlands elftal, speelden heren 1 en 2 van de Bedrocks beiden een thuiswedstrijd op de Meerdijk. Ook in deze beide wedstrijden zat de spanning er goed in, al had dat zeker niet gehoeven.
Reageer!

Bedrocks 1 mist aansluiting.

EMMEN - Het was duidelijk zondagmiddag, in Drachten een snelle wedstrijd spelen om op tijd terug te zijn in Emmen om Nederland - Mexico te kijken.
Reageer!

Gouden medaille voor Bedrocks Batboy.

HEERENVEEN - BatBoy Gertjan Stolte van het eerste honkbalteam van Bedrocks heeft vorige weekend in Heerenveen tijdens de Special Olympics wederom een gouden medaille gewonnen. Voor de vierde keer werd hij tijdens de spelen voor mensen met een verstandelijke beperking eerste bij het tafeltennis.
Reageer!

Honkbalthriller op de Meerdijk

EMMEN - Zondag stonden de nummer 1 WHSC uit Winschoten en de nummer 2 Bedrocks tegenover elkaar op de Meerdijk. Een wedstrijd die alles had, goede leiding door scheidsrechter Matthijs Nijhof, spanning, sensatie, spectaculaire acties en een lekker honkbalzonnetje.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda