Tafeltennis / Tennis

The Classics op Artiesten Gala Emmer Compascuum

EMMER COMASCUUM - Het Artiesten Gala in Emmer Compascuum is ook dit jaar weer een ware feestweek van 24 t/m 27 mei 2017. Op het programma staat een darttoernooi voor de jeugd en senioren, een kindermiddag. een Compas Rocknight en aan piraten gala met o.a The Classic, Jannes, Dana Winner en Henk Wijngaard.
Reageer!

Nationale jeugdmeerkampen

PANNINGEN - Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen plaatsen zich wederom voor de finale in Panningen
Reageer!

Grootjans en Hoogeveen naar Nationale jeugdmeerkampen

EMMEN - Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen plaatsen zich wederom voor de finale in Panningen Ieder jaar worden er 3 voorronden gespeeld in de nationale jeugdmeerkampen, begin van seizoen wordt er een afdelingsronde gespeeld , wanneer je die doorkomt speel je de kwartfinale in Almere om je vervolgens te plaatsen voor de halve finale in Assen.
Reageer!

Fleur Hoogeveen winy zilver tijdens A ranglijst toernooi in Den Haag

EMMEN - Fleur Hoogeveen van tafeltennisclub ttc.Emmen won afgelopen zondag zilver bij de pupillen meisjes bij het A ranglijst toernooi in Den Haag . Ze verloor de finale van Anna Peters maar leverde met de 2e plek een topprestatie . Pim van Schaik was bij de jongens junioren goed voor de 10e plaats en Janine Grootjans behaalde bij meisjes kadetten een 9e plaats ,
Reageer!

Hendrikus Velzing keert terug bij Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Hendrikus Velzing keert terug bij tafeltennisvereniging Itass DTK’70. Velzing keert niet terug in het bestuur, maar gaat zich weer bezig houden met de topsport binnen de club.
Reageer!

Hendrikus Velzing keert terug bij Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Hendrikus Velzing keert terug bij tafeltennisvereniging Itass DTK’70. Velzing keert niet terug in het bestuur, maar gaat zich weer bezig houden met de topsport binnen de club. De 59 jarige Hendrikus Velzing zal leiding gaan geven aan de topsportcommissie van Itass DTK’70.
Reageer!

Itass DTK’70 ontvangt Scylla

KLAZIENAVEEN – Itass DTK’70 speelt aanstaande zondag thuis tegen Scylla uit Leiden. Het tafeltennisteam uit Klazienaveen speelt een belangrijke thuiswedstrijd in de strijd om de eerste plaats in de eredivisie. Itass DTK’70 verdedigt twee punten voorsprong op regerend landskampioen Taverzo Enjoy&Deploy. Tegenstander Scylla staat zesde in de competitie en moet een goede uitslag neerzetten om nog aanspraak te maken op een plaats bij de eerste vier. De eerste vier teams in de reguliere competitie gaan daarna strijden in de playoffs om het kampioenschap. Een goede uitslag is voor beide teams van belang met het oog op de playoffs.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda