Honkbal / Softbal

Succes noordelijk jeugd honkbalteam.

NOVARA(I) - Het Nederlands jeugd honkbalteam speelde dinsdag de eerste wedstrijd tijdens het intercontinentale toernooi in het Italiaanse Novara. Het team samengesteld uit leden van de noordelijke honkbalclubs in de junioren leeftijd van ca 16 t/m 19 jaar speelde tegen het Hongaarse team. Het werd een zinderend spannende , ruim vier uur durende wedstrijd waarin de Nederlanders een 12-4 achterstand wisten om te buigen in 16-15 overwinning. Woensdag om 10.00 uur spelen de jongens tegen Zuid Afrika en donderdagavond om 20.45 tegen Itali?.
Reageer!

Dames Bedrocks ontvangen Pioneers

EMMEN - De dames uit Assen wisten in de eerste inning niet tot scoren te komen, daar waar de Bedrocks dames in de gelijkmakende eerste slagbeurt gelijk al 16 punten binnenhaalden door o.a. prachtige honkslagen van Paula Scholte en Harri?t Mol. Pitcher van Emmen Irma Seijkens werd in de 2e helft van de 2e inning na een aantal keren 4 wijd en geraakt werper waardoor de dames uit Assen een 3-tal puntjes konden scoren, vervangen door Kelly Hartman, die de klus afmaakte voor Emmen; eindstand 18-3, een riante overwinning voor de Bedrocks dames.
Reageer!

Dubbelslag voor Bedrocks

EMMEN - Vrijdagavond werd op de Meerdijk de inhaalwedstrijd gespeeld tussen Bedrocks 1 en Knights uit Leek, de nummer 2 en 3 in de competitie. Geheel onverwacht ontpopte de wedstrijd zich in een ware thriller. In de 1e inning nam Bedrocks mede door honkslagen van Dennis Wang, Alex ten Hoor en Roeland v d Toom een 3-0 voorsprong. In de 2e inning maakten de Leeksters 8 runs, maar Bedrocks maakten er mede door een 3-honkslag van Jop Strick 5. De stand 8-8 bleef gehandhaafd tot het begin van de 5e inning. The Knights namen een 8-12 voorsprong en wisten ook in de 6e inning de Bedrocks aanval te pareren.
Reageer!

Ruime winst voor heren Bedrocks

EMMEN - Het eerste honkbalteam had zondag op de Meerdijk weinig problemen met tegenstander Pioneers uit Assen . In de 7e inning werd het 17-6, waarmee het Ballgame was, zodat de laatste 2 inningen niet werden gespeeld. Van de 18 honkslagen werd er een 2-honkslag gemaakt door junior invaller Robbin Vording. Eerste honkman Dennis Wang produceerde 2 x een 2-honkslag en rechtsvelder Alex ten Hoor wist een prachtige 3-honkslag te maken. Bedrocks dat momenteel op de 2e plaats in de 3e klasse A staat ontvangt vrijdagavond om 19.00 uur nummer 3, Knights uit Leek voor een inhaalwedstrijd.
Reageer!

Eerste thuiswedstrijden aspiranten meisjes softbalteam

EMMEN - De eerste thuiswedstrijden van het aspiranten meisjes softbalteam was tegen UVV uit Utrecht. Startende pitcher was Naomi Sanders, die zich goed weerde voor haar eerste optreden als werpster bij de Bedrocks. Echter in de aanval bleven de Emmer meisjes wat achter en kon er maar 1 punt gescoord worden door een honkslag en gestolen honken van Sandi Seijkens. Eindstand 1-11 voor het team uit Utrecht. In de 2e wedstrijd kwamen de Bedrocksters helemaal niet tot scoren, maar hielden de score beperkt door snel en gedreven de ballen te verwerken. Pitcher Hester Beekman had de meisjes van UVV redelijk onder controle waardoor de stand 0-7 bleef.
Reageer!

Bedrocks op dreef.

EMMEN - De Emmer honkballers hadden zondag op de Meerdijk een ontmoeting tegen het Winschoter WHSC. Aanvankelijk kwamen de punten bij Bedrocks wat moeizaam binnen, maar gestaag kwamen de honklopers over de thuisplaat. Bij de gelijkmakende slagbeurt in 8e inning stond het 7-3 voor Bedrocks. De Emmer slagmannen zetten nog een tandje bij, maakten nog zes runs, zodat het bij de stand 13-3 ballgame was. Beste slagman aan Bedrocks kant was midvelder Roeland v/d Toom met 4 honkslagen ui 5 slagbeurten, waaronder een 3 honkslag. Rechtsvelder Emiel Eding wist twee keer een 3-honkslag te slaan.
Reageer!

Bedrocks trots op tafeltenniskampioen

EMMEN - De afgelopen week werd Batboy Gertjan Stolte van het eerste team van Bedrocks tafeltenniskampioen bij de Special Olympics 2012 in Den Bosch. Gertjan, die speelt bij de tafeltennis club Emmen TTC, wist alle wedstrijden te winnen, een prestatie waar ook Bedrocks trots op is.
Reageer!

Klinkende overwinning Bedrocks Dames

EMMEN - De Softbalsters van Bedrocks speelden zondag in Leeuwarden tegen Northern Stars. De Emmer Dames begonnen sterk aan hun eerste slagbeurt met o.a. honkslagen van Tecla Rengers, Kelly Hartman en Irma Seijkens.
Reageer!

Pinkstertoernooi Bedrocks

EMMEN - Op de Meerdijk werd zaterdag en zondag het Misker Bedrocks pinkstertoernooi gehouden. De opening van dit soft en honkbaltoernooi werd vooraf gegaan door een minuut stilte i.v.m. het overlijden van Bedrocks clubicoon Hans Eilering in de voorafgaande week. Vervolgens werden alle aanwezige Bedrocks leden door voorzitter Wim Boonstra genodigd naar het pad tussen het Honkbal en Softbalveld wat vanaf nu het HansEpad wordt genoemd.
Reageer!

Heren Bedrocks winnen, dames verliezen

WINSCHOTEN - De Bedrocks mannen speelden zondag in Winschoten tegen WHSC. Aangezien Bedrocks Coach Keith Bortz niet over het volledige team kon beschikken maakten Heren 2-speler Bas Vogel en Junior Devi Seijkens hun opwachting bij het eerste team. Beiden deden voortreffelijk werk en lieten ook een honkslag noteren. Na een wat moeizame start wisten de Emmer mannen een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-14 overwinning.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda