SPORT

Hurry-Up komt tekort tegen Volendam

HANDBAL - In Zwartemeer liep Hurry-Up tegen een nieuwe nederlaag aan. Volendam trok in de Concrete Peaple Arena met 27-30 aan het langste eind. De zieke Joel Huesmann werd prima vervangen door de 19-jarige Duitser linkeropbouwer Alexander von Eitzen. Via 4-0 leek Hurry-Up op weg naar een goed resultaat. Nog voor rust kwam Volendam op gelijke hoogte. 13-13.
Reageer!

Alwin Heijting en Elina Glas winnen snertloop

NIEUW SCHOONEBEEK - Zaterdagmiddag werd weer de jaarlijkse 5 en 10 km Schuler Snertloop van de Loopgroep Nieuw Schoonebeek gehouden. De 5km werd gewonnen door Anne Sophie Kok uit Emmen en Reinier de Boer uit Dalen. De km werd een prooi voor Alwin Heijting uit Erm en Eline Glas uit Emmen.
Reageer!

Concept-lijst PVD Emmen nieuwe gezichten en oude bekenden

EMMEN – Het bestuur van de Partij van de Arbeid in Emmen heeft de concept-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 gepresenteerd aan de leden. De sociaal-democraten willen de verkiezingen ingaan met een zeer gevarieerde lijst waarin ervaring, nieuwe gezichten en oude bekenden elkaar afwisselen.
Reageer!

Zwemmers Moby Dick laten zich zien in Assen.

ASSEN - Zaterdag 2 december ging zwemclub Moby Dick met 11 zwemmers naar de Bonte Wever in Assen om daar te zwemmen in de 25 - 50 m. competitie. Deze dag kwamen hier 192 zwemmers van 11 verenigingen zwemmen. Een druk programma dus met lange wachttijden tussen de afstanden en ook het inzwemmen was lastig in verband met het hoge aantal zwemmers. Des ondanks kunnen de zwemmers van Moby Dick terug kijken op een geslaagde wedstrijddag waarin er in totaal 4 prijzen, 2 eerste, 1 tweede en 1 derde, zijn gewonnen.
Reageer!

FC Emmen klimt naar de zesde plaats

UTRECHT - Het was een wens van de weer herstelde coach Dick Lukkien om eens drie wedstrijden op rij te winnen want dat was hem bij FC Emmen nog niet overkomen. Het is de tijd van het jaar dat wensen in vervulling gaan, zo ook maandagavond in stadion De Galgenwaard.
Reageer!

Nieuw Balinge houd SC Angelslo op 3-3

NIEUW BALINGE – In de zaterdag 5e klasse E kwam koploper Angelslo niet verder dan een 3-3 gelijkspeltegen Nieuw Balinge. De wedstrijd gaat gelijk op met kleine kansjes aan beide kanten. In de 25e minuut kwam Angelslo op voorsprong als Emiel de Vries een vrije bal plaatste op Haso Garazlic die de bal goed binnenkopte. 0-1.
Reageer!

Zware dreun voor NWVV in en tegen Elim

ELIM - In de zaterdag 4e klasse E werd NWVV zaterdagmiddag keihard van het veld geveegd door Elim. De thuisclub won na een 6-0 ruststand met 9-0 van de ploeg uit Nieuw Weerdinge. Daymon Doldersum scoorde in de 4e minuut de 1-0 en in de 10e minuut de 2-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda