SPORTVERKIEZING Emmen

Kjeld Nuis en Hurry Up sportman en sportploeg van het jaar

EMMEN - Schaatser Kjeld Nuis is op het Sportgala Drenthe gekozen tot sportman van het jaar. De titel Drents sportvrouw van het jaar ging naar schaatster Marije Joling. De handballers van Hurry Up werden gekroond tot beste sportploeg. Het grootste sporttalent werd turnster Iris Groenendijk. De sportverkiezingen werden gehouden in het Atlas-theater in Emmen. De presentatie van de avond was in handen van Marijn de Vries,
Reageer!

Nominaties sportverkiezing 2015 bekend

EMMEN - Na lang en rijp beraad heeft de jury van de sportverkiezing 2015 de nominaties van de beste sporters in 2014 in de verschillende categoriÃ
Reageer!

Dammer Roel Boomstra opnieuw gekroond tot sportman van het jaar in Emmen

EMMEN - In een bomvol Hampashire Hotel werden zateraavond weer de jaarlijkse sportverkieizng van de gemeente Emmen gehouden. Een deskundige jury had het ook dese keer niet gemakkelijk om uiy een groot aantal kampioenen is zes categorien de sporter van 2013 te kiezen. Het lukte uiteindelijk ook nu wel wee en die sporters werden zaterdagavond in het zonnetje gezet. De verkiezing werd muzikaal ondersteund door Willem Barth, Laura Dik en Milan Milano en na afloop tijdens de afterparty door 3xNiks en Evert Wolters. Behalve Willem Barth ook muzikale toppers die gewoon in de gemeente Emmen wonen. Een overzicht van de winnaars ziet er als volgt uit.
Reageer!

Zaterdagavond sportverkiezing gemeente Emmen 2013

EMMEN - De sportverkiezing van de gemeente Emmen wordt gehouden op zaterdag 25 januari 2014. In het Hampshire Hotel Emmen zullen de beste sporters van 2013 in de gemeente Emmen worden gehuldigd. Zeven categorieën met elk vijf genomineerden zullen op het podium verschijnen. Die jury zal bekend maken wie de sportman, sportvrouw, sporttalent, sportvrijwilliger, sportploeg, sportvereniging en sporter met een beperking van het jaar zal worden. Ook is er weer een speciale juryprijs voor een persoon of instelling die zich al jaren voor de sport heeft ingezet.
Reageer!

Roel Boomstra en Madelein Meppelink sportman en sportvrouw

EMMEN - Dammer Roel Boomstra is zaterdagavond voor de derde keer op rij uitgeroepen tot sportman van de gemeente Emmen. Bij de dames ging deze keer de titel naar beachvolleybalster Madelein Meppelink. Bij de sporttalenten ging zemster Sandra Hofstra met de titel aan de haal. OBS De Lisdodde werd tijdens deze 12e editie van de sportverkiezing van de gemeente Emmen tot sportploeg van het jaar gekroond. De basisscholieren werden in 2012 op grootse wijze Nederlands Kampioen Schoolvoetbal.
Reageer!

Nominaties Sportverkiezing gemeente Emmen 2012 bekend

EMMEN ? Op zaterdag 26 januari aanstaande wordt voor de 12e keer de sportverkiezing van de gemeente Emmen gehouden. De organistie is weer in handen van Bennie Wolbers van de Stichting Sportverkiezing Gemeente Emmen. In Hampshire Hotel Emmen zullen dan weer in zeven categorien de sporters van het jaar in het zonnetje worden gezet. De sportverkiezing begint om 20.00 uur en toegang is gratis. 3xNiks, Silvia Zwart, Mary Jane en Dennie Christian zullen voor een muzikale onderbrekingen zorgen tussen de categorien. De jury heeft de volgende nominaties bekendgemaakt en maaakt op 26 januari de winnaars bekend:
Reageer!

Hurry Up Sportploeg van het Jaar

EMMEN - De handballers van Hurry Up zijn tijdens het Sportgala, dat zaterdagavond in het Hampshire Hotel in Emmen werd gehouden, Sportploeg van het jaar 2011 geworden. Hoogtepunt was het winnen van de nationale handbalbeker door de ploeg uit Zwartemeer. Sportman werd dammer Roel Boomstra. Het was de tweede achtereenvolgende keer dat de Emmenaar tot beste Sportman werd uitgeroepen.
Reageer!

Genomineerden sportverkiezing bekend

EMMEN - In de grote zaal van Hampshire Hotel in Emmen wordt op zaterdagavond 21 januari de jaarlijkse Sportverkiezing van de gemeente Emmen gehouden. De voorbereidingen voor dit jaarlijkse sportfestijn zijn afgerond. De gemeente Emmen heeft zich opnieuw bereid verklaard hoofdsponsor te zijn. Naast het sportieve gedeelte is er ook ruimte voor entertainment met Sieneke, Erik Hulzebosch, Anniek Lassche en Drie keer Niks. Aanvang 20.00 uur. Vanwege een speciale opening is de zaal vanaf 19.00 uur toegankelijk. Toegang is net als in voorgaande jaren gratis. Maar let op: vol is vol. Er zijn alleen zitplaatsen.
Reageer!

Roel Boomstra en Samantha Middeljans sportman en sportvrouw

EMMEN - Dammer Roel Boomstra werd uitgeroepen tot sportman van het jaar, terwijl thaiboxer Samantha Middeljans sportvrouw werd. Het eerste damesteam van handbalvereniging Hurry Up uit Zwartemeer is uitgeroepen tot sportploeg van het jaar van de gemeente Emmen. Dat werd bekend gemaakt tijdens het sportgala, dat zaterdagavond in het Eden Hotel in Emmen werd gehouden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda