SPORT

Biljart Top 12 Toernooi in Nieuw-Weerdinge

IEUW WEERDINGE - In het Top 12 toernooi wordt al jaren gestreden om wie de beste Libre biljarter van de dag competitie Groningen-Drenthe is geworden. In het seizoen 2022-2023 werd deze gehouden tussen de 12 beste libre biljarters. Voorheen [voor de corona periode] werd dit toernooi altijd in Valthermond gehouden maar door omstandigheden werd biljartclub De Badde gevraagd om dit toernooi in het Multi Functioneel Centrum De Badde te Nieuw -Weerdinge Eerste Kruisdiep O.Z.9 te houden.
Reageer!

Zwak FC Emmen onderuit tegen Jong AZ

VOETBAL- Natuurlijk kan FC Emmen de play-offs nog altijd halen, maar na de 3-2 nederlaag bij Jong AZ wordt de opdracht wel een stuk lastiger. De Drentse club is met nog vijf duels te spelen gezakt naar de 12e plaats, met 45 punten. Concurrenten Cambuur en VVV-Venlo hebben evenveel punten maar een beter doelsaldo én MVV heeft zelfs een punt meer. Winnen en met veel goals verschil winnen is de opdracht voor de mannen van Fred Grim de komende weken en anders dreigt een vroege vakantie.Overigens had FC Emmen in Noord-Holland ook geen recht op een resultaat. Daarvoor was de thuisclub te goed en gaf Emmen de goals te gemakkelijk weg.
Reageer!

SVBO en DZOH treffen elkaar de degens op zaterdag 13 april

BARGER OOSTERVELD - Op zaterdag 13 april staat er wederom een mooie Emmer derby op het programma, want deze avond treffen vv SVBO en stadsgenoot DZOH elkaar voor een spannende wedstrijd in de 1e klasse J. In de uitwedstrijd wist SVBO door een mooie overwinning de 3 punten mee te nemen naar Barger-Oosterveld. Maar of dat in de thuiswedstrijd ook gaat lukken is nog afwachten, want de club uit de Emmense wijk ''De Rietlanden' doet het erg goed en staat momenteel maar liefst 9 punten boven SVBO.
Reageer!

HOVC en GOMOS scoren niet

ODOORN - In deze zondag 2e klasse I begon GOMOS de eerste10 minuut sterk en had HOVC het lastig. Daarna kreeg HOVC steeds meer controle en in de periode van de 20e tot de rust kreeg HOVC 4 a 5 kansen op de 1-0 via o.a. via Mark van Bergen, Peter Fokke en Frank Fokke. Na rust een wisselend spelbeeld met beide wat kansjes.
Reageer!

Wielerflits weer vol nieuws

Beste wielerliefhebber, Wat een week is het geweest. Je zou bijna vergeten dat afgelopen zondag Mathieu van der Poel nog op indrukwekkende wijze de Ronde van Vlaanderen won, na een solo van meer dan een uur. Na een paar dagen in Spanje is hij inmiddels weer teruggekeerd, omdat zondag zijn volgende hoofddoel van het voorjaar wacht: Parijs-Roubaix!
Reageer!

Nico Haak nieuwe technisch manager FC Emmen

EMMEN - Nico Haak wordt per 1 mei de nieuwe technisch manager van FC Emmen. De 42-jarige Emmenaar was tot op heden hoofd jeugdopleiding van de club en heeft zichzelf dusdanig bewezen dat de club hem nu heeft benoemd tot technisch manager. Hij neemt daarmee een deel van het takenpakket van Fred Grim over, die naast zijn functie als hoofdtrainer ook de functie van technisch manager bekleedde.
Reageer!

William Kruit vijfde in Balkbrug

BALKBRUG - Op 2e paasdag reed William Kruit uit Emmer Compascuum het internationale grasbaanraces in Balkbrug. Hij wist in de series 3keer een tweede en 1 keer een derde plek te scoren, waarmee hij zich rechtstreeks als derde in de A finale plaatste. Helaas kwam hij in de finale slecht bij de start weg en moest genoegen nemen met een vijfde plaats. Op de finish wist hij nog bijna de Engelsman Arran Butcher in te halen maar kwam net iets te kort. 14 april tijdens het ONK Vries gaat hij het weer proberen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda