SPORT

Alfons Arts: ,,Er telt nu maar één ding en dat is punten

EMMEN - Alfons Arts is begonnen als hoofdtrainer van FC Emmen. Eerst vier competitiewedstrijden, daarna hopelijk nog play-offs. de oud-speler die sinds zaterdag aan het roer staat vertelt. Ik ben blij dat ik aan de slag kan, aldus de kersverse trainer die als speler 223 wedstrijden speelde voor FC Emmen.
Reageer!

De 2e divisie paren is weer afgesloten

EMMEN - De 2e divisie Paren is afgesloten en Tim Wubbels en Jan Derks hebben zich voor het tweede achtereenvolgende jaar weten te handhaven. Jan Derks: Daar zijn we tevreden over. Ook onze EBV clubgenoten Melanie Boelen en Jaap Mulders zijn er als Drents kampioen van het vorig seizoen in gebleven. Wij waren de enige Drentse deelnemers, speelden drie dagen in maart en april, 45 spellen per dag. Verder waren er uit het Noorden twee Friese deelnemende paren. Het was voor Tim en mij nog wel even peentjes zweten.
Reageer!

William Kruit 4e in A-finale tijdens ONK in Vries

VRIES - De dag verliep voor William Kruit uit Emmer Compascuum niet helemaal naar wens. Zijn motor miste een beetje vermogen en wist in de eerste twee series niet alles er uit te halen. Ondanks dat toch 2x 3 punten. Derde serie toch maar op zijn reservemotor gereden. Helaas was dit nog minder. Van een tweede plek terug gezakt naar een 5de plek door technische problemen.
Reageer!

Walking Football is voetballen zonder rennen, zonder keeper en zonder fysiek contact.

EMMEN - Voor de meeste amateurs komt er zo tussen hun veertigste en zestigste een moment dat ze de kicksen aan de wilgen hangen. En dat terwijl blijven bewegen goed is voor lichaam en geest, zeker als je wat ouder wordt. Walking Football maakt een leven lang voetballen mogelijk. De populariteit van deze sport neemt landelijk toe, maar Drenthe blijft nog wat achter. Profclub FC Emmen ziet dit graag anders en neemt het voortouw.
Reageer!

Play-offs ver weg voor FC Emmen

VOETBAL - Alleen een wonder kan FC Emmen nog in de play-offs brengen. De Drentse ploeg ging op eigen veld met 1-3 onderuit tegen directe concurrent MVV en heeft met nog vier duels te spelen een achterstand van vier punten op het toetje na dit reguliere seizoen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda