Honkbal / Softbal

Heren Bedrocks

VEENDAM - Met goede moed togen de Bedrocks honkballers zondag naar het honkbalveld van The Blokes in Veendam. Winst van de Emmenaren zou immers handhaving in de 2e klasse betekenen. De Emmer honkballers gingen goed van start met Pitcher Jop Strick op de heuvel. In de eerste inning scoorden Bedrocks 1 keer. De eerste 3 Blokes slagmannen werden direct met 3 slag aan de kant gezet in de gelijkmakende slagbeurt. Eind 2e inning was het 2-5. Blokes begon echter langzaam in te lopen en eind 4e inning was het 5-7.
Reageer!

Dubbel winst voor Emmer junioren honkballers.

EMMEN - De Junioren van Bedrocks behaalden het afgelopen weekend een dubbele zege. Zaterdag werd er op de Meerdijk tegen de nummer twee Drachten een felle strijd gestreden, welke door de Emmer honkballers met 10-5 werd gewonnen. De uitstekend leidende scheidsrechter Verhoog moest de wedstrijd helaas een aantal keren onderbreken om de kritische noten van een heftig gebarende Drachtster coach aan te horen, wat de man uiteindelijk op een offici?le waarschuwing kwam te staan
Reageer!

Winst voor Bedrocks

EMMEN - Na de nodige vakantie perikelen is het laatste deel van de honkbalcompetitie dit weekend weer volop van start gegaan. Zo ook in Emmen waar zaterdag beide Bedrocks pupillenteams aan op de Meerdijk aan de slag gingen. De aller jongste honkballetjes die op de voorlaatste plaats staan in de 3e klasse, deden dat tegen koploper Caribe uit Groningen. Aanvankelijk kwamen de Bedrocks op achterstand maar in de laatste inning werd alles bijna rechtgezet. Bedrocks, met de gehele wedstrijd Teun Efftink(foto onder) op de heuvel kwam uiteindelijk 2 punten te kort voor de overwinning en eindigden met 8-9. Een groot compliment voor het team en de coaches Mike Ward en Dirk Winkel.
Reageer!

Winst voor dames en heren Bedrocks.

APELDOORN - De Bedrocks heren 1 honkballers moesten zondagmorgen reeds om 10.00 aantreden in Apeldoorn, waar de mannen het moesten opnemen tegen mede degradatie kandidaat Robur 58. De eerste twee confrontaties werden weliswaar door de Emmenaren in winst omgezet, maar toen wel met een volledige heren 1 bezetting. Het Emmer team wordt nog immer geplaagd door vakantie perikelen en deze keer maakte 2e team speler Jos Meijer zijn opwachting om de negenmansformatie te completeren. Er stond flink druk op de ketel, want bij verlies in Apeldoorn zou de kans om te overleven in de 2e klasse A, voor Bedrocks bijna tot het nulpunt gedaald zijn
Reageer!

Winst voor Emmer softbalsters.

EMMEN - De Bedrocks softbalsters speelden zondag in Leeuwarden tegen Northern Stars. De wedstrijd die tot in de laatste inning spannend was, werd met een fraaie 9-11 eindstand besloten. Een overwinning waarmee de Emmer dames thuis konden komen. Zondag a.s. ontvangen de Emmer dames om 11.00 Pioneers uit Assen op de Meerdijk.
Reageer!

Bedrocks start slecht.

EMMEN - Na slechts drie weken zomerstop ging Bedrocks 1 zondag weer van start op de Meerdijk, waar het the Blokes uit Veendam ontving. Beide clubs hebben een plaats diep in de kelder van de 2e klasse A en onder normale omstandigheden zou Bedrocks toch een overwinning op Blokes moeten kunnen behalen. Helaas trok de vakantieperiode een zware wissel op het Bedrocks honkbalteam. Een groot aantal spelers liet wegens vakantie ?verplichtingen? verstek gaan en zo nam Emmer Coach Ralph Seijkens positie op het eerste honk en moest hij een beroep doen op een aantal spelers uit het tweede team.
Reageer!

Hitte op de steppen van Bedrocks

EMMEN - In een verzengende hitte speelde de jeugd van Bedrocks afgelopen zaterdag de laatste wedstrijden voor de zomerstop. De Bedrocks honk en softbalvelden zien er door de hitte en droogte zo langzamerhand uit als een troosteloze steppe, maar ook dit gecombineerd met een temperatuur van rond de 35 ? was voor de Bedrocks honkballers geen reden de knuppels met rust te laten. Het eerste puppillen team, (4e op de ranglijst) wat dit seizoen voor het eerst speelt in de 2e klasse A, ontving de nummer 3 Uitsmijters uit Almelo.
Reageer!

Winst voor Bedrocks puppillen 2.

EMMEN - Zaterdag speelde het tweede honkbal pupillenteam van Bedrocks op de meerdijk tegen The Knights uit Leek. Het tweede team is een vergaarbak van jongste spelers, 7 t/m 12 jaar en nieuwelingen, dat dit seizoen voor het eerst competitie speelt.
Reageer!

Bedrocks 1- Drachten 1, teleurstellend.

EMMEN - Zondag ontving het eerste honkbalteam van Bedrocks Drachten Diamonds. In april wisten de Diamonds in Drachten de Bedrocks af te troeven met 22-7, maar gezien de stand in de 2e klasse A, waarin beide teams onderaan mee doen, leken de krachtsverhoudingen nu dichter bij elkaar te liggen. Vanaf de start van de wedstrijd schitterden de Diamonds zeker niet vanwege hun sportiviteit. Ze blonken in een poging de wedstrijd naar zich toe te trekken, vooral uit in irritant gedrag richting hun opponent.
Reageer!

Zware nederlaag Bedrocks 1

BUSSUM - Zondag vertrok het eerste honkbalteam van Bedrocks opgetogen naar Bussum voor de ontmoeting tegen HCAW-3, de nummer 3 in de 2e klasse. De eerste confrontatie in Emmen eindigde weliswaar in een 6-13 overwinning voor HCAW, maar Bedrocks leek op de goede weg, waarbij in de verdediging aanzienlijk minder fouten werden gemaakt. Helaas zat het in Bussum niet mee. In de eerste inning werden de eerste 3 Bedrocks slagmannen met 3 slag naar de bank verwezen, waarna HCAW aan de gelijkmakende slagbeurt kon beginnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda