SPORT

De ONK Speedway 2024 Veenoord wordt weer grandioos speltakel

VEENOORD - De ONK Speedway editie 2024 belooft een grandioos spektakel te worden. In het programma wordt er gestreden om de Nederlandse titel. Het lijkt bijna onvoorstelbaar om met 130 km per uur, zonder remmen en vol gas de bocht in te denderen, maar de coureurs die gaan strijden om de Nederlandse titel doen dat wel. De wedstrijd is verdeeld over heats. De rijders maken daarna hun opwachting voor de finales. Een nieuwe klasse toegevoegd aan het programma
Reageer!

Drentse kampioenschappen bridgen beslist

EMMEN - Woensdagavond 6 maart zijn de Drentse kampioenschappen beslist in het Brinkenhoes te Emmen. Er werd in 3 verschillende klassen gespeeld en de kampioenen waren: Hoofdklasse: Hiljet Schoonbeek & Johan Booy en promotie naar de 2e Divisie Eerste Klasse: Grietje Oosting & Frank Schuermans en promotie naar de Hoofdklasse Tweede Klasse: Marion Grin & Flip Werter en promotie naar de Eerste Klasse
Reageer!

Schoonebeek en Oranje Zwart schieten weinig op met puntendeling

WANNEPERVEEN - Na de redelijk goede wedstrijd vorige week tegen Sleen, mocht Schoonebeek deze zondag afreizen naar Wanneperveen. Oranje Zwart (OZ) stond net boven Schoonebeek op de ranglijst, en met drie punten zou Schoonebeek over OZ heen gaan. Maar het werd een belabberd beroerde wedstrijd die eindigde zoals die begonnen was, 0-0.
Reageer!

Teleurstellende nederlaag voor DZOH

EMMEN – In de 1e klasse J wist DZOH op eigen veld niet van PKC'83 te winnen. Na een gelijk opgaande eerste helft kwam PKC 83 vlak voor de thee op 0-1 en wist in de 2e helft nog twee keer te scoren. Eindstand 3-0. Gezien het spelbeeld van de laatste weken bij DZOH een teleurstellende uitslag.
Reageer!

SVBO laat de punten in Groningen liggen

GRONINGEN - SVBO verloor zaterdagmiddag in de 1e Klasse J de uitwedstrijd tegen Velocitas 1897 met 2-0. In de eerste helft kregen beide ploegen kansen, maar in de 17e minuut was het Thomas Bats die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zette en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

FC Klazienaveen op eigen veld onderuit

KLAZIENAVEEN - In klasse 3C was FC Ommen zaterdagmiddag te sterk voor FC Klazienaveen. Op sportpark De Planeet wist FC Ommen een eenvoudige 3-0 zege te behalen. Vanaf het begin had de thuisclub niet te klagen dat de bal enkele keren slechts het aluminium raakten.
Reageer!

12e overwinning voor Bargeres

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse wist Bargeres ook de 12e wedstrijd van dit seizoen te winnen. Nu werd BATO het slachtoffer van de dadendrang van de Emmenaren. Yorick Zweerink scoorde binnen het half uur twee keer. De eerste uit een strafschop na een overtreding op Jorrit Visser, de tweede knikte hij binnen uit een corner.
Reageer!

EHS 85 speelt voor het eerst gelijk

EMMEN - In de zondag 3e klasse B moest EHS 85 zondagmiddag genoegen nemen met een 4-4 gelijkspel tegen Actief. Het werd een wedstrijd met twee gezichten. Na 24 minuten stond het 3-0 voor EHS 85 door doelpunten van Patrick Eberhard en 2x Henk Teuben.
Reageer!

SVBC moet De Treffers 16 de winst laten

2e EXLOERMOND – In de zondag 5e klasse F speelde SVBC op vrijdagavond de uitwedstrijd tegen de Treffers 16 en deze doelpuntrijke wedstrijd eindigde in een 5-4 overwinning voor de thuisclub.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda