SPORT

Weiteveense Boys winnen verdiend van Wijster

WEITEVEEN - In de zondag 4e klasse D behaalde Weiteveense Boys op eigen veld een 2-0 overwinning op Wijster. Volgens trainer Andre Steenhuis was het een verdiende overwinning, ,,In de 1e helft was Weiteveense Boys veel sterker en stond na half uur spelen op een 2-0 voorsprong door Tristan Wesseling en Stijn Scherpen. Daarna kregen wij nog een paar kansen om de 3-0 te maken, maar verzuimden dat. In de 2e helft is de wedstrijd meer gelijk opgaand en vielen er geen doelpunten meer. Al met al toch wel een dik verdiende overwinning".
Reageer!

SVBC kan niet winnen van Witteveense Boys 87

BARGER COMPASCUUM – In de zondag 5e klasse D is SVBC er niet in gelaagd om de punten in eigen huis te houden. Na een 0-3 ruststand eindigde dit duel in een 5-1 overwinning voor Witteveense Boys 87. Thijs Uineken werd de man van de wedstrijd met drie doelpunten en Finn Woering en Tim van Brouwershaven (elk 1x).. Op de eerste tien minuten na kwam SVBC geen moment meer in de wedstrijd door te weinig initiatief en het winnen van duels. Het werd dan ook een verdiende overwinning voor Witteveense Boys Op 14 april staat de wedstrijd tussen Weiteveense Boys en Zwartemeerse Boys op het programma
Reageer!

SVV 04 maakt achterstand goed

DE WIJK – In de zondag 3e klasse C begon SVV 04 niet sterk aan de wedstrijd in De Wijk tegen Wacker, want na een 1-0 achterstand in de 13e minuut wisten de Schoonebekers daar tot aan de thee ging verandering in aanbrengen. Ook in de 2e helft aanvankelijk niet, want na een uur spelen stond Wacker zelfs op een 2-0 voorsprong. Toch toonde SVV 04 ook de veerkracht om een wedstrijd bij een achterstand te doen kantelen. Dat gebeurde in het laatste kwartier toen Daan Finke en Ruben Jansen de stand weer gelijk wisten te trekken. 2-2 en dat werd ook de eindstand.
Reageer!

EHS 85 stuurt Weerdinge met lege handen terug

EMMERSCHANS – In de zondag 3e klasse C wist EHS’85 haar thuiswedstrijd tegen buurman Weerdinge met 2-1 te winnen. In het eerste kwartier was Weerdinge de bovenliggende ploeg en had met een schot Milos Oluic over en een vrije bal van Patrick Lassche waarbij Glen Tromp werd getrakteerd op een gele kaart. Daarna begon EHS 85 wel meer duels te winnen en werd spits Henk Teuben een paar keer gevaarlijk.
Reageer!

Biljart Top 12 Toernooi in Nieuw-Weerdinge

IEUW WEERDINGE - In het Top 12 toernooi wordt al jaren gestreden om wie de beste Libre biljarter van de dag competitie Groningen-Drenthe is geworden. In het seizoen 2022-2023 werd deze gehouden tussen de 12 beste libre biljarters. Voorheen [voor de corona periode] werd dit toernooi altijd in Valthermond gehouden maar door omstandigheden werd biljartclub De Badde gevraagd om dit toernooi in het Multi Functioneel Centrum De Badde te Nieuw -Weerdinge Eerste Kruisdiep O.Z.9 te houden.
Reageer!

Zwak FC Emmen onderuit tegen Jong AZ

VOETBAL- Natuurlijk kan FC Emmen de play-offs nog altijd halen, maar na de 3-2 nederlaag bij Jong AZ wordt de opdracht wel een stuk lastiger. De Drentse club is met nog vijf duels te spelen gezakt naar de 12e plaats, met 45 punten. Concurrenten Cambuur en VVV-Venlo hebben evenveel punten maar een beter doelsaldo én MVV heeft zelfs een punt meer. Winnen en met veel goals verschil winnen is de opdracht voor de mannen van Fred Grim de komende weken en anders dreigt een vroege vakantie.Overigens had FC Emmen in Noord-Holland ook geen recht op een resultaat. Daarvoor was de thuisclub te goed en gaf Emmen de goals te gemakkelijk weg.
Reageer!

SVBO en DZOH treffen elkaar de degens op zaterdag 13 april

BARGER OOSTERVELD - Op zaterdag 13 april staat er wederom een mooie Emmer derby op het programma, want deze avond treffen vv SVBO en stadsgenoot DZOH elkaar voor een spannende wedstrijd in de 1e klasse J. In de uitwedstrijd wist SVBO door een mooie overwinning de 3 punten mee te nemen naar Barger-Oosterveld. Maar of dat in de thuiswedstrijd ook gaat lukken is nog afwachten, want de club uit de Emmense wijk ''De Rietlanden' doet het erg goed en staat momenteel maar liefst 9 punten boven SVBO.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda