Honkbal / Softbal

Bedrocks 1 mist aansluiting.

EMMEN - Het was duidelijk zondagmiddag, in Drachten een snelle wedstrijd spelen om op tijd terug te zijn in Emmen om Nederland - Mexico te kijken.
Reageer!

Gouden medaille voor Bedrocks Batboy.

HEERENVEEN - BatBoy Gertjan Stolte van het eerste honkbalteam van Bedrocks heeft vorige weekend in Heerenveen tijdens de Special Olympics wederom een gouden medaille gewonnen. Voor de vierde keer werd hij tijdens de spelen voor mensen met een verstandelijke beperking eerste bij het tafeltennis.
Reageer!

Honkbalthriller op de Meerdijk

EMMEN - Zondag stonden de nummer 1 WHSC uit Winschoten en de nummer 2 Bedrocks tegenover elkaar op de Meerdijk. Een wedstrijd die alles had, goede leiding door scheidsrechter Matthijs Nijhof, spanning, sensatie, spectaculaire acties en een lekker honkbalzonnetje.
Reageer!

Geslaagd Bedrocks Pinkstertoernooi

EMMEN - Afgelopen zaterdag en zondag werd er bij Bedrocks Emmen een bescheiden internationaal honkbaltoernooi gehouden. Het treffen met twee Duitse en drie Nederlandse teams kenmerkte zich traditiegetrouw door de uitstekende sfeer en attractieve wedstrijden, waarbij ook de dames Mareike Even van Bremen Dockers en Kelly Hartman van Bedrocks hun slag sloegen.
Reageer!

Goede zaken voor Bedrocks mannen

EMMEN - Met weer een zonnige honkbaldag voor de boeg vertrokken zondag beide Heren teams uit Emmen naar hun wedstrijden. Heren 1 speelde uit in Leek tegen het aanvallend goede Knights en Heren 2 trad aan tegen Caribe 3 in Groningen.
Reageer!

Goede zaken voor Bedrocks mannen,

EMMEN - Met weer een zonnige honkbaldag voor de boeg vertrokken zondag beide Heren teams uit Emmen naar hun wedstrijden. Heren 1 speelde uit in Leek tegen het aanvallend goede Knights en Heren 2 trad aan tegen Caribe 3 in Groningen. In Leek bleek in de eerste paar inningen dat de knuppels van Emmen heter waren dan die van hun tegenstander.
Reageer!

Zonnig weekend voor Bedrocks Emmen.

EMMEN - Een schitterende blauwe lucht en een goudgele zon daarboven betekende zondag maar 1 ding….HONKBALWEER!!! Daarom begonnen de heren van de Bedrocks vol goede moed aan een prachtig honkbaldag. Heren 2 ging met slechts 8 man, maar gemotiveerd van start in Winschoten, tegen WHSC 2. De Emmenaren kregen geen grip op de Winschoter werper en brachten slechts 3 man over de thuisplaat. De goed solerende Bedrocks werper Benjamin Houthuyzen kreeg door veldfouten te weinig steun van de velders en dat leverde WHSC een 18-3 winst op.
Reageer!

Aspiranten Bedrocks bekerkampioen.

MEPPEL - Onder schitterende omstandigheden werden zaterdag de door KNBSB Cluster Noord georganiseerde noordelijke bekerkampioenschappen honkbal voor aspiranten gespeeld. Op het fraaie complex van Blue Devils in Meppel genoten veel enthousiaste honkballers, coaches en ouders van het jeugdtoernooi voor clubs uit de 3 noordelijke provincies.
Reageer!

Bedrocks pupillen gaan nat.

EMMEN - Ondanks de slechte weersvoorspelling ging zaterdag de pupillenwedstrijd Bedrocks – Drachten Diamonds toch door onder de prima leiding van scheidsrechter Ralph Seijkens. Bedrocks had moeite het slaggeweld van Drachten tegen te houden en had deze wedstrijd maar liefst drie pitchers nodig waaronder de goed debuterende werper Hugo Hoezen.(foto onder).
Reageer!

Winst Bedrocks Junioren en dames.

EMMEN - De 4 mei herdenkingsdag begon voor Bedrocks heren 2 al om 10.00 uur tegen Knights 2 uit Leek. Op de Meerdijk kon weer een volledig team aantreden dat goed van start ging. Voor de Knights gingen de eerste 4 slagbeurten heel snel en puntloos voorbij, terwijl de Emmenaren geleidelijk aan wat runs scoorden met o.a. een fraaie 3-honkslag van Patrick Busscher(foto onder). Hierdoor stond het na ruim een uur spelen 7-0 voor de Bedrocks, maar het venijn zat op het eind. In de laatste inningen scoorden de Leeksters maar liefst 15 punten en namen ze de punten toch mee terug naar Leek. Eindstand Bedrocks 8 en Knights 15.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda