Honkbal / Softbal

Heren en Dames Bedrocks ten onder.

EMMEN - Zondag ontving het 1e team van Bedrocks koploper Caribe uit Groningen. De Emmer honkballers misten maar liefst vier basisspelers, waardoor coach Keith Bortz gebruik moest maken van recreant Vincent Timmer (goed voor een honkslag) en de aspiranten en aanstormende talenten Marijn Mast en Robbin Vording.
Reageer!

Slecht weekend Bedrocks.

EMMEN - Zaterdag speelde het eerste team van Bedrocks tegen Northern Stars uit Leeuwarden, waarbij voor het eerst het onlangs aangekocht scorebord in gebruik werd genomen. Zoals verwacht ontspon zich tussen de nummer 3 (Bedrocks) en nummer 2 (Stars) in de competitie een zeer spannende wedstrijd die in het voordeel van de Friezen werd beslecht.
Reageer!

Winst voor Bedrocks dames.

EMMEN - De Emmer Softbalsters speelden in Assen tegen The Pioneers. Gezien de stand in de competitie een simpele wedstrijd. Koploper Bedrocks verloor het seizoen slechts 1 punt, door gelijk te spelen tegen het zelfde Pioniers, hekkensluiter van de 4e klasse A. Bedrocksters begonnen goed en stonden na de eerste inning met 0-3 voor. De eerste heft van de 2e inning kwamen daar nog 2 punten bij, maar in de gelijkmakende Pioneers slagbeurt kwamen de Asser dames daar overheen door maar liefst 7 punten te maken.
Reageer!

Bedrocks pupillen te sterk voor WSB Apeldoorn

EMMEN - Zaterdag ontving het eerste pupillenteam van Bedrocks WSB uit Apeldoorn voor de laatste wedstrijd voor de zomerstop. Ondanks het feit dat de schoolvakantie al twee weken geleden is begonnen wist coach Irma Seijkens toch een goed team te formeren. Het Emmer team kwam verdedigend moeizaam op gang, maar eenmaal aan slag kon Bedrocks alle zeilen bij te zetten. Met een 11-5 overwinning nestelde het eerste pupillenteam zich stevig op de tweede plaats in de 2e klasse A. De honkbalzomerstop duurt slecht drie weken en het tweede deel van de competitie begint 27 augustus.
Reageer!

Bedrocks walst over Leek heen

LEEK - Het Bedrocks herenteam speelde in Leek tegen Knights en ging van start met Pitcher Pim Springer en Catcher Bart Jan v d Toom. De eerste inningen snelden voorbij door het uitstekende werpen van de Pitchers aan beide kanten waardoor het snel drie op drie af was en er pas in de 2e inning 1 punt werd geschoord door Bedrocks, waarna Knights nog even met 2 punten lang zij leek te komen.
Reageer!

Heren 2 wint ruim van WHSC 2

EMMEN - Zondagmorgen speelden op de Meerdijk in Emmen in de 4e klasse noord David tegen Goliath, of te wel Bedrocks 2 (hekkensluiter) tegen WHSC 2(koploper) uit Winschoten. Goliath had zich echter een te grote broek aangemeten door de inzet van maar liefst 3 spelers van het eerste team. De ongerechtigde spelers moesten het strijdperk verlaten en Bedrocks wist munt uit de situatie te slaan en verslond de Winschoters met 14-5.
Reageer!

Mooie overwinningen heren Bedrocks.

EMMEN - Het eerste team van Bedrocks speelde zondag op de Meerdijk tegen Blue Devils uit Meppel. Op voorhand geen boeiende wedstrijd gezien de stand in de competitie, Bedrocks 2e en de Meppelers voorlaatste. Toch leverde het ook voor het publiek een interessante wedstrijd op.
Reageer!

Ruime winst Dames Bedrocks op Caribe

EMMEN - De Bedrocks dames speelden in Groningen tegen Caribe en wisten ruim met 10-3. Bedrocks begon de eerste inning overtuigend aan slag, midvelder Harriet Mol(foto onder) sloeg het eerste punt binnen door een prachtige honkslag langs het eerste honk. Pitcher Shirley van Gelden sloeg vervolgens een line-drive honkslag langs het derde honk waardoor het 2e punt binnen kwam. >>
Reageer!

Gevoelig verlies Bedrocks

EMMEN - Op de Meerdijk ontving het eerste honkbalteam van Bedrocks zaterdag koploper Northern Stars uit Leeuwarden. Met Bedrocks in 2e positie beloofde het op papier een spannende strijd te worden en dat bleek ook het geval. Beide teams speelden geconcentreerd onder leiding van de broers Kevin en Robbin Vording, respectievelijk plaat en veldscheidsrechter.
Reageer!

Bedrocks doen goede zaken.

GRONINGEN - De Emmer honkballers speelden zondag in Groningen tegen Caribe, nummer drie op de ranglijst. Een eerdere confrontatie tussen de nummer twee Bedrocks en de Groningers eindigde in een 13-13 gelijke stand. Bij Bedrocks liep het aanvankelijk voor geen meter en er zat weinig fut in de Emmer mannen. Na 2 inningen op 2-1 achterstand te hebben gestaan wisten de stadjers hun voorsprong in de 3e inning uit te bouwen tot 4-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda