SPORT

Derby sfeer ontbrak bij Weerdinge – Titan

WEERDINGE- In de zondag 3e klasse B speelden Weerdinge en Titan tegen elkaar. Tien dagen geleden won Weerdinge in Nieuw-Weerdinge met 2-1 van Titan. Zondagmiddag werd het in Weerdinge op sportpark De Luwte een zeer matige vertoning die eindigde in een bloedeloze 0-0. Tien dagen geleden was het veel meer een echte derby dan vandaag, volgens Weerdinge trainer Geert Katoen.
Reageer!

Overzicht gespeelde wedstrijden van de KNVB Noord

EMMEN - Afgelopen zondag was er een inhaalprogramma samengesteld in district Noord van de KNVB en dat leverde de volgende resulaten op van de clubs uit de Gemneet Emmen waar de Koninklijke familie een dag eerder een super verjaardsfeest heeft beleeft.
Reageer!

Gehavend Sc Erica verliest van Germanicus

ERICA - Afgelopen vrijdagavond moest Sc Erica toezien hoe het hoger geplaatste Germanicus er met de punten vandoor ging. Op sportpark De Veenschappen op Erica verloor Sc Erica met 3-1, een stand die al bij de thee op het scorebord stond. In de eerste helft wist Sc Erica nog wel op voorsprong te komen door Dennis Fecken die in de 12e minuut de 1-0 scoorde. Daarna namen de Coevordenaren de regie over en wisten in de 1e helft afstand te nemen.
Reageer!

Aangeslagen Schoonebeek ook ten onder in Sleen

SLEEN - Het aantal geblesseerden en afwezigen bij Schoonebeek begint steeds meer zijn tol te heffen. Met een veredeld JO17-elftal was Schoonebeek ook niet opgewassen tegen Sleen. Na een eenzijdige wedstrijd werd het uiteindelijk 4-0 voor Sleen. Door allerlei blessures en een schorsing startte Schoonebeek deze middag met vier JO17-spelers in de basis, en er zaten ook nog twee op de bank. Voor de toekomst ziet dat er wel goed uit, maar op dit moment is dat te weinig.
Reageer!

Barnstee 4 kampioen biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe

BARGER OOSTERVELD - In de 1e klasse van de biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe (BILZOD) werd het kampioenschap pas op de laatste speeldag beslist. Door een 7-4 overwinning op Postkantoor 1 uit Emmen werd de Barnstee 4 uit Barger-Oosterveld kampioen. De mannen van Barnstee 4 eindigden onder leiding van teamcaptain Hans Schiphouwer de competitie na 25 wedstrijd met een voorsprong van 6 punten op Barnstee 3. Het werd overigens een drie dubbele slag voor de Barnstee in deze competitie, want Barnstee 2 wist nog net de Drie Paardjes 2 van het podium te stoten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda