SPORT

Kjeld Nuis wint wereldbeker 1000 meter

MINSK - Kjeld Nuis, de 28-jarige schaatser uit Emmen, schreef de afsluitende 1000 meter op zijn naam. Dat deed de tweevoudig olympisch kampioen (1000 en 1500 meter) met een baanrecord: 1.09,23. Dankzij zijn derde wereldbekerzege op rij op deze afstand belandde Nuis tevens op de eerste plaats in de eindstand. Daarmee verdiende hij een geldbedrag van ruim 12.000 euro.
Reageer!

Trainersduo Misker E&O komend seizoen in andere rol

EMMEN - Het trainersduo Frank van der Zanden en Vincent Mooi van de dames eredivisionist Misker/E&O zal volgend seizoen niet meer in dezelfde rol acteren. Het komende seizoen gaat o.a. de trainingsintensiteit (zowel bij de zaal- als de krachttrainingen) bij de damesselectie omhoog.
Reageer!

FC Emmen grijpt net naast periodetitel

OSS - FC Emmen heeft in Oss heel eventjes aan de derde periodetitel kunnen ruiken. In de 67e minuut zette Cas Peters vanaf de stip zijn club op een 3-2 voorsprong en omdat FC Dordrecht op dat moment nog steeds op 0-0 stond, was FC Emmen virtueel in het bezit van de titel. Maar nauwelijks een minuut later bedierf de Dordtenaar Mahmudov de pret door de 1-0 te scoren. In de standen kwamen geen wijziging meer zodat aan de Krommedijk een feestje kon worden gebouwd.
Reageer!

Weiteveense Boys boekt na lange tijd weer zege

ZWARTEMEER - Weiteveense Boys boekt na lange tijd weer zege in eerste wedstrijd na winterstop tegen concurrent Zwartemeerse Boys Afgelopen zondag stond er eindelijk weer een competitiewedstrijd op het programma, de eerste na de winterstop. En dit onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Harm Kiers die Aryan Doldersum heeft opgevolgd die in de winterstop plots vertrokken is.Als Weiteveense Boys in de 4e klasse wil blijven moet het wedstrijden gaan winnen en punten gaan pakken. Dit moet het vooral gaan doen tegen concurrenten, zoals Zwartemeerse Boys vandaag.
Reageer!

Wisselende successen Gebben Van Venrooy Kawasaki

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki team was dit weekend in verschillende kampioenschappen actief. In Arco di Trento stond Alessandro Lupino aan de start in het Italiaanse Kampioenschap. Nadat de regenval ervoor zorgde dat de manche zaterdag ingekort werd zat er na een valpartij bij de start niet meer in dan een 7de positie. Op zondag werd de 2de manche verreden en daar stelde de Kawasaki rijder orde op zaken en sloot de manche af met een zege en neemt hiermee de leiding in het Italiaanse Kampioenschap.
Reageer!

Schrijf je nu in voor de RegioBank Drentse Fiets4Daagse

DIEVER – De inschrijving voor de Drentse Fiets4Daagse is weer van start gegaan. Ook dit jaar kunnen deelnemers zich voordelig inschrijven via de website. De Drentse Fiets4Daagse biedt al jarenlang veel verschillende routes en afstanden aan, vanuit maar liefst acht startplaatsen. Dit jaar komen er nog een paar extra routes bij.
Reageer!

Winst en verlies voor EKC 2000

EMMEN - Nadat enkele weken geleden het 1e team degradeerde, werd er besloten om alles op alles te zetten om met het 2e team voor klassebehoud te gaan. Tegen Devinco 2 werd dit doel eigenhandig behaald. EKC 2000 2 wist met 19-13 te winnen van de bezoekers uit Deventer. Het 1e team verloor haar wedstrijd om des keizers baard met 15-24.
Reageer!

Lois Klein Nederlands Kampioen Judo.

TILBURG - Judoka Lois Klein uit Sleen leverde zaterdag een geweldige prestatie door Nederlands kampioen te worden. De nog maar 14 jarige judoka van sportschool Vos kwam tot dit schitterend resultaat door in Tilburg, tijdens het NK judo tot 18 jaar, alle wedstrijden overtuigend te winnen. Van Nicole Sukandar uit Grootebroek werd met een half punt gewonnen. Dit ook van Nyssa Supusepa uit Zaandam.
Reageer!

De Kikker voor even koploper.

TWELLO - De Kikker was zaterdagavond even koploper in de derde klasse C van de waterpolocompetitie. De Emmer formatie won in Twello met maar liefst 8-20 van het laag geklasseerde VKC. En omdat Koploper Orca pas later op de avond hun wedstrijd speelden hadden beide ploegen even een gelijk aantal wedstrijden gespeeld en was de Kikker even de lijstaanvoerder.
Reageer!

Dalen en CEC in evenwicht

DALEN - In de zondag 3eklasse C stond de wedstrijd Dalen – CEC op de rol, maar kende na afloop geen winnaar. Na een ruststand van 0-0 eindigde deze wedstrijd in 2-2. De eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd waarin beide ploegen aanvallend weinig wist neer te zetten. Na de thee was het Dalen dat de score in de 74e minuut wist te openen via Peter Harkers na een afgeslagen aanval van CEC. 1-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda