Honkbal / Softbal

Weer winst voor dames Bedrocks

EMMEN - Afgelopen zondag speelden de Emmer softbalsters op de Meerdijk hun 4e competitiewedstrijd tegen het Groninger Caribe. Een jaar lang konden de Bedrocks wegens te kort aan personeel geen competitie spelen. Dankzij het doorzettingsvermogen van een vaste kern die wel het hele seizoen bleef trainen en terugkomst van 2 leden die elders hadden gespeeld wordt er in Emmen weer gesoftbald. Door met clinics, publicaties en demonstraties flink aan de weg te timmeren groeit de Emmer soft en honkbalclub nog steeds en zo heeft het damesteam onlangs het 14e lid kunnen inschrijven. Een gezellige maar ook prestatie gerichte groep die de competitie goed is begonnen.
Reageer!

Bedrocks verliezen weer

EMMEN - Het eerste honkbalteam, dat eindelijk weer compleet was, ontving zondag op de Meerdijk, Quick uit de keistad Amersfoort. De keientrekkers wisten onlangs van HCAW te winnen, wat Bedrocks niet gelukt was. Een te verwachten lastig partij dus en dat bleek helaas al snel de waarheid.Direct de eerste inning keek Bedrocks reeds tegen een 0-3 achterstand aan. Dat de Emmenaren in de gelijkmakende inning van de 3e inning 3 punten wisten te maken deed er al niet meer toe, Quick hakte er in met negen punten, stand 3-12.
Reageer!

Emmer softbalsters winnen

EMMEN - De Bedrocks softbalsters traden zondag in Assen aan tegen hekkensluiter The Pioneers. Naar verwachting zou het een simpele overwinning voor Bedrocks moeten worden, maar dat liep wel even wat stroever dan verwacht. De Bedrocks dames hadden het met name lastig met zich zelf.Vooral in de verdediging liepen de veldfouten de Bedrockster voor de voeten, waardoor de Asser dames tot scoren kwamen.
Reageer!

Zwaar verlies Bedrocks.

De derde wedstrijd in de tweede klasse voor het eerste honkbalteam van het Emmer Bedrocks is uitgelopen op den zwaar verlies. Emmer coach Ralph Seijkens zat met de handen in het haar, maar liefst 5 spelers van het eerste team moesten afzeggen vanwege vakantie, studie, werk en twee mannen zijn herstellende van een schouder uit de kom. Diverse reserves werden opgetrommeld om het team kompleet te maken en naar Drachten af te reizen. Het eerste team van Drachten Diamonds soleert in tegenstelling tot Bedrocks al jaren in de tweede klasse en onder deze omstandigheden kon de wedstrijd dan ook worden gezien als een zware opgave, maar ook als een uidaging. In de eerste inning wist alleen D. Dijkstra aan Emmer kant een honkslag te maken en te scoren, tegenover ook een punt aan Drachtster kant.
Reageer!

Nederlaag Bedrocks1

EMMEN - Zondag speelde het eerste honkbalteam van Bedrocks zijn eerste thuiswedstrijd in de tweede klasse. Met de eerste uitwedstrijd in Apeldoorn waarin de Emmer honkballers de winst mee naar huis namen nog vers in het geheugen, begonnen de Emmer mannen vol goede moed aan de match tegen HCAW. Het 3e team van Honkbal Club Allen Weerbaar uit Bussum draait al een paar jaar mee in de 2e klasse en bleek een geduchte tegenstander voor promovendus Bedrocks. In de 1e inning wist HCAW 1 keer te scoren, werden 3 Bedrocks slagmensen door middel van een strike out naar de dug-outs verwezen, stand 0-1.
Reageer!

Goede start 1e team Bedrocks

APELDOORN - Het naar de 2e klasse gepromoveerde 1e honkbalteam van Bedrocks beleefde in Apeldoorn, tegen Robur een goede start met pijnlijke kantjes. De eerste slagman van Bedrocks, Franklin Rodriguez Gonzalez, moest na een fraaie honkslag, bij een steelpoging op het tweede honk, het ijskoude strijdtoneel verruilen voor een verblijf in het ziekenhuis. De ?steel? lukte , maar daarbij raakte Rodriguez zijn schouder uit de kom, waarna reserve speler en coach Ralph Seijkens direct ook zelf aan de slag moest.
Reageer!

Wethouder Arends werpt eerste competitiebal Bedrocks

EMMEN - Zaterdag 10 april wierp kersverse wethouder Arends van de gemeente Emmen de eerste bal voor de competitiestart bij het honkballen. Nota bene op zijn verjaardag kwam de wethouder graag naar het sportpark Meerdijk om bij de pupillen van de Soft- en Honkbalclub Bedrocks deze symbolische bal te werpen. De ervaring van Arends met honkbal was beperkt tot de middelbare school, maar de geworpen bal was prima en werd goed verwerkt door de pupillen van Bedrocks en tegenstander Tex Town Tigers uit Enschede.
Reageer!

Bedrocks zoekt nog jeugdspelers.

EMMEN - Afgelopen weekend waren de softbalsters van Centrals uit de Bilt op bezoek bij Bedrocks in Emmen. De dames die op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie spelen maakten zaterdag gebruik van het Bedrocks softbalveld om daar ter voorbereiding van de competitie de gehele dag te trainen. Na een overnachting in Grolloo waren de hoofdklasse speelsters Zondag in Emmen om de Emmer dames en een aantal jeugdleden een clinic te geven. Het weekend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch in het Bedrocks honk.
Reageer!

Bedrocks zoekt nog jeugdspelers.

EMMEN - Afgelopen weekend waren de softbalsters van Centrals uit de Bilt op bezoek bij Bedrocks in Emmen. De dames die op het hoogste niveau in de Nederlandse competitie spelen maakten zaterdag gebruik van het Bedrocks softbalveld om daar ter voorbereiding van de competitie de gehele dag te trainen. Na een overnachting in Grolloo waren de hoofdklasse speelsters Zondag in Emmen om de Emmer dames en een aantal jeugdleden een clinic te geven. Het weekend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch in het Bedrocks honk. Het trainingsweekend in Emmen is beide clubs goed bevallen en er word over gedacht om dit het volgende jaar in 3 dagen te doen, waarbij op de zondag een wedstrijd gespeeld kan worden.
Reageer!

Succes Bedrocks in Duistland.

EMMEN - De heren van Soft en Honkbalvereniging Bedrocks te Emmen hebben het eerste seizoenssucces geboekt. Dat soft en honkbal zomersporten zijn is algemeen bekend, maar dat er gedurende de winterperiode in de zaal wordt getraind, zal niet ieder weten. Ook onder de spelers zelf is de wintertraining niet altijd even populair, aangezien gravel, gras en vooral ruimte belangrijke elementen zijn die in een zaal ontbreken. In Nederland worden in de zaal nog wel enkele jeugdtoernooien gehouden, maar voor seniorenteams is dit een ontbrekend fenomeen. Bij onze oosterburen is dit is dit toch anders. Al enige jaren organiseert de L?ningen Tigers een internationaal zaalhonkbaltoernooi in een grote sporthal.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda