SPORT

SV Meppen begint met gelijkspel in de 3e Bundesliga

MEPPEN - Voor de SV Meppen is de nieuwe competitie na een 1-0 ruststand met een 2-2 gelijkspel van start gegaan. De promovendus moest in de Hansch-Arena Meppen aantreden tegen FC Warzburger Kickers dat vanuit de 2e Bundesliga degradeerde.
Reageer!

FC Emmen ruim langs Quick ’20

FC Emmen heeft het oefenduel tegen de derde divisionist Quick ’20 met 6-0 gewonnen. Opvallendste speler was Youri Loen die twee keer met een vrije trap ineens doel trof. De Emmenaren vertrekken vrijdag naar het trainingskamp in Enschede voor een driedaags verblijf.
Reageer!

FC Emmen oefent donderdag thuis tegen Quick ’20

EMMEN - FC Emmen oefent aanstaande donderdag (20 juli) in de eigen JENS Vesting tegen de derde divisieclub Quick ’20. Het duel tegen de formatie uit Oldenzaal begint om 20.00 uur. De toegang is geheel gratis via ingang Oost. Het supportershome is tevens geopend voor een hapje en een drankje.
Reageer!

Opening beachvolleybalveld mensenpark

EMMEN – Afgelopen donderdag opende wethouder Jisse Otter samen met leerlingen van Obs Meester Vegter het nieuwe beachvolleybal-veld in het creatief mensenpark.
Reageer!

Top weekend voor team Kruit

EMMER COMPASCUUM - Drie weken nadat William zijn enkel brak tijdens een speedway wedstrijd in Belgie reed hij alweer een grasbaan wedstrijd in het Friese Noordwolde. Met een brace om zijn voet ging hij de strijd alweer aan om zijn punten te scoren aangezien hij op dit moment bovenaan staat in de kampioenschap.
Reageer!

Marijn Mast tikt Bedrocks mannen wakker.

EMMEN - Zondagmorgen speelden de Emmer honkballers hun laatste wedstrijd voor de zomerstop in Meppel tegen Caps Hoogeveen. Dat de Emmenaren normaal niet in de ochtend spelen werd al snel duidelijk. In de eerste slagbeurt produceerde alleen aanvoerder Arjan Koreman een honkslag en stond Bedrocks met lege handen.
Reageer!

Touretappewinnaar Bauke Mollema naar Emmen

EMMEN - Dinsdag 8 augustus rijden de amateur- en profrenners voor de veertigste keer door het centrum van Emmen. Om dit te vieren heeft de organisatie niemand minder dat etappewinnaar Bauke Mollema weten vast te leggen. Daarnaast kan het publiek zich verheugen op een heus Bike Event.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda