SPORT

4e Geopark Hondsrug Classic 14 en 15 oktober 2017

GASSELTE - Op zondag 15 oktober wordt de Geopark Hondsrug Classic voor de 4e keer georganiseerd. De classic kent een uitdagend parcours met een lengte van ruim 60 km door de (Staats)bossen van Gieten en Gasselte. Om 11 uur wordt het startschot gegeven en zullen alle deelnemers met een massa start tegelijk starten.
Reageer!

Damesvoetbal FC Klazienaveen groeit

KLAZIENAVEEN - Het damesvoetbal in Nederland is, mede ingegeven door het succes van de Oranje Leeuwinnen, groeiende. Ook FC Klazienaveen profiteert hier van mee. Vlak voor het begin van de competitie is het FC Klazienaveen gelukt om een extra meidenteam in te schrijven.
Reageer!

Maxime Desprey scoort in Franse modder

VILLARS SOUS ECOT(Fr.) - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in de laatste wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Franse Villars Sous Ecot goed gescoord. In de eerste manche kwam de Fransman op een sterke twaalfde plaats over de finish maar in de tweede manche gooide een aanrijding met een andere rijder roet in het eten waardoor hij niet tot scoren kwam.
Reageer!

Motortechnici van toen en nu op Vriendendag TT Circuit Assen

ASSEN - Hoe leidt je een Grand Prix wegraceteam en op welke wijze krijg je de juiste gegevens over de afstelling van een racemotor. Het zijn vragen waarop Assenaar Peter Bom tijdens de dag voor Vrienden van het TT Circuit, komende zaterdag 23 september, antwoord geeft. Hij is al zeventien jaar werkzaam in de internationale motorsport.
Reageer!

Zeges voor jeugd WSV Emmen

HOOGEVEEN - In de “stille” periodes van het wegseizoen worden er in het district Noord op verschillende locaties zogenaamde interclubwedstrijden georganiseerd. Zaterdag was dat het geval in Hoogeveen, waar jeugdrenner Luco Bos uit Emmen op de Bentincksdijk de overwinning pakte bij de 10-jarigen na een fraaie sprintzege.
Reageer!

Pupillen Bedrocks slaan hun slag.

EMMEN - Zaterdag ontvingen de Bedrocks pupillen Giants uit Hengelo. Alhoewel de Emmenaren in de eerste slagbeurt van de Hengeloërs twee punten moeste toestaan bleek de Bedrocks verdediging met twee vangballen van Jamie Veltman in het rechtsveld en Lukas van den Hoek op de korte stoppositie en een mooi geworpen drie slag van Pitcher Pim Bekkering goed op orde.
Reageer!

Vliegende start dames 1 TTC Emmen

EMMEN - Afgelopen zaterdag startte de landelijke tafeltenniscompetitie weer en voor de dames van Emmen 1 wachtte meteen al een, op papier, lastige tegenstander. Hutaf uit Huissen bleek echter tot grote verrassing haar kopvrouw Hilde Vermeulen te hebben thuisgelaten.
Reageer!

Dames TTV Emmen starten tegen Hutaf

EMMEN - Eindelijk gaat komend weekend de landelijke tafeltenniscompetitie weer van start. Vol verwachtingen zullen de meeste teams weer aan de nieuw(najaars-) competitie beginnen. Zo ook het gewijzigde damesteam van Emmen 1 dat uit zal komen in de 2e divisie.
Reageer!

FC Emmen toont karakter en neemt punt mee

NIJMEGEN - FC Emmen heeft de ongeslagen status behouden hoewel daarvoor opnieuw een gelijkspel nodig was: het vierde op rij. Maar dat mocht in dit geval niet deren wat na 92 minuten voetbal stond het nog 1-0 en leek NEC de buit binnen te hebben Het laatste woord was echter aan FC Emmen verdediger Nick Bakker de in de tweede minuut van de extra tijd de 1-1 binnenschoof.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda