Honkbal / Softbal

Heren 2 wint ruim van WHSC 2

EMMEN - Zondagmorgen speelden op de Meerdijk in Emmen in de 4e klasse noord David tegen Goliath, of te wel Bedrocks 2 (hekkensluiter) tegen WHSC 2(koploper) uit Winschoten. Goliath had zich echter een te grote broek aangemeten door de inzet van maar liefst 3 spelers van het eerste team. De ongerechtigde spelers moesten het strijdperk verlaten en Bedrocks wist munt uit de situatie te slaan en verslond de Winschoters met 14-5.
Reageer!

Mooie overwinningen heren Bedrocks.

EMMEN - Het eerste team van Bedrocks speelde zondag op de Meerdijk tegen Blue Devils uit Meppel. Op voorhand geen boeiende wedstrijd gezien de stand in de competitie, Bedrocks 2e en de Meppelers voorlaatste. Toch leverde het ook voor het publiek een interessante wedstrijd op.
Reageer!

Ruime winst Dames Bedrocks op Caribe

EMMEN - De Bedrocks dames speelden in Groningen tegen Caribe en wisten ruim met 10-3. Bedrocks begon de eerste inning overtuigend aan slag, midvelder Harriet Mol(foto onder) sloeg het eerste punt binnen door een prachtige honkslag langs het eerste honk. Pitcher Shirley van Gelden sloeg vervolgens een line-drive honkslag langs het derde honk waardoor het 2e punt binnen kwam. >>
Reageer!

Gevoelig verlies Bedrocks

EMMEN - Op de Meerdijk ontving het eerste honkbalteam van Bedrocks zaterdag koploper Northern Stars uit Leeuwarden. Met Bedrocks in 2e positie beloofde het op papier een spannende strijd te worden en dat bleek ook het geval. Beide teams speelden geconcentreerd onder leiding van de broers Kevin en Robbin Vording, respectievelijk plaat en veldscheidsrechter.
Reageer!

Bedrocks doen goede zaken.

GRONINGEN - De Emmer honkballers speelden zondag in Groningen tegen Caribe, nummer drie op de ranglijst. Een eerdere confrontatie tussen de nummer twee Bedrocks en de Groningers eindigde in een 13-13 gelijke stand. Bij Bedrocks liep het aanvankelijk voor geen meter en er zat weinig fut in de Emmer mannen. Na 2 inningen op 2-1 achterstand te hebben gestaan wisten de stadjers hun voorsprong in de 3e inning uit te bouwen tot 4-1.
Reageer!

Heren Bedrocks simpel langs WHSC

EMMEN - Zondag ontving het eerste team van Bedrocks de nummer vijf uit de 3e klasse noord, WHSC uit Winschoten. In de eerste inning kreeg Bedrocks 2 punten tegen, maar daarna maakten de Emmer honkballers korte metten met de alle 3 pitchers van de tegenstander.
Reageer!

Bedrocks tevreden over toernooi.

EMMEN - Op Pinksterzaterdag en zondag werd op de Meerdijk door Bedrocks voor het eerst sinds jaren weer een internationaal Soft en Honkbaltoernooi gehouden. In tegenstelling tot de Softbalafdeling was het Honkbaltoernooi goed bezet met diverse teams uit Nederland en Duitsland. Naast het toernooi dat in uitstekende sfeer verliep was er zaterdag avond ook een BBQ en een feestavond. Toernooi winnaar bij het herenhonkbal werden The Blokes uit Veendam, die echter weigerden een finale wedstrijd te spelen. De toernooileiding loste dat op door tot slot een mixed softbalwedstrijd tussen een honkbalteam van Falcons uit Lelystad te laten spelen, gemengd met Softbalspeelsters van Bedrocks tegen een Bedrocks team met softbalsters en honkballers. Daarbij was het meedoen een grotere winst dan het winnen.
Reageer!

Heren Bedrocks gaan nat.

EMMEBN - Zondag ontving het eerste team van Bedrocks de honkballers van Knights1 uit Leek. Gezien de uitslag van de op 17 april gespeelde wedstrijd Knights1-Bedrocks1, 7-14 leek dit een inkoppertje, maar het tegendeel bleek het geval. Misschien was het omdat de hond zat te kijken of was er misschien er een feestje geweest?, het liep stroef bij Bedrocks .
Reageer!

Geslaagd jeugdtoernooi Bedrocks

EMMEN - Op Hemelvaartsdag werd bij Bedrocks Emmen voor het eerst sinds jaren weer een honkbaltoernooi gehouden. Op de Meerdijk kwamen zowel Beeballers als Honkballers in actie. Hoewel het toernooi werd bezet door Bedrocks teams en slechts twee gastteams, was de toernooi commissie tevreden over de start van deze nieuwe traditie en ziet men zeker kans dit de komende jaren uit te bouwen. Onder prachtige weersomstandigheden be?indigden zowel de Beeballertjes als de honkballers het toernooi met een leuke sliding trainging. Op Pinkster zaterdag en zondag zal een internationaal Honk en Softbaltoernooi worden gehouden op de Meerdijk.
Reageer!

Nieuwe honkballen voor Aspiranten 1 Bedrocks.

EMMEN - Zaterdag speelde het eerste aspirantenteam van Bedrocks hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op de Meerdijk. De honkballers uitkomende in de 3e klasse Oost waren na 6 wedstrijden koploper en de 7e wedstrijd bracht daar geen verandering in. De Uitsmijters uit Almelo kregen nauwelijks vat op Bedrocks pitcher Marijn Mast , terwijl Bedrocks ook aan slag geen enkel probleem hadden met de gasten uit Almelo. Met de 21-3 eindstand installeerden de Bedrocks zich nog steviger aan kop.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda