SPORT

CEC wint dankzij hattrick van Maurice Kampman

EMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 5e klasse F wist CEC op sportpark De Runde CEC de wedstrijd tegen middenmoter Meeden met 3-1 nederlaag te winnen. CEC, de nummer twee op de ranglijst, begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg in de wedstrijd op 1-0 via Maurice Kampman. 1-1.
Reageer!

Bargeres pakt 12e overwinning op rij

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F staat er dit seizoen geen maat op Bargeres. De ploeg van trainer Geert Aalderink wist zaterdagmiddag ook na de 12e wedstrijd nog zonder puntverlies te blijven. Met 6-1 werd BATO weer naar Winschoten teruggestuurd.
Reageer!

FC Emmen heeft het lek boven: 2-0 zege op koploper Willem II

EMMEN- FC Emmen heeft de zege op Cambuur van vorige week een uitstekend vervolg gegeven. De Drentse club versloeg op eigen veld koploper Willem II en net als zeven dagen geleden werd het 2-0. Vicente Besuijen en Bradly van Hoeven zorgden met hun eerste treffer in het rood en wit voor de goals.Door de zege klimt FC Emmen naar de gedeelde 9e plaats in de Keuken Kampioen Divisie en belangrijker: het lek lijkt nu echt boven.
Reageer!

Het bridgen in de 2e divisie viertallen is voor dit seizoen weer afgerond.

EMMEN - Tijdens drie zaterdagen en drie zondagen werd er vier keer gespeeld in Groningen, een keer in Leeuwarden en een keer in Emmen. Elke dag werden er van 10.30 tot 17.15 uur 48 spellen gespeeld. Leeuwarden 1 werd terecht de kampioen met een enorme voorsprong op de nr 2 de Zeerob 3 uit Groningen. Je kunt je voorstellen dat de concentratie op het eind van de dag best wel op de proef is gesteld!
Reageer!

Schoonebeek doet zichzelf te kort tegen Sleen

NIEUW SHOONEBEEK - Na de oorwassing vorige week tegen Ruinen was Schoonebeek gebrand op revanche tegen Sleen. Gezien de kansenverhouding is Schoonebeek daarin geslaagd, echter wist het slechts eentje daarvan te benutten. En omdat Sleen er ook eentje benutte eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda