Honkbal / Softbal

Noordelijke honkbaltalenten op De Meerdijk

EMMEN - Afgelopen vrijdag trainden op de velden van Bedrocks op de Meerdijk noordelijke honkbal talenten. Deze groep van ruim 10 jongens en meisjes in de leeftijdscategorie van 10 t/m 14 jaar ( Future Stars genoemd) zijn door de Koninklijke Nederlandse Soft en Honkbal Bond geselecteerd om hun talenten op het gebied van Soft en Honkbal extra te ontwikkelen.
Reageer!

Nipte nederlaag voor de Bedrocks

EMMEN - De Emmer soft en honkballers togen zondag naar The Blokes in Veendam voor hun competitie wedstrijden. Met spanning werd er door het eerste honkbalteam uitgekeken naar de wedstrijd in Veendam. Het Blokes team komt al langer uit in de 2e klasse, maar een overwinning voor Bedrocks leek op voorhand niet onmogelijk. Het werd dan ook een ware krachtmeting in deze bijna 4 uur durende noordelijke derby.
Reageer!

Amerikaanse honkbalcoach traint Bedrocks.

EMMEN - De Emmer Honk en Softbal vereniging Bedrocks uit Emmen ontvangt deze week een coach van de Amerikaanse prof honkbal organisatie Major League Baseball (MLB). Don George zal deze week met het technisch kader en de leden werken aan verhogen van de kennis honkbalsport. Don is ??n van de drie Envoy Coaches die in 8 weken tijd bij verschillende clubs in Nederland af aan de slag gaan.
Reageer!

Bedrocks jeugdhonkbal.

EMMEN - Donderdag speelden de pupillen 1 van Bedrocks op de Meerdijk tegen het sterke Eagles uit Deventer. Ondanks het frisse weer, kwam het publiek al snel op temperatuur de het attractieve spel van de beide teams. De Emmer jeugd groeit niet alleen in aantal, maar het spelinzicht en de slagkracht nemen ook zienderogen toe. Door deze kwaliteiten in combinatie met het spelplezier van de jeugd, was de wedstrijd het aanzien meer dan waard.
Reageer!

Weer winst voor dames Bedrocks

EMMEN - Afgelopen zondag speelden de Emmer softbalsters op de Meerdijk hun 4e competitiewedstrijd tegen het Groninger Caribe. Een jaar lang konden de Bedrocks wegens te kort aan personeel geen competitie spelen. Dankzij het doorzettingsvermogen van een vaste kern die wel het hele seizoen bleef trainen en terugkomst van 2 leden die elders hadden gespeeld wordt er in Emmen weer gesoftbald. Door met clinics, publicaties en demonstraties flink aan de weg te timmeren groeit de Emmer soft en honkbalclub nog steeds en zo heeft het damesteam onlangs het 14e lid kunnen inschrijven. Een gezellige maar ook prestatie gerichte groep die de competitie goed is begonnen.
Reageer!

Bedrocks verliezen weer

EMMEN - Het eerste honkbalteam, dat eindelijk weer compleet was, ontving zondag op de Meerdijk, Quick uit de keistad Amersfoort. De keientrekkers wisten onlangs van HCAW te winnen, wat Bedrocks niet gelukt was. Een te verwachten lastig partij dus en dat bleek helaas al snel de waarheid.Direct de eerste inning keek Bedrocks reeds tegen een 0-3 achterstand aan. Dat de Emmenaren in de gelijkmakende inning van de 3e inning 3 punten wisten te maken deed er al niet meer toe, Quick hakte er in met negen punten, stand 3-12.
Reageer!

Emmer softbalsters winnen

EMMEN - De Bedrocks softbalsters traden zondag in Assen aan tegen hekkensluiter The Pioneers. Naar verwachting zou het een simpele overwinning voor Bedrocks moeten worden, maar dat liep wel even wat stroever dan verwacht. De Bedrocks dames hadden het met name lastig met zich zelf.Vooral in de verdediging liepen de veldfouten de Bedrockster voor de voeten, waardoor de Asser dames tot scoren kwamen.
Reageer!

Zwaar verlies Bedrocks.

De derde wedstrijd in de tweede klasse voor het eerste honkbalteam van het Emmer Bedrocks is uitgelopen op den zwaar verlies. Emmer coach Ralph Seijkens zat met de handen in het haar, maar liefst 5 spelers van het eerste team moesten afzeggen vanwege vakantie, studie, werk en twee mannen zijn herstellende van een schouder uit de kom. Diverse reserves werden opgetrommeld om het team kompleet te maken en naar Drachten af te reizen. Het eerste team van Drachten Diamonds soleert in tegenstelling tot Bedrocks al jaren in de tweede klasse en onder deze omstandigheden kon de wedstrijd dan ook worden gezien als een zware opgave, maar ook als een uidaging. In de eerste inning wist alleen D. Dijkstra aan Emmer kant een honkslag te maken en te scoren, tegenover ook een punt aan Drachtster kant.
Reageer!

Nederlaag Bedrocks1

EMMEN - Zondag speelde het eerste honkbalteam van Bedrocks zijn eerste thuiswedstrijd in de tweede klasse. Met de eerste uitwedstrijd in Apeldoorn waarin de Emmer honkballers de winst mee naar huis namen nog vers in het geheugen, begonnen de Emmer mannen vol goede moed aan de match tegen HCAW. Het 3e team van Honkbal Club Allen Weerbaar uit Bussum draait al een paar jaar mee in de 2e klasse en bleek een geduchte tegenstander voor promovendus Bedrocks. In de 1e inning wist HCAW 1 keer te scoren, werden 3 Bedrocks slagmensen door middel van een strike out naar de dug-outs verwezen, stand 0-1.
Reageer!

Goede start 1e team Bedrocks

APELDOORN - Het naar de 2e klasse gepromoveerde 1e honkbalteam van Bedrocks beleefde in Apeldoorn, tegen Robur een goede start met pijnlijke kantjes. De eerste slagman van Bedrocks, Franklin Rodriguez Gonzalez, moest na een fraaie honkslag, bij een steelpoging op het tweede honk, het ijskoude strijdtoneel verruilen voor een verblijf in het ziekenhuis. De ?steel? lukte , maar daarbij raakte Rodriguez zijn schouder uit de kom, waarna reserve speler en coach Ralph Seijkens direct ook zelf aan de slag moest.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda