Honkbal / Softbal

Bedrocks trots op tafeltenniskampioen

EMMEN - De afgelopen week werd Batboy Gertjan Stolte van het eerste team van Bedrocks tafeltenniskampioen bij de Special Olympics 2012 in Den Bosch. Gertjan, die speelt bij de tafeltennis club Emmen TTC, wist alle wedstrijden te winnen, een prestatie waar ook Bedrocks trots op is.
Reageer!

Klinkende overwinning Bedrocks Dames

EMMEN - De Softbalsters van Bedrocks speelden zondag in Leeuwarden tegen Northern Stars. De Emmer Dames begonnen sterk aan hun eerste slagbeurt met o.a. honkslagen van Tecla Rengers, Kelly Hartman en Irma Seijkens.
Reageer!

Pinkstertoernooi Bedrocks

EMMEN - Op de Meerdijk werd zaterdag en zondag het Misker Bedrocks pinkstertoernooi gehouden. De opening van dit soft en honkbaltoernooi werd vooraf gegaan door een minuut stilte i.v.m. het overlijden van Bedrocks clubicoon Hans Eilering in de voorafgaande week. Vervolgens werden alle aanwezige Bedrocks leden door voorzitter Wim Boonstra genodigd naar het pad tussen het Honkbal en Softbalveld wat vanaf nu het HansEpad wordt genoemd.
Reageer!

Heren Bedrocks winnen, dames verliezen

WINSCHOTEN - De Bedrocks mannen speelden zondag in Winschoten tegen WHSC. Aangezien Bedrocks Coach Keith Bortz niet over het volledige team kon beschikken maakten Heren 2-speler Bas Vogel en Junior Devi Seijkens hun opwachting bij het eerste team. Beiden deden voortreffelijk werk en lieten ook een honkslag noteren. Na een wat moeizame start wisten de Emmer mannen een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-14 overwinning.
Reageer!

Top handbal in Harwig Arena Emmen Angelslo

EMMEN - Op zondag 6 mei aanstaande zal de handballiefhebber weer goed aan zijn trekken komen in de Harwich Arena in Emmen Angelelso. Zowel de dames als de heren van E&O spelen een thuiswedstrijd in de de play-offs. De dames ontvangen Quintus en de heren spelen de derby ytegen Hurry Up met als inzet een plaats bij de laatste vier van de play-offs de recht geeft op deelname aan de BeNeLux competitie.
Reageer!

Verlies Bedrocks

EMMEN - Alle Bedrocks teams die het afgelopen weekend voor de competitie in actie kwamen leden verlies. Zaterdag verloren de aspiranten softbalsters in Soest met 16-1 van Knickerbockers. Op de Meerdijk moest het eerste aspiranten honkbalteam zijn meerdere erkennen in Tex Town Tigers uit Enschede die met 2-18 wonnen.
Reageer!

Teams Bedrocks winnen.

EMMEN - Afgelopen zaterdag speelden de junioren hun tweede wedstrijd van het seizoen tegen de Knights uit Leek. De Knights, altijd een lastige tegenstander voor de Bedrocks, hadden deze keer geen verweer tegen het slaggeweld van Emmer junioren. Alle slagmensen sloegen ??n of meerdere honkslagen met als hoogtepunt een "inside-the-park home run" van Barney van den Berg.
Reageer!

Bedrocks goed van start.

EMMEN - Zaterdag ging de op de Meerdijk het honk en softbalseizoen 2012 met een optreden van Drumline Group Madman Walking uit Assen swingend van start. Het eerste aspirantenteam dat voor het eerst in de 2e klasse speelt, toonde zich ge?nspireerd door dit ritme liet een klinkende 8-6 overwinning op het Hilversummer Hurricanes noteren. De Bedrocks junioren hadden weinig moeite met Northern Stars uit Leeuwarden en wonnen met 8-3.
Reageer!

Bedrocks, swingende competitiestart met goed slagwerk.

EMMEN - Zaterdag 14 april aanstaande gaat het honk en softbal seizoen van start bij Bedrocks Emmen. Om 10.00 uur begint het 2e aspirantenteam op de Meerdijk tegen Knights uit Leek. Na afloop hiervan om ca. 11.30 uur is er een optreden van de Drumline Group MadMen Walking uit Assen. www.madmenwalking.nl Tijdens het optreden van de swingende power van drums is het mogelijk een donatie te doen ten bate van hun instrumenten. Om 12.30 ontvangen aspiranten 1 het Hilversummer Hurricanes, waarna om 15.00 de Emmer junioren Northern Stars uit Leeuwarden ontvangen.
Reageer!

Jeugd Bedrocks doet het goed

HENGELO - Tijdens een jeugdhonkbaltoernooi bij Giants in Hengelo (O) wisten de Bedrocks pupillen zaterdag de eerste prijs in de wacht te slepen. Zondag deden de Emmer Aspiranten dat in Hengelo nog eens dunnetjes over en brachten de tweede prijs mee naar huis. Het Bedrocks meisjes Softbal team wonnen hun allereerste twee (oefen)wedstrijden van Run in Oldenzaal. De Emmer dames die een toernooi speelden in Drachten wonnen twee wedstrijden waarna het toernooi wegens de koude werd gestaakt. De Emmer mannen wonnen zondagmorgen hun eerste oefenwedstrijd op een uiterst kille Meerdijk soepel met 14-0 van WHSC uit Windschoten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda