Tafeltennis / Tennis

Dames Emmen doen goede zaken

EMMEN - In de strijd om één van de twee promotieplaatsen in de tweede divisie A van de landelijke damescompetitie heeft koploper Emmen goede zaken gedaan. In een wedstrijd die vier uur duurde werd VTV 2, de nummer 3 op de ranglijst, met een onverwacht grote nederlaag (8-2) aan de broek naar Nieuwegein terug gestuurd.
Reageer!

Itass DTK’70 boekte degelijke uitzege

KLAZIENAVEEN - Aanstaande zondag speelt het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 thuis tegen Smash’70. Op dit moment staat het team uit Klazienaveen met een wedstrijd minder gespeeld tweede op de ranglijst in de eredivisie. Indien aanstaande zondag thuis wordt gewonnen van Smash’70 dan veroveren de tafeltennisheren de koppositie in de eredivisie.
Reageer!

Bjorn Bernsen 2e op WK kickboksen

Zwartemeer - De 15 jarige Bjorn Bernsen uit Zwartemeer is zaterdag 21 oktober 2de geworden op het WK Kickboksen in Hagen Dld. Bjorn plaatse zich voor dit kampioenschap in mei door Duits kampioen te worden. Een bijna onmogelijke missie vanwege de zware klasse. Bjorn is 15 jaar en daarmee knokt hij op internationaal niveau 14-15 jaar, maar op dit WK moest hij vechten in de klasse tot 18 jaar.
Reageer!

Opnieuw maximale winst voor dames Emmen

EMMEN - Ook in de tweede ronde van de landelijke competitie hebben de dames van Emmen hun wedstrijd met 10-0 gewonnen. Het ging niet allemaal van een leien dakje en in twee wedstrijden was vrouwe Fortuna duidelijk op de hand van de Emmenaren.
Reageer!

Vliegende start dames 1 TTC Emmen

EMMEN - Afgelopen zaterdag startte de landelijke tafeltenniscompetitie weer en voor de dames van Emmen 1 wachtte meteen al een, op papier, lastige tegenstander. Hutaf uit Huissen bleek echter tot grote verrassing haar kopvrouw Hilde Vermeulen te hebben thuisgelaten.
Reageer!

Dames TTV Emmen starten tegen Hutaf

EMMEN - Eindelijk gaat komend weekend de landelijke tafeltenniscompetitie weer van start. Vol verwachtingen zullen de meeste teams weer aan de nieuw(najaars-) competitie beginnen. Zo ook het gewijzigde damesteam van Emmen 1 dat uit zal komen in de 2e divisie.
Reageer!

Vostes in plaats van Toriola naar Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Niet Segun Toriola versterkt Itass DTK’70, maar Yannick Vostes. Enige tijd geleden heeft de tafeltennisclub uit Klazienaveen de komst van Segun Toriola bekend gemaakt, maar nu blijkt dat Toriola niet naar Klazienaveen komt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda