Honkbal / Softbal

Slechte start Heren Bedrocks

EMMEN - Zondag begon de competitie voor de heren van de Bedrocks, thuis waren de Northern Stars uit Leeuwarden de tegenstander. De wedstrijd werd gespeeld onder de uitstekende leiding van de scheidsrechters Ralph Seijkens en Robbin Vording.
Reageer!

Bedrocks uit Emmen derde bij zaaltoernooi in Duitsland

EMMEN – Afgelopen zondag speelden op uitnodiging van het Duitse Löningen twee teams van honk en hoftbalvereniging Bedrocks uit Emmen in de sporthal van Löningen. Sinds 2 jaar organiseren de Löningen Tigers onder leiding van Mark Hummel een honkbaltoernooi in een sporthal in deze plaats: wat zo’n zestig kilometer vanaf Emmen in de deelstaat Nedersaksen ligt.
Reageer!

Curling competitie Emmen on Ice

EMMEN - Met deelname aan de Curling competitie bij Emmen on Ice begaf een team van Bedrocks zich maandagavond op glad ijs. Dat de Emmer softbalsters en honkballers zich in de zomer op gravel en gras een stuk zekerder voelen bleek al snel tijdens deze winterstop. Bij alle partijen had Bedrocks het nakijken en coach Kelly Hartman zal zich moeten beraden hoe de Bedrockers volgende hun slag kunnen slaan.
Reageer!

Bedrocks junioren sluiten af met winst

EMMEN - Voor de Bedrocks junioren stond op zondagmiddag hun laatste wedstrijd van het seizoen tegen Blue Hawks uit Zwolle op het programma.. Coaches Robbin en Kevin Vording kozen op de Meerdijk voor een bijzondere tactiek in deze laatste wedstrijd van het seizoen.
Reageer!

Bedrocks heren domineert met positiespel.

EMMEN - Zondag speelde het 1e van Bedrocks de laatste competitiewedstrijd op de Meerdijk tegen Caribe 2 uit Groningen De wedstrijd stond ook in teken van het afscheid van Robbin Vording, die na bijna 10 jaar als speler en vrijwilliger, de club gaat verlaten.
Reageer!

Emmer honkbal aspiranten kampioen.

EMMEN - De Bedrocks aspiranten, nummer 1 in de noordelijke competitie ontvingen afgelopen zaterdag nummer 2, Knights uit Leek. Bedrocks ging met Melvin Pijpker op de heuvel en goed verdedigend veld prima van start.
Reageer!

Uniek prestatie Junioren Bedrocks

EMMEN - De Emmer Junioren ontvingen zaterdag de Pioneers uit Assen. Vanaf het begin verliep de wedstrijd voor de Emmer honkballers erg stroef en kon Assen gemakkelijk het ene na de andere punt binnenlopen. Met maar één honkslag kwam Pioneers in de eerste inning tot een voorsprong van 0-7 en daaruit bleek dat er veel fouten werden gemaakt in de Bedrocks verdediging.
Reageer!

Goede start Bedrocks 2 seizoen 2014 deel 2.

EMMEN - De vakantie was nog maar net voorbij of de Heren 1 begonnen al weer met het 2e deel van de competitie en niet tegen de minste, maar tegen de koploper WHSC uit Winschoten. De wedstrijd werd thuis gespeeld op de Meerdijk onder perfecte leiding van scheidsrechter Ralph Seijkens.
Reageer!

Slecht weekend Bedrocks

EMMEN - Zondag 6 juli 2014, een dag na de sidderende kwartfinale in Salvador van het Nederlands elftal, speelden heren 1 en 2 van de Bedrocks beiden een thuiswedstrijd op de Meerdijk. Ook in deze beide wedstrijden zat de spanning er goed in, al had dat zeker niet gehoeven.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda