Tafeltennis / Tennis

Grootjans en Hoogeveen naar Nationale jeugdmeerkampen

EMMEN - Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen plaatsen zich wederom voor de finale in Panningen Ieder jaar worden er 3 voorronden gespeeld in de nationale jeugdmeerkampen, begin van seizoen wordt er een afdelingsronde gespeeld , wanneer je die doorkomt speel je de kwartfinale in Almere om je vervolgens te plaatsen voor de halve finale in Assen.
Reageer!

Fleur Hoogeveen winy zilver tijdens A ranglijst toernooi in Den Haag

EMMEN - Fleur Hoogeveen van tafeltennisclub ttc.Emmen won afgelopen zondag zilver bij de pupillen meisjes bij het A ranglijst toernooi in Den Haag . Ze verloor de finale van Anna Peters maar leverde met de 2e plek een topprestatie . Pim van Schaik was bij de jongens junioren goed voor de 10e plaats en Janine Grootjans behaalde bij meisjes kadetten een 9e plaats ,
Reageer!

Hendrikus Velzing keert terug bij Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Hendrikus Velzing keert terug bij tafeltennisvereniging Itass DTK’70. Velzing keert niet terug in het bestuur, maar gaat zich weer bezig houden met de topsport binnen de club.
Reageer!

Hendrikus Velzing keert terug bij Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Hendrikus Velzing keert terug bij tafeltennisvereniging Itass DTK’70. Velzing keert niet terug in het bestuur, maar gaat zich weer bezig houden met de topsport binnen de club. De 59 jarige Hendrikus Velzing zal leiding gaan geven aan de topsportcommissie van Itass DTK’70.
Reageer!

Itass DTK’70 ontvangt Scylla

KLAZIENAVEEN – Itass DTK’70 speelt aanstaande zondag thuis tegen Scylla uit Leiden. Het tafeltennisteam uit Klazienaveen speelt een belangrijke thuiswedstrijd in de strijd om de eerste plaats in de eredivisie. Itass DTK’70 verdedigt twee punten voorsprong op regerend landskampioen Taverzo Enjoy&Deploy. Tegenstander Scylla staat zesde in de competitie en moet een goede uitslag neerzetten om nog aanspraak te maken op een plaats bij de eerste vier. De eerste vier teams in de reguliere competitie gaan daarna strijden in de playoffs om het kampioenschap. Een goede uitslag is voor beide teams van belang met het oog op de playoffs.
Reageer!

Itass DTK’70 stelt teleur tegen Scylla

KLAZIENAVEEN – Itass DTK’70 heeft geen goede zaken gedaan in de strijd om de eerste plaats in de eredivisie. Zondagmiddag werd in sporthal De Zon met 3-3 gelijk gespeeld tegen Scylla. Concurrent Taverzo won zaterdag met 4-2 en is Itass DTK’70 tot op één punt genaderd.
Reageer!

Itass DTK’70 wint noordelijke derby

MIDDELSTUM - De tafeltennisderby van het Noorden is zaterdagavond gewonnen door Itass DTK 70. In Middelstum werd het 4-2 voor het team uit Klazienaveen. Voor Itass DTK 70 speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee. Aan de zijde van Klimaatgroep Stars speelden Jan Tammenga, Arnoud Meijer en Collin Rengers.
Reageer!

DAMES EMMEN 2 PAKKEN HUN TWEEDE OVERWINNING

EMMEN - Door vakantie en blessures werd Lianda Bakker afgelopen zaterdag in Middelstum ingezet om samen met de jeugdtalenten Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen tegen het 2e damesteam van Dedemsvaart aan te treden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda