SPORT

EHS 85 toont veerkracht

EMMERSCHANS - Op een niet al te best veld leek EHS 85 op 1-0 te komen na 2 minuten na een een-twee van Teuben en Alilovic maar de grensrechter vlagde. Kort daarna kwam Noordster op 0-1 door een listige lob over de keeper van Emmerschans. Kort er na leek het over en sluiten voor de Schanskers na de 0-2 voor Noordster via Kees Duin.

SVV'04 en Dwingeloo gelijk op

SCHOONEBEEK - In de zondag 3e klasse C kwamen SVV 04 en Dwingeloo niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het begin van de wedstrijd op sportpark De Kampen was voor Dwingeloo en kreeg de betere kansen. Zo testte Dwingeloo aanvoerder Fabian Bosker de kwaliteiten van SVV'04-doelman Wiljo Wesseling, maar kwamen na een kwartier wel op voorsprong.

HOVC verliest nipt van Annen

ODOORN - De wedstrijd tussen HOVC en Annen leek op een doelpuntloos gelijkspel uit te draaien, totdat de gasten in blessuretijd een strafschop kregen. De gemiste strafschop werd uiteindelijk door Niels Julian Kruit binnen binnengeschoten en dus won Annen met 0-1 in Exloo. Op het veld viel er weinig te genieten en stond het bij rust nog steeds 0-0.

FC Emmen boekt eerste zege sinds 27 november

Emmen - Het lukte niet in december en ook niet in januari, maar de laatste kans in februari leverde dan eindelijk een overwinning op voor FC Emmen: De Drentse ploeg won na negen duels zonder zege met 2-0 van Cambuur Leeuwarden. Maikel Kieftenbeld (voor rust) en Joey Konings (in de tweede helft) zorgden voor de treffers. Door de zege blijft FC Emmen weliswaar 12e in de Keuken Kampioen Divisie, maar is het gat richting de play-offs verkleind. Op dit moment staat VVV-Venlo op de laatste playoff-plek met 38 punten uit 27 duels. Emmen heeft 36 uit 26.

Eretegel voor Michel van Oostrum

emmen - Voorafgaand aan de wedstrijd FC Emmen -SC Cambuur aanstaande vrijdag zullen we de derde eretegel voor de hoofdingang van het stadion onthullen. Deze eretegel wordt gelegd voor Michel van Oostrum.Michel van Oostrum speelde van 1990 tot 1993 en van 1995 tot 2002 voor onze club, veelal als spits. Met 339 wedstrijden en 196 doelpunten is hij de speler met de meeste wedstrijden en de meeste doelpunten voor FC Emmen. Eerder deze maand werd bekend dat Van Oostrum aan de slag zal gaan met het samenstellen van een -nieuw- team: oud-FC Emmen.