SPORT

Wisselend succes Gebben Van Venrooy Kawasaki in Italië

ROGAT - In het Italiaanse Ottobiano stond voor het Gebben Van Venrooy team de elfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP op het programma. Onder tropische omstandigheden werd deze wedstrijd verreden, wat het extra zwaar maakte.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Wouter Marinus!

EMMEN - FC Emmen heeft voor de tweede maal binnen een week toegeslagen op de transfermarkt: Wouter Marinus meldde zich vandaag nadat hij de medische keuring succesvol had afgerond in Emmen alwaar een contract voor twee seizoenen voor hem klaar lag. De 23-jarige -uit Zuidwolde afkomstige- aanvallende middenvelder stond nog één seizoen onder contract bij PEC Zwolle, maar mocht desondanks vertrekken en maakt transfervrij de overstap naar de Drentse Eredivisionist.
Reageer!

Frans Engels trainer/coach Oosting E&O 2

EMMEN - Frans Engels is de nieuwe trainer/coach van Oosting E&O 2. Ook gaat hij heren 1 trainer Freek Gielen assisteren bij de trainingen. Het tweede herenteam werd het afgelopen seizoen, onder leiding van Freek Gielen, kampioen van de 2edivisie en komt na de zomer uit in de eerste divisie.
Reageer!

Lastige thuis Grand Prix voor Maxime Desprey

ROGAT - De tiende wedstrijd om het wereldkampioenschap motorcross werd verreden in het Franse St. Jean d‘Angely. Dit was de thuiswedstrijd voor Maxime Desprey. De Franse Kawasaki-rijder had hoge verwachtingen van deze wedstrijd maar een koortsaanval op vrijdag zorgde ervoor dat hij alles behalve fit was.
Reageer!

Valther Boys terug in de kelder van het amateurvoetbal

WEDDE – Valther Boys was in deze laatste wedstrijd van het seizoen niet meer zichzelf. Het ging om lijfsbehoud in de Vierde klasse D zondag. Wedde die als tweede was geëindigd in de vijfde klasse ging voor promotie. Wedde liet direct zien wat het van plan was deze middag en nam het meteen heft in handen. Al in 8e minuut was het raak. Een vrije bal van Jasper Reininga werd onhoudbaar in de linkerbovenhoek geschoten. 1-0.
Reageer!

Geen finaleplaats voor CEC

EMMELOORD - In de strijd om promotie naar de 2e klasse af te dwingen moest CEC als eerste de horde Emmeloord nemen. In en tegen Emmeloord wilden trainer Erwin van Oosten en zijn mannen proberen de finale te halen tegen Dalen of Ruinerwold. Helaas liep het allemaal anders. Na een 3-1 ruststand verloren de compascumers met 5-2 van de thuisclub.
Reageer!

Geen promotie voor Titan

NIEUW WEERDINGE - Het is Titan niet gelukt om kampioen WKE naar de derde klasse te volgen. Op eigen veld liep het zondagmiddag tegen een 3-2 nederlaag op tegen Siddeburen. Na een 1-1 ruststand eindigde het duel in een 3-2 overwinning voor de herkanser uit de derde klasse B. Titan begon overigens voortvarend aan de wedstrijd.
Reageer!

Gerjan Berends succes op NK Zwemmen

HEERENVEEN - Dit weekend waren de minioren kampioenschappen in Heerenveen Gerjan Berends van Moby Dick in Schoonebeek had zich geplaatst voor maar liefst 3 afstanden, de 100 school, 100 vrij en de 100 rug. Gerjan ( geboren 2009) moest de strijd aangaan in de leeftijdscategorie minior 3en 4 ( geboren 2009 en 2008 ).
Reageer!

Succesvol weekend William Kruit

LOPPERSUM - Weer een succesvol weekend voor William en Delina Kruit uit Emmer Compascuum. Zaterdag 9 juni reden ze een grasbaanrace in Loppersum. William werd in de series van de specials nationalen 500cc eerste en tweede en plaatste zich daarmee rechtstreeks in de A-finale. Door een valpartij van een Duitse collega rijder in de A-finale hadden ze een herstart.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda