Honkbal / Softbal

Geslaagd jeugdtoernooi Bedrocks

EMMEN - Op Hemelvaartsdag werd bij Bedrocks Emmen voor het eerst sinds jaren weer een honkbaltoernooi gehouden. Op de Meerdijk kwamen zowel Beeballers als Honkballers in actie. Hoewel het toernooi werd bezet door Bedrocks teams en slechts twee gastteams, was de toernooi commissie tevreden over de start van deze nieuwe traditie en ziet men zeker kans dit de komende jaren uit te bouwen. Onder prachtige weersomstandigheden be?indigden zowel de Beeballertjes als de honkballers het toernooi met een leuke sliding trainging. Op Pinkster zaterdag en zondag zal een internationaal Honk en Softbaltoernooi worden gehouden op de Meerdijk.
Reageer!

Nieuwe honkballen voor Aspiranten 1 Bedrocks.

EMMEN - Zaterdag speelde het eerste aspirantenteam van Bedrocks hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen op de Meerdijk. De honkballers uitkomende in de 3e klasse Oost waren na 6 wedstrijden koploper en de 7e wedstrijd bracht daar geen verandering in. De Uitsmijters uit Almelo kregen nauwelijks vat op Bedrocks pitcher Marijn Mast , terwijl Bedrocks ook aan slag geen enkel probleem hadden met de gasten uit Almelo. Met de 21-3 eindstand installeerden de Bedrocks zich nog steviger aan kop.
Reageer!

Prima weekend herenteams Bedrocks.

EMMEN - Het 2e honkbalteam beet om 11.00 op de Meerdijk de spits af tegen Northern Stars 2 uit Leeuwarden, waarvan de Emmenaren uit hadden verloren. Het Bedrocks team wat grotendeels uit nieuwe en onervaren leden bestaat, beschikte in de as van de verdediging over de ervaren junioren Patrick Busscher als catcher en de heuvel werd door Devi Seijkens bemand. Het resultaat was de eerste overwinning voor Bedrocks 2.
Reageer!

Honkbal competitie ook in Emmen van start.

EMMEN - Bij Bedrocks zijn zondag 29 mei eindelijk de eerste thuiswedstijden van het nieuwe honk en softbalseizoen. Wegens een renovatie van de velden was het niet eerder mogelijk thuiswedstrijden te spelen. Beide herenteams hebben al 7 uitwedstijden gespeeld. Om 11.00 spelen heren 2 tegen Northern Stars uit Leeuwarden uitkomende in de 4e klasse noord, terwijl het eerste team om 14.00 van start gaat tegen de Cubs uit Hardenberg. Het eerste team verstevigde afgelopen zondag in Meppel zijn 2e plaats in de 3e klasse Noord door met 12-23 van Blue Devils 2 te winnen.
Reageer!

Winstgevend weekend voor Bedrocks.

ASSEN - Het eerste herenteam van Bedrocks had in Assen tegen hekkensluiter in de 3e klasse noord weinig moeite met The Pioneers. In zeven inningen werd de eindstand 4-33 bereikt, met in het centrum van de Emmer verdediging werper Alex ten Hoor op de heuvel en Catcher Bart Jan v/d Toom achter de thuisplaat. Opvallend is dat Emmer coach Keith Bortz ondanks de smalle selectie inmiddels toch over een brede groep Pitchers weet te beschikken, maar liefst vijf mannen zijn op de heuvel inzetbaar en dat is eigenlijk een ongekende luxe. Bortz heeft hierin vorig seizoen als Pitcher / Catcher trainer een belangrijke bijdrage geleverd. Bortz, dit seizoen als hoofdcoach, durft deze mannen met een in het honkbal toch wel cruciale rol ook vertrouwen te geven en daar profiteert het gehele team van.
Reageer!

Trainingsdag bij de Bedrocks geslaagd

EMMEN - Op vrijdag 6 mei werd er door de KNBSB in samenwerking met Future Stars Noord een trainingsdag georganiseerd op het veld van Bedrocks Emmen. De honkballertjes in de leeftijd van 8 tm 15 jaar kregen training van de honkbalbond instructeurs Dick Reyneveld, Matthijs Nijhof, Monique Odijk en Peter de Haan. Deze instructeurs verzorgen ook de trainingen van Future Stars, de meest talentvolle honkballers van de noordelijke provincies. In het dag vullende programma werden diverse disciplines van het honkbal beoefend en afsluitend werd onderling een partijtje gespeeld
Reageer!

Bedrocks pakt tweede plaats.

EMMEN - Op de dag van de arbeid speelde het eerste honkbalteam van Bedrocks hun vierde wedstrijd van het seizoen in Winschoten tegen het plaatselijke WHSC. In de eerste inning wist Bedrocks met slechts twee honkslagen drie punten te scoren. In de gelijkmakende slagbeurt mocht de Emmer Pitcher Fernando Acevedo voor het eerst in dit seizoen starten op de werpheuvel. Dat bleek een goede beslissing van Bedrocks coach Keith Bortz, slechts vier WHSC slagmannen kwamen in het slagperk waaruit ze ??n punt scoorden, en Acevedo zijn eerste strike-out gooide. Stand 1-3.
Reageer!

Testwedstrijd Honkbaltalenten Bedrocks

EMMEN - Op 2de paasdag speelden de Future Stars Noord - Rookies hun eerste oefenwedstrijd tegen de Aspiranten van de Bedrocks uit Emmen. Het Future Stars Programma is vanuit de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softbal Bond gestart om honkbal-talenten binnen de regio de kans te geven nog beter in hun sport te worden, zodat ze misschien ooit uit mogen komen voor Oranje. Het regionaal programma Future Stars is de eerste fase in het opleidingstraject van talentherkenning en talentontwikkeling van de KNBSB.
Reageer!

Emmer softbalsters houden Bedrocks eer hoog.

LEEUWARDEN - Op eerste Paasdag speelden de Emmer Bedrocks met twee Herenteams en het damesteam in Leeuwarden. Het was een prachtige dag voor het soft en honkbal en bij de Northern Stars was het een complete ?Bedrocksdag? met drie wedstrijden tegen de Emmer teams. Het tweede herenteam beet om 10.30 de spits af in de Friese hoofdstad met maar liefst 5 nieuwe spelers. De Emmer honkballers die in de 4e klasse spelen verloren slechts met 10-9 en dat kan gezien de omstandigheden een uitstekende prestatie worden genoemd.
Reageer!

Weer winst voor Bedrocks

EMMEN - De Bedrocks softbalsters speelden zondag in Assen hun openingswedstrijd tegen The Pioneers. Het Bedrocks team was niet compleet en kon daardoor niet in de sterkste opstelling spelen. Desondanks bleef met een 14-14 gelijkspel de schade voor de Emmer dames beperkt. De Emmer junioren behaalden in Leek en mooie 20-23 overwinning op Knights.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda