Turnen

Turners E&O succesvol tijdens Nationale Team Cup

APLHEN AAN DE RIJN - Afgelopen zaterdag en zondag 20 en 21 november is de NTC (Nationale Team Cup) in Alphen aan de Rijn gehouden. E&O deed mee met 3 teams aan dit toernooi. In de talentdivisie (eredivisie voor jeugdigen) nam zaterdag het team van de E&O turners de titel mee naar huis zoals van tevoren verwacht. De turners Donavon van Groningen, Niek Hulst, Remco de Boer en Maarten Binnenmars turnden naar behoren. Met dit 4-tal heeft de E&O turnselectie 3 talenten bij zich die lid zijn van de nationale talentselectie van de KNGU.
Reageer!

Turnteam E&O wint in Belgie

MELSELE(B) - Afgelopen donderdag is het jeugdteam van E&O tijdens een internationaal toernooi in Belgi?, de Wase Gymcup, op een verrassende 4e plaats ge?indigd met een puntentotaal van 183,950. De turners van E&O versloegen hiermee oa. het team van O&O Zwijndrecht, een bekende topsportclub in Nederland. Het Nederlands team eindigde vlak met 185,6 punten vlak voor de E&O-ers. De belgen werden winnaar in van dit toernooi.
Reageer!

Brons voor Dominique Katoen en Carlijn Bekkink

AALSMEER - Zaterdag 12 juni (gisteren)werden de NK trampoline springen in Aalsmeer gehouden. Bij de categorie junior meisjes A ging Carlijn Blekkink door naar de finale. Carlijn Blekkink(14)scoorde hier de 2de plaats voor de individuele wedstrijd. De 14-jarige Dominique Katoen(gesponsord door good fella's) werd 13de. Dominique en Carlijn behaalden als synchroon paar een keurige 3de plaats.
Reageer!

Goud, zilver en brons voor Jitse van der Valk

EMMEN - De turners van E&O hebben een superscore gehaald het NK door eigen club georganiseerd afgelopen weekend in de Ben Kwijt hal in Emmen Angelslo. 9 medailles voor de eigen turners en eentje van een club uit Hardenberg die twee keer extra uren heeft meegtraind met de wedstrijdgroep van de E&O.
Reageer!

Zomeractie bij tennisclub Rackem.

EMMNE - Er zijn zoveel redenen om te gaan tennissen. De een vindt het leuk om eens weer tussen de mensen te komen en de ander is op zoek naar een nieuwe sport. De tennissport is al een zeer oude sport die meer dan 125 jaar geleden in Engeland is ontstaan. Maar ook vandaag nog zijn er velen die deze sport beoefenen. Ook in Klazienaveen kan deze sport beoefend worden en wel op het tenniscomplex van tennisclub Rackem aan de Planeet 2 in Klazienaveen. Het complex bevindt zich achter de oude sporthal ?de Zon? en beschikt over 4 banen waarvan 2 zogenaamde smashcourt banen zijn.
Reageer!

Open Training door E&O Emmen

EMMEN - Wegens succes van de vorige open training, organiseert gymnastiek vereniging E&O Emmen een 2e Open Training en wel op woensdagmiddag 26 mei van 14.00 uur tot 16.30 uur. De open training is bedoeld om jongens uit het district noord, met elkaar te laten turnen. Waarom word het georganiseerd? In het algemeen word er voor het Heren Turnen niet veel georganiseerd qua kampen en leuke dagen. De jongens leren elkaar dus ook niet zo goed kennen,en hebben geen idee wat andere gymverenigingen doen. Doormiddel van een open training, leren de jongens elkaar kennen, en hebben ze een leuke turnmiddag met elkaar.
Reageer!

Open Training door E&O Emmen

Open Training door E&O Emmen Wegens succes van de vorige open training, organiseert gymnastiek vereniging E&O Emmen een 2e Open Training en wel op woensdagmiddag 26 mei van 14.00 uur tot 16.30 uur. De open training is bedoeld om jongens uit het district noord, met elkaar te laten turnen. Waarom word het georganiseerd? In het algemeen word er voor het Heren Turnen niet veel georganiseerd qua kampen en leuke dagen. De jongens leren elkaar dus ook niet zo goed kennen,en hebben geen idee wat andere gymverenigingen doen. Doormiddel van een open training, leren de jongens elkaar kennen, en hebben ze een leuke turnmiddag met elkaar. De open training word georganiseerd in de turnzaal in Klazienaveen, een mooie accommodatie met een echte wedstrijdvloer en een valkuil. Wil jij turnen met een Nederlands Kampioen?Vind jij het leuk om te turnen in een mooie Turnhal? En ben jij tussen de 6 en 10 jaar?? Dan kan jij meedoen!! Opgeven kun je doen met je vereniging, door een mail te sturen naar het volgende email adres, gerlinde_1990@hotmail.com. Opgeven kan nog tot 20 mei! Na reactie is je aanmelding definitief. Wij hopen jullie te zien op woensdag 26 mei 2010!
Reageer!

Turnpunt Drenthe met 11 turnsters naar Nederlandse kampioenschap

EMMER COMPASCUUM - Turnvereniging Turnpunt Drenthe viert aan het einde van dit turnseizoen haar 1 jarig bestaan. Nu al hebben de turnsters van zich doen spreken. Elf turnsters van de nieuwe formatie hebben een startbewijs behaald voor het NK turnen, een prachtige prestatie. Afgelopen weekend turnde Claudia Barkhof uit Borger haar 1ste NK in het verre Terneuzen. Door goed te turnen is ze tot een mooie 34ste plaats gekomen.
Reageer!

5e plaats voor Carlijn Blekkink op de Jeugd Europese Kampioenschappen

WEERDINGE/VARNA ? De 14 jarige Carlijn Blekkink heeft deelgenomen aan de Jeugd Europese Kampioenschappen Trampolinespringen die van 21 t/m 24 april 2010 in Varna, Bulgarije werden gehouden. In de individuele wedstrijd eindigde Carlijn teleurstellend op de 37e plaats van 60 deelnemers. In de synchroonwedstrijd nam ze revanche door samen met haar partner Denise Liefting op de 5e plaats te eindigen.
Reageer!

Turners E&O dwingen NK tickets af op halve finale

VOLENDAM? Afgelopen weekend behaalden 6 turners van E&O een ticket voor het NK wat op 5 en 6 juni in Sporthal Angelslo in Emmen wordt gehouden. 3 turners wisten zich te plaatsen voor de meerkamp en 3 turners voor verschillende toestelfinales. Jitse van der Valk eindigde weer op een mooie 3 plaats met maar 0,25 punt verschil met nummer 1. Hiermee laat Jitse zien een heuse titelkandidaat te zijn voor het NK in Emmen. In Volendam werd gestreden om plaatsbewijzen voor het NK. Van de 9 turners die nu in actie kwamen hebben zich er 6 geplaatst voor het NK in Emmen. Er zijn nog 3 turners die op 29 of 30 mei zich kunnen plaatsen voor het NK.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda