SPORT

Trampolinespringster Carlijn Blekkink nog in de race WK deelname

ALKMAAR - Afgelopen weekend vond de tweede kwalificatie voor het WK trampolinespringen in Sofia, Bulgarije plaats. Carlijn Blekkink (22) uit Weerdinge nam het hier op tegen 7 andere dames, in het WK team is plaats voor 4 dames. Tijdens vier kwalificatiewedstrijden moet aan de opgestelde limiet worden voldaan voor officiële kwalificatie.
Reageer!

SVV’04 wint van HODO

SCHOONEBEEK - In de eerste helft was er weinig krachtverschil tussen beide ploegen. Dit in tegenstelling tot wat de ranglijst deed vermoeden. Zowel SVV’04 als HODO werkten erg hard, maar dit ging vaak ten koste van de zuiverheid in het samenspel. Hierdoor ontstonden er weinig kansen.
Reageer!

Erica'86 wint nipt van VEV

ERICA - Afgelopen zaterdag stond de gemeentelijke derby tussen Erica '86 en VEV weer op het programma. Erica is de competitie redelijk begonnen met 2 zeges uit 4 wedstrijden en VEV wist tot dusver slechts 1 puntje te pakken. Dit verschil op de ranglijst was ook duidelijk te zien op het veld. VEV was maar met 1 doel afgereisd naar Erica en dat was tegenhouden en zo veel mogelijk de lange bal spelen.
Reageer!

SC Angelslo veel te sterk voor VCG

De wedstrijd tegen VCG uit Geesbrug gaat in het begin nog gelijk op, maar na een minuut of 12 geeft SC Angelslo gas en VCG kan niet meer bijbenen. De eerste kans is voor Rick Zondag in de 12e minuut, maar hij raakt de paal. In de 19e minuut is het dan al raak als Ali Arslan afgeeft op Danny Oosterdijk en deze schiet 1-0 binnen. Angelslo neemt het heft in handen en VCG kan alleen maar verdedigen.
Reageer!

Dido Jalving op het podium

EMMEN - Bij het begin leek het er even op, dat de jeugdveldrit op de Meerdijk in Emmen dreigde te zullen verregenen. De vele paraplu’s kwamen op dat moment uitstekend van pas. Maar naarmate de wedstrijddag vorderde veranderde het weerbeeld langzaam maar zeker in een meer positieve variant. Daarmee kregen de vrijwilligers gelukkig loon naar werken, want zij hadden zich de afgelopen weken het vuur uit de sloffen gelopen om alles op tijd voor elkaar te krijgen.
Reageer!

Handbalprogramma 29 oktober

ROLDE - Het handbalprogramma van district Noord ziet er voor het weekend 28 en 29 oktober als volgt uit:
Reageer!

Standen handbalcompetitie

Rolde - De handbalstanden na de speelronde van het afgelopen weekend in district Noord zien er per 22 pktober als volgt uit:
Reageer!

Bargeres pakt eerste punt tegen DVC 59

NIEUW DORDRECHT - eelden een slechte wedstrijd. De puntendeling was geheel terecht. In de beginfase stond Bargeres in het centrum van de verdediging slecht georganiseerd waardoor DVC enkele malen gevaarlijk voor Bargeres keeper Niels Kloppenburg verscheen. Na een foute terugspeelbal van Rob Stiekema kon Jeffrey Mink vrij oplopen naar keeper Niels Kloppenburg maar zijn schot ging naast.
Reageer!

FC Emmen breekt contract spits Omran Haydary open

EMMEN - FC Emmen kwam gisteravond in de avonduren tot een akkoord met Omran Haydary. De 19 jarige spits, die zich de laatste weken nadrukkelijk profileerde als trefzeker met 3 goals uit 3 wedstrijden, tekent een nieuw contract tot de zomer van 2019. Bovendien kwam FC Emmen een eenzijdige optie overeen voor het seizoen 2019/2020.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda