Honkbal / Softbal

Bedrocks pupillen gaan nat.

EMMEN - Ondanks de slechte weersvoorspelling ging zaterdag de pupillenwedstrijd Bedrocks – Drachten Diamonds toch door onder de prima leiding van scheidsrechter Ralph Seijkens. Bedrocks had moeite het slaggeweld van Drachten tegen te houden en had deze wedstrijd maar liefst drie pitchers nodig waaronder de goed debuterende werper Hugo Hoezen.(foto onder).
Reageer!

Winst Bedrocks Junioren en dames.

EMMEN - De 4 mei herdenkingsdag begon voor Bedrocks heren 2 al om 10.00 uur tegen Knights 2 uit Leek. Op de Meerdijk kon weer een volledig team aantreden dat goed van start ging. Voor de Knights gingen de eerste 4 slagbeurten heel snel en puntloos voorbij, terwijl de Emmenaren geleidelijk aan wat runs scoorden met o.a. een fraaie 3-honkslag van Patrick Busscher(foto onder). Hierdoor stond het na ruim een uur spelen 7-0 voor de Bedrocks, maar het venijn zat op het eind. In de laatste inningen scoorden de Leeksters maar liefst 15 punten en namen ze de punten toch mee terug naar Leek. Eindstand Bedrocks 8 en Knights 15.
Reageer!

Bedrocks wint en verliest.

EMMEN - Na Koningsdag viering stonden de Bedrocks mannen alweer vroeg paraat om hun wedstrijden te spelen. Het 2e speelde om 10.30 in Leeuwarden tegen Northern Stars 2, terwijl het 1e om de zelfde tijd moest aantreden tegen Caribe 2 in Groningen. Kortom een heel karwei voor beide coaches om met de krappe selectie twee teams op de been te krijgen.
Reageer!

Home Opening Day voor Bedrocks!

EMMEN - Na de eerste wedstrijden uit te hebben gespeeld mochten de heren van Bedrocks Emmen zondag hun kunsten aan het thuispubliek vertonen.’s Ochtends stond voor het 2e team buurman Cubs uit Hardenberg op het programma. Emmen speelde slechts met acht man, waaronder oud spelers Ralph Seijkens (foto onder) en Erik Eilering. Startend Bedrocks pitcher Frank Verbon moest al snel de heuvel afstaan aan Benjamin Houthuyzen die als onervaren werper grote indruk maakte bij de Emmer coaches.
Reageer!

Goede start Heren Bedrocks.

DRACHTEN - Het eerste team van Bedrocks is zondag in en tegen Drachten goed van start gegaan. Het team dat vorig seizoen in de 2e klasse kansloos ten onderging en daardoor in de 3e kl. arriveerde is qua samenstelling behoorlijk gewijzigd. De in Zwolle woonachtige Pitcher Jop Strick vertrok naar het plaatselijk Blue Hawks, 1e honkman Dennis Wang, 3e honkman Giuseppe Rolesu vertrok met coach Keith Bortz naar het Groninger Caribe om daar in de 2e klasse te gaan spelen. Voormalig junioren coach Marco Mast vervuld deze rol nu bij heren 1 en nam een groot aantal junioren mee naar het eerste. Drachten Diamonds kende soortgelijke perikelen, maar er ontpopte zich een mooie en door de Emmenaren een solide gespeelde wedstrijd. Marijn Mast die voor Bedrocks sterk op de heuvel begon, gooide o.a. 4 strike outs, maar moest dat aan slag zelf eveneens ondergaan.
Reageer!

Goede generale voor Bedrocks heren.

EMMEN - De Emmer honkballers speelden zondag in Zwolle een oefenwedstrijd tegen Blue Hawks. Het was tevens een confrontatie tussen de van Bedrocks naar Blue Hawks overgestapte trainer/coach/speler Job Strick, New York Yankees fan en Bedrocks aanvoerder/trainer/coach Alex ten Hoor, Boston Red Sox fan. Ten Hoor vervuld zijn trainer/coachschap samen met Marco Mast die afgelopen seizoen de zelfde rol had bij de Emmer junioren. De wedstrijd begon voor de Emmer mannen, die aan slag mochten beginnen, perfect. De pitcher van de Blue Hawks wierp de eerste 2 slagmannen met 4 wijd en een geraakt slagman naar de honken en wees de volgende 2 met drie slag terug naar de dug-out, maar kreeg daarna niet de benodigde steun van zijn veld wat voor Bedrocks resulteerde in 8 runs.
Reageer!

Spelers Bedrocks geselecteerd.

DRACHTEN - Afgelopen zaterdag werd in Drachten door KNBSB Cluster Noord een try-out voor jeugdspelers van diverse Noordelijke honkbalverenigingen gehouden. Vanaf volgende week zullen de centrale trainingen beginnen, waarna de definitieve teams 14 en 15 juni in Hoofddorp zullen spelen om het Nederlands Kampioenschap
Reageer!

Zilver en brons voor Bedrocks

LÖNINGEN(D) - Zondag werd in het Duitse Löningen een honkbal-zaaltoernooi gehouden. Naast acht teams uit het Noord –Westen van Duitsland deden twee teams van Bedrocks uit Emmen mee. De Emmer junioren gingen voortreffelijk van start en moesten het in de halve finale opnemen het Bedrocks herenteam wat aanvankelijk moeizaam op gang kwam en met twee verlies partijen was gestart. De onderlinge strijd werd in het voordeel van de Emmer heren beslecht, maar in de finale ging het 1e Bedrocks team roemloos ten onder tegen Bremen Dockers.
Reageer!

Jeugdhonkbal bij Bedrocks

EMMEN - Op zondag 23 februari a.s. vindt er in de sporthal van Emmerhout een klein indoor-jeugdhonkbaltoernooi plaats met honkbalteams uit de regio. De pupillen spelen van 11.00 tot 13.00 waarna van 14.00 tot 16.00 de aspirantenteams hun wedstrijden spelen. Aangezien halverwege April het buitenseizoen weer begint , worden de indoorwedstrijden beschouwd als een mooie test om te zien hoe de teams er voor staan.
Reageer!

Spelers Bedrocks onderscheiden

BEILEN - Tijdens de laatste dag van de door het Cluster Noord van de KNBSB georganiseerde centrale trainingen werden zaterdag in de Drenthehal te Beilen een aantal deelnemers onderscheiden. De Winterschool is een breedtesportactiviteit van de KNBSB die bijzonder richt op de onderdelen Pitching, Catching, Hitting en Fielding voor jeugdleden van de Noordelijke honk en softbalverenigingen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda