SPORT

Lars van Berkel op het podium in Westerbork

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500cc in Westerbork op het podium geëindigd. In zowel de eerste als de tweede manche kwam Lars als derde over de finish en dit leverde hem ook in het dagklassement een derde plaats op.
Reageer!

Oosting E&O 2 kampioen 2e divisie

EMMEN - Het tweede herenteam van Oosting E&O, uitkomend in de 2e divisie, heeft zaterdag op de laatste speeldag het kampioenschap binnengesleept. De ploeg van coach Freek Gielen moest in Ede winnen van Reehorst om niet afhankelijk te zijn van andere resultaten. Gesteund door ruim 200 meegereisde supporters begonnen de Emmenaren aan de wedstrijd.
Reageer!

Junior-vrouwen en nieuwelingen-meisjes

EMMEN - Als kijkspel was de wedstrijd van de junior-vrouwen en nieuwelingen-meisjes verreweg het leukst, al zullen sommigen daar totaal anders over denken gezien de valpartijen die zich in het begin voordeden en wellicht ook wel door een wat teleurstellende prestatie zo hier en daar. Maar er gebeurde wel veel.
Reageer!

EKC 2000 verslaat Stadskanaal uiteindelijk overtuigend met 11-21

STADSKANAAL - De korfballers uit Emmen begonnen voortvarend maar vergaten om het veldoverwicht uit te drukken in doelpunten. Zelfs drie strafworpen waren aan de ploeg niet besteed. Daardoor bleef Stadskanaal 25 minuten lang in het spoor. Pas vlak voor rust kon de verdedigende druk worden opgevoerd en ontstond er een klein verschil. De ruststand was 7-10 in het voordeel van EKC 2000.
Reageer!

Gebben Van Venrooy Kawasaki team scoort goed in Portugal

ROGAT - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team stond afgelopen weekend de vijfde Grand Prix op het programma in het Portugese Agueda. Door de hevige regenval op de dagen voorafgaande aan het evenement was het circuit erg verraderlijk geworden. Dat beide rijders aan elkaar gewaagd zijn bleek direct al in de tijdtraining. Desprey zette zijn Kawasaki op een dertiende tijd en Lupino deed het nog iets beter met een twaalfde plaats.
Reageer!

Handballers C-meisjes E&O tweede op NK

ARNHEM - De C-meisjes van E&O hebben zaterdag in Arnhem een topprestatie geleverd door bij het NK als 2e te eindigen. In de Poulewedstrijden werden V&L, VZV en DSS opzijgezet. In de halve finale was S.E.W. de tegenstander. Na een zware strijd trok E&O aan het langste eind en bereikte het de finale. In de finale was titelfavoriet Quintus de tegenstander. Tegen ploeg uit Kwintsheul, die in de reguliere competitie zonder puntverlies als eerste waren geëindigd, was een vermoeid E&O niet opgewassen (26-10). Nummer 2 van Nederland. De C-meisjes mogen trots zijn op dit prachtige resultaat. Eindstand NK C 1. HV Quintus 2. E&O 3. Westfriesland SEW 4. Vlug en Lenig 5. Bevo Hc 6. DSS 7. Klink Nijland Kwiek 8. Maedilon VZV
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda