Handbal

START VOORVERKOOP COMBIKAARTEN BEKERFINALE!

EMMEN - Zaterdag start de voorverkoop van combikaarten (bus + toegangsbewijs) voor de bekerfinale tussen Huyser E&O en VOC Amsterdam op donderdag 13 mei in het Topsportcentrum te Almere. De prijs voor een combikaart is ? 19,50. De bus vertrekt op 13 mei om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de Ben Kwijt Arena. Aankomst in Almere is rond 12.30 uur, de wedstrijd begint om 13.30 uur. Opgeven voor de supportersbus kan zaterdag aan de kassa voorafgaande aan de wedstrijd van de heren van Pals groep E&O tegen vd. Voort Quintus (aanvang 20.00 uur). Opgeven kan ook via info@eenohandbal.nl
Reageer!

Huyser E&O A-jeugd naar NK

EMMEN - De dames A-jeugd van Huyser E&O vertegenwoordigd komende zaterdag in Amsterdam de afdeling noord bij het NK. Gisteren (dinsdag 20 april) werd Hv Dos in een beslissingsduel met 27 ? 21 verslagen. Het was een spannende strijd in de Sporthal Meerdijk in Emmen waar Huyser E&O in de slotfase de winst veilig stelde. Tot 21 ? 21, acht minuten voor tijd, koesterde DOS steeds een kleine voorsprong van 1 a 2 punten.
Reageer!

Zaterdag: Pals groep E&O ? vd. Voort Quintus

EMMEN - Bij winst zaterdag thuis tegen Quintus en verlies van Bevo thuis tegen Volendam zijn de heren van Pals groep E&O zeker van de finale om de landstitel. De heren spelen nog drie wedstrijden in de kampioensgroep. Zaterdag thuis tegen Quintus, op 1 mei uit tegen Bevo en op 8 mei thuis tegen Volendam. De wedstrijd zaterdag tegen Quintus in de Ben Kwijt Arena begint om 20.00 uur.
Reageer!

Dames Huyser E&O met ??n been in kruisfinale

EMMEN - Door de 26 ? 34 overwinning afgelopen zaterdag in Raalte tegen Gibo Groep Kwiek staan de dames van Huyser E&O met ??n been in de kruisfinale om de landstitel. Met nog drie wedstrijden te gaan is de voorsprong op de enige concurrent Kwiek vijf punten. Woensdag in de uitwedstrijd tegen de Handbalacademie in Almere kan de ploeg van trainer/coach zich definitief plaatsen. De wedstrijd in het Topsportcentrum in Almere begint om 19.30 uur.
Reageer!

Huyser E&O express weer op stoom tegen Kwiek

Voor de tweede keer binnen drie dagen hebben de dames van Huyser E&O een overwinning behaald tegen Gibo Groep Kwiek. Afgelopen donderdag was de brigade van trainer/coach Joop Fiege in de halve finale van het bekertoernooi in eigen huis met 35 ? 27 te sterk. Zaterdagavond in Sportcentrum Tijenraan was het verschil weer acht treffers, 26 ? 34. De start van de formatie uit Emmen was met drie gemiste strafworpen in het eerste kwartier moeizaam te noemen. Huyser E&O had bijna de gehele eerste helft een licht overwicht maar verzuimde afstand te nemen. De beslissing viel direct na rust (ruststand 13 ? 15) toen Nicole Kooiker, Lois Abbingh en Margot Wielens trefzeker waren. E&P liep vervolgens uit naar 17 ? 26 en in de 21ste minuut was het verschil van 10 bereikt, 21 ? 31.
Reageer!

Dames E&O naar bekerfinale

HANDBAL - De dames van E&O uit Emmen hebben zich eenvoudig geplaatst voor de landelijke bekerfinale. De formatie van vertrekkend coach Joop Fiege versloeg in eigen huis Kwiek uit Raalte met speels gemak. Na een ruststand van 21-15 werd het 35-27. Door die zege kan E&O zich na zeven jaar revancheren voor de verloren bekerfinale tegen Hellas. Die ploeg won in 2003 met 27-20. Dat was het jaar waarin ook de heren van E&O de finale bereikten. Zij wonnen toen wel de cup, door V&L uit Geleen te verslaan.
Reageer!

Halve finale beker dames Huyser E&O - Gibo Groep Kwiek

EMMEN - Vanavond moet het gebeuren voor de dames van Huyser E&O. Dan staat de halve finale van de beker op programma. Tegenstander in de eigen Ben Kwijt Arena in Emmen is Gibo Groep Kwiek uit Raalte. Bij winst spelen de dames op donderdag 13 mei in het Tosportcentrum in Almere de finale tegen T+A VOC Amsterdam. Steun de dames van Huyser E&O en kom vanavond naar de Ben Kwijt Arena. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur. Seizoenkaarten en Sponsorpassen zijn niet geldig voor bekerwedstrijden.
Reageer!

Plaatsingswedstrijd voor DOS dames

EMMER COMPASCUUM - De als tweede in de Hoofdklasse A geeindigde handbaldames van DOS spelen a.s zondag 18 april om 12.30 uur in Arnhem een plaatsingswedstrijd tegen de nummer twee van de Hoofdklasse B, PSV. Deze wedstrijd heeft als inzet een mogelijke promotie naar de eerste divisie.
Reageer!

Dames E en O maatje te klein voor VOC

HANDBAL - De dames van E en O hebben in de play-offs om de landstitel gisteravond met 31-23 verloren van VOC Amsterdam. De Emmer vrouwen konden de landskampioen tot 6-6 volgen, daarna liep de ploeg uit de hoofdstad voor rust weg tot 17-9. De Emmer vrouwen herpakten zich na de pauze en kwamen terug tot een verschil van drie punten. Enkele tijdstraffen voor de ploeg van Joop Fiege stopte de opmars en zo kon VOC weer uitlopen. De einduitslag van 31-23 was volgens Joop Fiege een normale afspiegeling van de verhoudingen.
Reageer!

Joeri Verjans leidt E en O naar zege

HANDBAL - De handbalheren van E & O hebben in de play-offs om de landstitel goede zaken gedaan door de uitwedstrijd tegen Lions met 29-30 winnend af te sluiten. Abolsute uitblinker aan E en O zijde was Joeri Verjans. De Limburger had weer eens een avond waarin hij alles dat hij aanraakte in goud veranderde. De eerste zes treffers van E en O kwamen allemaal van zijn hand. Hij kon echter niet voorkomen dat Lions in de beginfase op een 8-6 voorsprong kwam, waarna het tot de rust met 16-16 gelijk opging. Ook in de tweede helft trok Verjans de Emmenaren in de moeilijke momenten er doorheen. Lions kwam telkens wel op een minimale voorsprog, maar in de slotfase kwam Een O door linker opbouwspeler Jan Gerald Mulder op een 29-30 voorsprong en dat bleek ook de winnende treffer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda