SPORT

Dames TTC Emmen ontvangt naaste belager De Treffers

EMMEN - Vanmiddag vindt de herstart plaats van de landelijke competitie. In de 1e divisie B ontmoet het jonge damesteam van Emmen de grote concurrent, het tweede team van De Treffers uit Roelofarendsveen. Net als Emmen wonnen de dames van De Treffers hun beide eerste wedstrijden, waardoor zij op de ranglijst de trotse Drentse lijstaanvoerders op 1 punt volgen.
Reageer!

IJsnieuws uit Emmer Compascuum!!!!

EMMER COMPASCUUM - Vanavond zal er met een aantal vrijwilligers van de ijscomissie van buurtvereniging de viersprong er voor gezorgen dat de ijsbaan alsnog gevuld gaat worden. Deze ijsbaan zit achter basisschool OBS De Bente in emmercompascuum.
Reageer!

Tommie Falke verlengt bij JMS Hurry-Up

ZWARTEWMEER - JMS Hurry-Up is ook volgend seizoen verzekerd van de diensten van Tommie Falke. De 25-jarige hoekspeler heeft zijn contract met een seizoen verlengd bij de Zwartemeerse BENE-League deelnemer.
Reageer!

SC Angelslo wint ook thuis van Veendam 1894

EMMEN - De wedstrijd begint iets later als geplant op kunstgras als het hoofdveld toch te hard blijkt te zijn om op te spelen. Veendam krijgt al in de beginfase een grote kans als de bal over de verdediging van Angelslo stuit maar de bal wordt rakelings naast geschoten. SC Angelslo is gewaarschuwd en Veendam begint goed aan de wedstrijd.
Reageer!

70 jaar schaakverenging Emmen

EMMEN - De schaakvereniging Emmen bestaat dit seizoen 70 jaar. De volgers onder u hebben al kunnen genieten van vele historische verhalen van Douwe. Op 4 december hebben we er al aandacht op de clubavond aan besteed. Toen was het namelijk exact 70 jaar geleden dat we werden opgericht. Maar de echte jubileumaktiviteit vond vandaag plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda