SPORT

Opnieuw maximale winst voor dames Emmen

EMMEN - Ook in de tweede ronde van de landelijke competitie hebben de dames van Emmen hun wedstrijd met 10-0 gewonnen. Het ging niet allemaal van een leien dakje en in twee wedstrijden was vrouwe Fortuna duidelijk op de hand van de Emmenaren.
Reageer!

Valtherboys komt te kort tegen Schoonebeek.

SCHOONEBEEK - In de vierde klasse D van het zondagvoetbal de wedstrijd Schoonebeek tegen ValtherBoys. In de beginfase had ValtherBoys een licht overwicht, dit was helaas van korte duur. Schoonebeek stelde snel orde op zaken en kreeg een enorm overwicht. Het team van ValtherBoys heeft in de aanloop naar deze wedstrijd een aantal A-junioren moeten inpassen en deze jongens hebben het nog duidelijk moeilijk met deze sprong naar het eerste team van de Boys.
Reageer!

Schoonebeker supporters grote winnaar bij SVV’04 – Gieten

SCHOONEBEEK - Na afloop van de wedstrijd Gieten waren er alleen maar positieve en lovende woorden van het thuispubliek te horen, “ dit is hoe we de jongens graag willen zien voetballen” en “ wat een inzet en geweldige prestatie van onze jongens “ waren veel gehoorde lof uitingen richting de spelers en technische staf,
Reageer!

4e Geopark Hondsrug Classic 14 en 15 oktober 2017

GASSELTE - Op zondag 15 oktober wordt de Geopark Hondsrug Classic voor de 4e keer georganiseerd. De classic kent een uitdagend parcours met een lengte van ruim 60 km door de (Staats)bossen van Gieten en Gasselte. Om 11 uur wordt het startschot gegeven en zullen alle deelnemers met een massa start tegelijk starten.
Reageer!

Damesvoetbal FC Klazienaveen groeit

KLAZIENAVEEN - Het damesvoetbal in Nederland is, mede ingegeven door het succes van de Oranje Leeuwinnen, groeiende. Ook FC Klazienaveen profiteert hier van mee. Vlak voor het begin van de competitie is het FC Klazienaveen gelukt om een extra meidenteam in te schrijven.
Reageer!

Maxime Desprey scoort in Franse modder

VILLARS SOUS ECOT(Fr.) - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in de laatste wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Franse Villars Sous Ecot goed gescoord. In de eerste manche kwam de Fransman op een sterke twaalfde plaats over de finish maar in de tweede manche gooide een aanrijding met een andere rijder roet in het eten waardoor hij niet tot scoren kwam.
Reageer!

Motortechnici van toen en nu op Vriendendag TT Circuit Assen

ASSEN - Hoe leidt je een Grand Prix wegraceteam en op welke wijze krijg je de juiste gegevens over de afstelling van een racemotor. Het zijn vragen waarop Assenaar Peter Bom tijdens de dag voor Vrienden van het TT Circuit, komende zaterdag 23 september, antwoord geeft. Hij is al zeventien jaar werkzaam in de internationale motorsport.
Reageer!

Zeges voor jeugd WSV Emmen

HOOGEVEEN - In de “stille” periodes van het wegseizoen worden er in het district Noord op verschillende locaties zogenaamde interclubwedstrijden georganiseerd. Zaterdag was dat het geval in Hoogeveen, waar jeugdrenner Luco Bos uit Emmen op de Bentincksdijk de overwinning pakte bij de 10-jarigen na een fraaie sprintzege.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda