Honkbal / Softbal

Goede start Bedrocks 2 seizoen 2014 deel 2.

EMMEN - De vakantie was nog maar net voorbij of de Heren 1 begonnen al weer met het 2e deel van de competitie en niet tegen de minste, maar tegen de koploper WHSC uit Winschoten. De wedstrijd werd thuis gespeeld op de Meerdijk onder perfecte leiding van scheidsrechter Ralph Seijkens.
Reageer!

Slecht weekend Bedrocks

EMMEN - Zondag 6 juli 2014, een dag na de sidderende kwartfinale in Salvador van het Nederlands elftal, speelden heren 1 en 2 van de Bedrocks beiden een thuiswedstrijd op de Meerdijk. Ook in deze beide wedstrijden zat de spanning er goed in, al had dat zeker niet gehoeven.
Reageer!

Bedrocks 1 mist aansluiting.

EMMEN - Het was duidelijk zondagmiddag, in Drachten een snelle wedstrijd spelen om op tijd terug te zijn in Emmen om Nederland - Mexico te kijken.
Reageer!

Gouden medaille voor Bedrocks Batboy.

HEERENVEEN - BatBoy Gertjan Stolte van het eerste honkbalteam van Bedrocks heeft vorige weekend in Heerenveen tijdens de Special Olympics wederom een gouden medaille gewonnen. Voor de vierde keer werd hij tijdens de spelen voor mensen met een verstandelijke beperking eerste bij het tafeltennis.
Reageer!

Honkbalthriller op de Meerdijk

EMMEN - Zondag stonden de nummer 1 WHSC uit Winschoten en de nummer 2 Bedrocks tegenover elkaar op de Meerdijk. Een wedstrijd die alles had, goede leiding door scheidsrechter Matthijs Nijhof, spanning, sensatie, spectaculaire acties en een lekker honkbalzonnetje.
Reageer!

Geslaagd Bedrocks Pinkstertoernooi

EMMEN - Afgelopen zaterdag en zondag werd er bij Bedrocks Emmen een bescheiden internationaal honkbaltoernooi gehouden. Het treffen met twee Duitse en drie Nederlandse teams kenmerkte zich traditiegetrouw door de uitstekende sfeer en attractieve wedstrijden, waarbij ook de dames Mareike Even van Bremen Dockers en Kelly Hartman van Bedrocks hun slag sloegen.
Reageer!

Goede zaken voor Bedrocks mannen

EMMEN - Met weer een zonnige honkbaldag voor de boeg vertrokken zondag beide Heren teams uit Emmen naar hun wedstrijden. Heren 1 speelde uit in Leek tegen het aanvallend goede Knights en Heren 2 trad aan tegen Caribe 3 in Groningen.
Reageer!

Goede zaken voor Bedrocks mannen,

EMMEN - Met weer een zonnige honkbaldag voor de boeg vertrokken zondag beide Heren teams uit Emmen naar hun wedstrijden. Heren 1 speelde uit in Leek tegen het aanvallend goede Knights en Heren 2 trad aan tegen Caribe 3 in Groningen. In Leek bleek in de eerste paar inningen dat de knuppels van Emmen heter waren dan die van hun tegenstander.
Reageer!

Zonnig weekend voor Bedrocks Emmen.

EMMEN - Een schitterende blauwe lucht en een goudgele zon daarboven betekende zondag maar 1 ding….HONKBALWEER!!! Daarom begonnen de heren van de Bedrocks vol goede moed aan een prachtig honkbaldag. Heren 2 ging met slechts 8 man, maar gemotiveerd van start in Winschoten, tegen WHSC 2. De Emmenaren kregen geen grip op de Winschoter werper en brachten slechts 3 man over de thuisplaat. De goed solerende Bedrocks werper Benjamin Houthuyzen kreeg door veldfouten te weinig steun van de velders en dat leverde WHSC een 18-3 winst op.
Reageer!

Aspiranten Bedrocks bekerkampioen.

MEPPEL - Onder schitterende omstandigheden werden zaterdag de door KNBSB Cluster Noord georganiseerde noordelijke bekerkampioenschappen honkbal voor aspiranten gespeeld. Op het fraaie complex van Blue Devils in Meppel genoten veel enthousiaste honkballers, coaches en ouders van het jeugdtoernooi voor clubs uit de 3 noordelijke provincies.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda