Honkbal / Softbal

Winst voor Bedrocks puppillen 2.

EMMEN - Zaterdag speelde het tweede honkbal pupillenteam van Bedrocks op de meerdijk tegen The Knights uit Leek. Het tweede team is een vergaarbak van jongste spelers, 7 t/m 12 jaar en nieuwelingen, dat dit seizoen voor het eerst competitie speelt.
Reageer!

Bedrocks 1- Drachten 1, teleurstellend.

EMMEN - Zondag ontving het eerste honkbalteam van Bedrocks Drachten Diamonds. In april wisten de Diamonds in Drachten de Bedrocks af te troeven met 22-7, maar gezien de stand in de 2e klasse A, waarin beide teams onderaan mee doen, leken de krachtsverhoudingen nu dichter bij elkaar te liggen. Vanaf de start van de wedstrijd schitterden de Diamonds zeker niet vanwege hun sportiviteit. Ze blonken in een poging de wedstrijd naar zich toe te trekken, vooral uit in irritant gedrag richting hun opponent.
Reageer!

Zware nederlaag Bedrocks 1

BUSSUM - Zondag vertrok het eerste honkbalteam van Bedrocks opgetogen naar Bussum voor de ontmoeting tegen HCAW-3, de nummer 3 in de 2e klasse. De eerste confrontatie in Emmen eindigde weliswaar in een 6-13 overwinning voor HCAW, maar Bedrocks leek op de goede weg, waarbij in de verdediging aanzienlijk minder fouten werden gemaakt. Helaas zat het in Bussum niet mee. In de eerste inning werden de eerste 3 Bedrocks slagmannen met 3 slag naar de bank verwezen, waarna HCAW aan de gelijkmakende slagbeurt kon beginnen.
Reageer!

Eerste thuisoverwinning Bedrocks

EMMEN - Het eerste team van Bedrocks ontving zondag Robur 58 uit Apeldoorn. De eerste confrontatie tussen beide teams was de aftrap van de competitie en eindigde toen in Apeldoorn in een overwinning voor de Emmer honkballers. Aangezien Robur hekkensluiter in de 2e klasse is en Bedrocks voorlaatste, was het op voorhand gezien een ontmoeting die alles in zich had om er wedstrijd van te maken. Daar was zeker in de beginfase sprake van.
Reageer!

Bedrocks verliest van koploper.

HENGELO - Het 1e team van Bedrocks uit Emmen is er niet in geslaagd koploper Giants uit Hengelo te bedwingen. Met een aantal omzettingen in de verdediging probeerde coach Seijkens een wat steviger basis neer te zetten. Hierbij werd nieuwkomer Marc Brandjes de cruciale catcher positie toebedeeld. De ervaren Noord-Hollandse Herons catcher verhuisde onlangs naar Zuid-Oost Drenthe en lijkt gezien ook gezien zijn iets hogere leeftijd dan zijn teamgenoten een ideale sturende kracht in het centrum van de Emmer verdediging.
Reageer!

Noordelijke honkbaltalenten op De Meerdijk

EMMEN - Afgelopen vrijdag trainden op de velden van Bedrocks op de Meerdijk noordelijke honkbal talenten. Deze groep van ruim 10 jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 10 t/m 14 jaar ( Future Stars genoemd) zijn door de Koninklijke Nederlandse Soft en Honkbal Bond geselecteerd om hun talenten op het gebied van Soft en Honkbal extra te ontwikkelen.
Reageer!

Nipte nederlaag voor de Bedrocks

EMMEN - De Emmer soft en honkballers togen zondag naar The Blokes in Veendam voor hun competitie wedstrijden. Met spanning werd er door het eerste honkbalteam uitgekeken naar de wedstrijd in Veendam. Het Blokes team komt al langer uit in de 2e klasse, maar een overwinning voor Bedrocks leek op voorhand niet onmogelijk. Het werd dan ook een ware krachtmeting in deze bijna 4 uur durende noordelijke derby.
Reageer!

Amerikaanse honkbalcoach traint Bedrocks.

EMMEN - De Emmer Honk en Softbal vereniging Bedrocks uit Emmen ontvangt deze week een coach van de Amerikaanse prof honkbal organisatie Major League Baseball (MLB). Don George zal deze week met het technisch kader en de leden werken aan verhogen van de kennis honkbalsport. Don is ??n van de drie Envoy Coaches die in 8 weken tijd bij verschillende clubs in Nederland af aan de slag gaan.
Reageer!

Bedrocks jeugdhonkbal.

EMMEN - Donderdag speelden de pupillen 1 van Bedrocks op de Meerdijk tegen het sterke Eagles uit Deventer. Ondanks het frisse weer, kwam het publiek al snel op temperatuur de het attractieve spel van de beide teams. De Emmer jeugd groeit niet alleen in aantal, maar het spelinzicht en de slagkracht nemen ook zienderogen toe. Door deze kwaliteiten in combinatie met het spelplezier van de jeugd, was de wedstrijd het aanzien meer dan waard.
Reageer!

Weer winst voor dames Bedrocks

EMMEN - Afgelopen zondag speelden de Emmer softbalsters op de Meerdijk hun 4e competitiewedstrijd tegen het Groninger Caribe. Een jaar lang konden de Bedrocks wegens te kort aan personeel geen competitie spelen. Dankzij het doorzettingsvermogen van een vaste kern die wel het hele seizoen bleef trainen en terugkomst van 2 leden die elders hadden gespeeld wordt er in Emmen weer gesoftbald. Door met clinics, publicaties en demonstraties flink aan de weg te timmeren groeit de Emmer soft en honkbalclub nog steeds en zo heeft het damesteam onlangs het 14e lid kunnen inschrijven. Een gezellige maar ook prestatie gerichte groep die de competitie goed is begonnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda