SPORT

Zwartemeerse Boys onderuit in Ter Apel

TER APEL - In de zondag 4e klasse D was Zwartemeerse Boys zaterdagmiddag niet in staat om de punten uit Ter Apel mee te nemen. Na een 2-1 ruststand werd het 3-1 in het voordeel van Ter Apel 96. De thuisclub opende in de 12e minuut de score via Rick Koops(1-0) en na iets meer dan een half uur spelen tilde Jeroen Schoonbeek de stand naar 2-0.

Sp Roswinkel onderuit tegen De Treffers 16

2e EXLOERMOND – In de zondag 5e klasse D liep Sp Roswinkel in 2e Exloërmond een 3-2 nederlaag op tegen De Treffers 16. De thuisclub nam vanaf het begin het initiatief en stond na ongeveer een half uur spelen op 2-0 via twee treffers van Harm-Jan Kuiper. Die stand stond halverwege nog op het scorebord. In het eerste kwartier van de 2e helft wist Sp Roswinkel de wedstrijd te kantelen met twee treffers van Lars Stap. Er leek meer in te zitten, maar het was na iets meer dan 90 minuten spelen Dennis Bergmann die met een doelpunt de 3-2 winst voor De Treffers 16 veilig stelde